Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 293
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 630
Милена...Замислих се за сравнението с Никита, тя беше наистина различна. А тук имаме средно статистическа женица със стратегия да интригантсва за да я следи камерата  . То с какво друго да блесне...Не показа друго за сега.
Че е по-образована и хитра от някои фермери , не споря. Но не е изчислила, че не може хем да го играеш жертва и онеправдана, хем да се големееш и да се фукаш. Треньори , кариера, къде отиваш ти..

# 631
Явно наистина си е много колоритен участник Миленчето - я'що страници се изписáха за нея, а?!. Joy
Това показва, че каквато и да е, другите бледнеят през нея, не са достатъчно интересни. Simple Smile

# 632
  • Sunshine state
Каквато и да е Милена, е много грозно отношението на другите към нея. И така аз започвам да й симпатизирам по дифолт, защото мразя такива групови издевателства над някого. Надя е една злобна женица и ми е противна от ден 1, ама как само съскаше като вече взе имунитета, че нямало да я избере така или иначе. Ами защо се раздаваш толкова в играта за имунитет, тогава,м? Пъзла. И двете с простата Мима се хилиха като звлки, когато Калоян обяви Милена за първи дуелист. Смешки. Евала на Даяна, че единствена застана зад аутсайдера и я подкрепи. Аз бих направила същото, винаги заставам зад човек в по-неизгодна позиция. 👌🏻

# 633
  • при късмета
Ма ко, явно изобщо не схващаш какво влагам в думата Стадо. Виж какво е психология на тълпата.
И изобщо не ставаше дума Само за пастите, те бяха Само пример.
А аз спирам да ти отговарям, защото за пореден път виждам, че не схващаш какво казвам или го приемаш прекалено буквално. Нищо лично.
И аз използвах "стадо", вместо "тълпа" точно в този смисъл. Затова те питах теб могат ли да те вкарат в това число. Защото мен не могат и мисля, че повечето хора не могат. Всеки преценява някакво мнение от собствена гледна точка, а стадното в психологическия смисъл е не дали може някой да ти наложи мнение, а начин на държание. Но това е различно. Както виждаш всички не харесват Милена, но не всички я нападат. Т.е. мислят едно и също, само се държат по различен начин, нищо, че са на едно мнение. Стоян откровенно каза, че в началото я е харесвал но е прекалила и си е сменил мнението. Този с който говореше, не запомних кой е, но и той не харесваше Милена. Ето, Стоян например не я е нападал, но не му пречи да не я харесва. Всеки път казваш "мъжете" но практически са само двама, Петър и Калоян, тези с някакви действия.  Даже Ангел спря да я дразни. Само на избор за дуелист се обади за няколко дни. Да не би и неговото мнение да са наложили Калоян и Петър? Боби и Кустев също не я харесват. Боби не е изказвал мнение, създаде си го още при изцепката с пазара. С това, което каза още тогава само пред камерата, стана ясно. Остана само Данчо, за сега никакво впечатление не е оставял нито в едната, нито в другата посока. Асен е повече от ясно, че ако имаше избор, лично аз много се съмнявам, че щеше да е в лагера на Милена, ама той го няма.
От жените Антония дума не обелва в тази насока. Даяна стана ясно, че е на  различно мнение. Поли също като Антония, не коментира нищо. Дана, Надка и Мария, също си казват мнението ясно, само Надка я напада директно. От време на време и Мария, тази седмица, ако е ималодиалог м/у двете съм го пропуснала. Дана също не се конфронтира директно с нея, опитва се да говори, задава ѝ въпроси, но лични нападки няма, после дърдори.
Всички мислят по един начин, действат по различни. Никаква тълпа не са.

# 634
  • Sunshine state
И забравих да кажа - Надя абсолютно винаги прави супер популистки изказвания тип "Борете се за него" и развява щита. Пълни глупости. Не мога да я търпя вече таз Надка. Много са й слаби нервите.

# 635
Явно наистина си е много колоритен участник Миленчето - я'що страници се изписáха за нея, а?!. Joy
Това показва, че каквато и да е, другите бледнеят през нея, не са достатъчно интересни. Simple Smile
Да, отрицателните герои винаги са по интересни
И да, наистина са безцветни героите този сезон, щом тя ни е основна тема

# 636
  • Варна/Амстердам
Нещо ме кара да си мисля, че при евентуален дуел в бъдеще между Надя и Милена, първата ще изхвърчи. Толкова се е впила в идеята да я победи, че злобата, изпълнила душата и тялото й, ще я провали. Не знам защо са я набедили за толкова силна-просто е зла и устата й не спира да бълва змии и гущери.

# 637
  • Sunshine state
Надя няма топки да се откаже от имунитета  и да предизвика Милена, както твърди, а се крие зад щита като дете зад майка си и само лае. Злобна до няма и къде.

# 638
Мери Ан, ами те всички във фермата действат в своя изгода, сега само ще видим единствена Даяна как се жертва.

Съгласна съм с ма ко, че все още не се наблюдава точно поведение на тълпа. Би направило впечатление, ако всички се нахвърлят на един, защото той изглежда слаб и беззащитен. А Милена не е такава, тя е низвергната, защото е дразнител, но няма държание на жертва.

Апропо,  на Тонка защо носията й е минижуп?

# 639
Няма и да се стигне до типично поведение на тълпа. Просто някои имат повече акъл и знаят, че така трупат негативи, а може да има И вот на публиката на финал. Затова не нападат.
Но по приказките им съдя, че повечето са се озлобили към Милена.
Ето, един уж хрисим Стоянчо - и той много отворен - щяло да е грозно да викне Дана, айде, да не се повтарям.

# 640
  • Sunshine state
Е, как да няма поведение на тълпа, като точно това наблюдаваме?? Да не гледаме различни предавания?

# 641
Пупи, защото не всички нападат открито Милена, затова. Но почти всички са против нея и в моите очи са си тълпа, нищо че някои си траят Засега.

# 642
  • Sunshine state
Това, че не я нападат, но мълчаливо се съгласяват с агресорите, ги прави съучастници. От тая гледна точка за мен са тълпа. Simple Smile

# 643
Точно!
Даяна единствена се осмели да застане срещу тълпата. И, естествено - по сценарий е, как иначе. Simple Smile
Хората не вярват, че някой може да се опълчи на тълпата. Simple Smile

# 644
Айде сега и агресори, съучастници, още малко ще стане и "От местопрестъплението: Фермата".

Общи условия

Активация на акаунт