Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 035
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 840
И аз бях абсолютно сигурна, че Милена ще избере Антония Joy още когато Жанета, каза че Калоян ще се грижи за Антония, а той направи женски дуел. Надя е ужасна..

# 841
  • Варна
Ако бях на мястото, на Милена избора ми щеше да е същия, само и единствено, за да натрия носа на Калоян. А Надя мога от раз да й запуша устата и се чудя защо Милена мълчи.
Крайно време е всички да вземат пример от Милена, да спрат, да лицемерничат, защото всички там са влезли за 100% победа. Пълни профани, никога, в никоя ферма не е имало толкова групави и лъжливи участници.
Моите фаворити са Милена и Борислав.

# 842
Силно се надявам Милена да я размаже, не очаквам 5та битка, но пък знае ли се. Тук поне няма голяма доза късмет, както при предишния дуел. Изкефих се много на премисления избор на Милена, защото преди дуела тя каза нещо от сорта, че нейния избор ще ядоса всички фермери, което пък накара стадото овце лека полека да се раздели. Просто евала Grinning Калоян се държи така все едно никога не е бил с момиче и леко така ми изглежда на пропаднал младеж/не говоря външно, а с харесването на Антония - нищо съществено няма като качества/ със старческо мислене и говорене.
Ще подкрепям Милена до края на формата, защото когато всички я обиждаха и тук - аз пак си я подкрепях, има нещо което ме кефи в нея и искам да ги бие всичките. Другата жена, която ми хареса е Даяна - абсолютно адекватно, нестадско мислене, както повечето. Иначе за спойлера, който бях споделил - не знам как се оказа грешен предвид факта, че бях изчислил всичко до дни, та ако някой иска да го види

Скрит текст:
Предупреждавам, това може да се окаже дуела за другата седмица
Скрит текст:
Водещата на Игри на волята имаше рожден ден и Даяна й честити чрез клипче от у тях, а рожденичката има рожден ден мисля, че на 25.09

# 843
Аз не знам къде си мислят, че се намират участниците? Участват в игра и във всеки един момент всеки един от тях може да е фермер, ратай или дуелист. Какво означава-"изненада ме с избора си за дуелист"? Там си , за да играеш, а не да се шляеш.
Антония не я дадоха цяла седмица какво прави, освен, че седи до Петър и Калоян на фермерската къща и си говорят. Как не видях един път Борислав, Стоян и Йордан да бездействат.
Надявам се Милена утре да спечели дуела и да ги дразни още една седмица. Надя колко разбира и прави млечни произведения е под въпрос. Ама нали е веща по всички въпроси (направи ми впечатление, че нареди на Антония игрите - смешка).
Едит: хареса ми как Даяна си призна, че е замълчала и не е застанала зад Милена, когато всички я нападаха. Каквато и да е Даяна, поне е пряма и си признава грешките. Каза гони на Данчо, след което и той се замисли над думите ѝ.

# 844
  • Варна
Много ми се иска да питам оная оса Надя, като толкова иска да се бие с Милена, що не хвърли щита и да се откаже от имунитета си? Ако така беше поставила нещата, Милена нямаше как да откаже. Оса.

# 845
  • София
Даяна доказа, че е почтен човек. А Данчо - че е много важно каква жена стои зад мъжа.

# 846
  • Варна
Уау. Безумно умната Милена изненадала всички със суперпремисления си стратегически ход!
Не е истина.
Това беше най-логичния избор и ако наистина тези вътре са изненадани, явно са само те. Трябва да си тъп като галош за да пропуснеш тази възможност. Най-слабия флегматичен участник с бонус - ядосан човек който я харесва а ти него въобще.
Милена е отвратителна но не е тъпа.

# 847
Забелязали ли сте, че всеки път на определени хора се излъчват тъжните и сантиментални истории, а на други не? Лично смятам, че много се държи определени хора да не се показват и в друга светлина. Прекалено режисирано и монтирано ми е.

# 848
Може пък другите да нямат толкова тъжни и сантиментални истории...

# 849
Защо обаче си мисля , че И и А ще направят нещо и ще оставят и двете? Губи им се един играч като и Макето излезе и могат да измислят някоя шмекерия в тази насока. Завърза им се любовният кръг и може да не им се пуска Антония толкова лесно. А за скандали от Надя им трябва Милена. Така , че и такъв вариант допускам.

Не мисля, че тази любов между Антония и Калоян е интересна за някой. На мен ми напомнят на осмокласници, четиримата заедно с Петър и Жанета точно така ми изглеждат.

# 850
  • Варна
Или пък да имат но да не желаят да ги експлоатират и ползват за дивиденти.

# 851
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 24 (02.10.2020)

# 852
Това може би ми беше една от най-интересните серии досега. Закопа го този Калоян, големият стратег, единственият военен там дето всичко му било премислено, ама не съвсем... как му се смени физиономията беше един път.

Даяна затвърди последните ми коментари за нея. Не е по сценарии, а осъзнава, че този народен съд не е адекватно поведение, много правилно вижда стадния принцип и явно не иска да е част от него. Данчо, дали под влияние на любоФ, дали наистина ги осмисля нещата, но се радвам, че явно има някакви мозъчни клетки, които правят нещо там.

Аааа да не забравя Дана. Заслужава бурен смях това колосално наа*ване. И как накрая се вкара в конспирации, че видиш ли Милена нарочно го направила, за да я унижи. То човек сам каквото си направи, никой не може. Милена ден и нощ да мисли как да я направи за смях, не мож я измисли тая пародия.

# 853
Калоянчо сякаш жена не е виждал, пък Тонката повече по Петър май се заглежда...

# 854
Много се изложи Калоян с подаръка за "гаджето" . Ама много. И хич не му пука, че така обижда всички останали, е, поне работещите, Поли не я знам колко работи.  Не че  само с това се е изложил Калоян, но това беше капак на всичко.
Той не е знаел и че Милена на дуел ще я викне, нале? Добре бе, как тука всички се досетихме, че не Дана, а Тонка ще викне Милена, а тоя... Много, много тъпо момче е Калоян.
А Петър и Калоян са любимите ми мъжки имена... Е, не успя това да ме умили по никакъв начин, не съм аз като Миленчето, дето от името на детето си се умилява.

Бай Анго ми харесá днес. Първо, че застава в агитката на Милена, както и предполагах. Е, не застава от любов, а от някакъв вид човечност - може би?! И второ - според него и без фермера на седмицата работата са щели безпроблемно да си свършат. И аз така мисля.
Тонка се разлЮти, че Анго ще подкрепя Милена на дуела, а?
Знам, че не е смешно, не ме бийте, ама изказът на Тонка кърти: "На 11-годишна възраст майка ми роди..." Все едно слушам някоя ромка от мах'лите - "На това положение плюс дори на сестра ми сина му" .

За Милена съм на дуела, разбира се. Тонката няма място във фермата, нека страда нещастното момченце - Лейтенант Донков, той сам си я прати на дуел възлюбената.

Милена съвсем на подбив ги взе с това тяхното "лицемерно" , дето и аз се чудя дали му разбират напълно значението  - "Може ли да те прегърна? Или е лицемерно?" 😂

Надка сигурно си въобразява, че ще има подкрепа от публиката, ако отиде на финал?!! 😂 😂 😂
За Милена се "загрижѝла" . 😂

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 23:28 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт