Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 920
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 165
Е как да го разберат, като то и акъл трябва. Първо си помислих, че го отсвириха, защото тия дето викаха по него са пушачи, но после стана ясно, че те дори не могат да разберат какво им каза.

# 166
Асен и за мен е прав, но не можа да покаже правотата си. Той и сам себе си не може да покаже. На където го духне вятърът, безволев ми е, смотан.
Иван какъв тоалет извади Joy

# 167
  • София
Има и друго, Асен отдавна олекна в очите на всички вътре, та каквото и да им каже, няма да обърнат внимание, ако ще да е 100% прав. (както е и за мен в случая)

# 168
  • София
Асен е прав, разбира се. Но когато една кокошка почне да вика насреща му без дори да се опита да разбере, винаги се създава напрежение и останалите не искат да разберат, защото просто Асен не е от фаворитите. Ако това бе казано от някой от другите мъже, щеше да е различно. А и Антония придоби самочувствието на любимката на фермера.

Честно казано Асен дори и да е леко дразнещ, то е по-дразнещо пренебрежителното отношение на останалите към него, имащи се за нещо повече.

# 169
  • София
Направо тръпна Миленка да истеряса Heart Eyes

# 170
Асен трябва да си ходи, аз не виждам какво прави в тази ферма освен да мрънка - никой никъде не го иска и това не е случайно.
За цигарите може да е прав, съгласна съм, но той просто няма авторитет. А и има нещо друго - вътре са мини общество и е нормално да се правят компромиси, ако са в границите на нормалното. Щом имат пари за вафли, бисквити и алкохол, не виждам проблем да се купи и тютюн. Пушачи без цигари е ужас.

# 171
А защо непушачите, по принцип, трябва да се вълнуват, дали на пушачите им е ужас без цигари? Но риторичен е въпроса. Пушенето е личен избор.

Страхотно е това със занаятите. Искам и аз да съм там само в тая, учебната част Blush

# 172
  • Вестерос
Асен е прав, разбира се. Но когато една кокошка почне да вика насреща му без дори да се опита да разбере, винаги се създава напрежение и останалите не искат да разберат, защото просто Асен не е от фаворитите. Ако това бе казано от някой от другите мъже, щеше да е различно. А и Антония придоби самочувствието на любимката на фермера.

Честно казано Асен дори и да е леко дразнещ, то е по-дразнещо пренебрежителното отношение на останалите към него, имащи се за нещо повече.
Именно! Тя Антония много ми опротивя тази седмица, а сме ден две. Много се изживява..

# 173
А защо непушачите, по принцип, трябва да се вълнуват, дали на пушачите им е ужас без цигари? Но риторичен е въпроса. Пушенето е личен избор.

Защото се превръщат в ужасни съквартиранти Grinning
Ясно е, че е личен избор, но реално вътре не гладуват, че да трябва да избират между хляб и тютюн, така че този компромис може да бъде направен на този етап.

# 174
  • Вестерос
Аз съм бивш пушач. И сега мога да съм ужасен съквартирант. Това не е извинение.

# 175
  • София
Абе, не стига, че Ангел им върши работа и им помага, тия крънкьовции пак недоволни, беееее

# 176
  • София
Е, компромис е, ама защо не един непушач да иска вместо кутия цигари за него, да получи един шоколад само за него? Както беше по едно време спора за алкохола - за койне не употребява такъв, трябва да се осигури нещо безалкохолно.

# 177
Този Ангел по принцип ли е толкова прост или само се прави.Отвратителен,злобен и не съм го видяла да работи.Калоян и пилота ме учудват колко са злобни.

# 178
  • Sofia
Пилотът хубавец досега мълча и подозирах, че не е особено умен, но вече разсейва всякакво съмнение.

# 179
  • София
Петърчо май ша блесни наистина, жалко, щеше да е твърде хубаво зад тази външност да стои мъж на място 😁 Но Ванчето няма да я огрее от него, колкото и да се надява.

Общи условия

Активация на акаунт