Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 985
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 825
  • На морето!
Надявам се Дана и Надя да четат коментарите за себе си и да разберат, че у да спечелят битките във Фермата, са изгубили войната с мнението на хората навън.
Надявам се Милена да я победи 10:0

# 826
Абсолютно безразлично ми е коя от двете ще спечели.
Напълно съм убедена че Милена си го връща на Калоян, избирайки Антония.
Дана обаче продължава да ме дразни все повече и повече.

Мисля като теб, Джоли!

# 827
  • I Love You 3000
Как ми се иска довечера Милена да призове Надка да си отстъпи имунитета, за да я предизвика за втори дуелист. Да го видим тогава злобното Наде как ще реагира и дали ще е толкова ербап.

Много исках и аз това да се случи. Защо не я пробва, бе Милена? Тя нямаше да го отстъпи със сигурност. Та тогава трябваше да вземе Антония. Да я видим Надка , къде щеше да се скрие тогава. Сега и акъли дава.
Аз съм за Милена на дуела. Хич не ме интересува каква е. Другата повече ме дразни.

# 828
  • I want it all and I want it now.
Влюбен и загубен. Никога няма да бьдат заедно навьн, не знам защо се надява този фермер.

# 829
Аз подкрепям от до Милена - мисля, че тя всички ги би стратегически, защото абсолютно НИКОЙ не си помисли, че ще е най-милото на фермера - Тони, хахахаха. Даяна е пич и се радвам, че не е зад стадото овце.

# 830
  • София
Тончето утре ще разбере, че арената не е като на постелката на йога. Там гъзене не помага.

# 831
  • София
Казаха ли разпределението на игрите?

# 832
Бат'Анго на масата от страната на Милена , макар и по-отдалечен. Grinning
Или защото няма място от другата?

# 833
Тук пак едни сценарии се вихрят. Като не си  на арената ехееее, що  идеи, що мускули.  Ама тя Милена може пък да не иска двубой с Надка, или да не го иска сега. Що не й поиска имунитета? Ами защото тя си играе нейната игра.

# 834
  • София
Калоянчо е пълен баламурник...Антония - най-работлива - смееееееех смеееех

# 835
  • Sofia
Колко да си тъп да не се сетиш, че ще ти върнат жеста. Joy

# 836
  • I Love You 3000
Защо обаче си мисля , че И и А ще направят нещо и ще оставят и двете? Губи им се един играч като и Макето излезе и могат да измислят някоя шмекерия в тази насока. Завърза им се любовният кръг и може да не им се пуска Антония толкова лесно. А за скандали от Надя им трябва Милена. Така , че и такъв вариант допускам.

# 837
За първа година гледам Фермата. Прави ми впечатление, че за печеленето на пари, работата е основно мъжка, тази седмица имаше работа, предназначена за една от участничките. Смятам, че не е равностойно - готвенето може да се извършва и от мъж, но в българските стопанства е имало много работа, специфична за жени. Така в предаването нямаше да се пазят девойки като Жанет, Дана, Тонка, което си е грозно. Трябва да има баланс, щом ще има и жени във фермата. Това са мои наблюдения.

# 838
Калоян тук с избора на Антония буквално се и гаври с фермерите които наистина бачкаха. Чуди се как да замаже положението че заради него Тони е на дуел

# 839
  • София
Калоян не спира да се излага...

Общи условия

Активация на акаунт