Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 795
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Някой се застъпи за ратаите - да  присъстват на обичая.

Данчо и Ангел наистина се справиха чудесно с представянето му. За толкова кратко време - кога успяха да измислят как да го представят, кога го изрепетираха - не знам. Бяха много забавни. Ще спечелят награда. Simple Smile

# 211
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 21 (29.09.2020)

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 00:11 от Mari_Mar

# 212
  • Варна/Амстердам
Петър-докато мълчеше му симпатизирах. Дадоха му малко правомощия и показа истинската си същност. Грозни закани, хвърляне на чаши, гавра с "подчинени"-чиста злоупотреба с власт. Колкото и да не харесвам отбора на Милена и Асен, заканата с килограмите беше много низка. Ванчето пък влюбена-загубена, но пък едва ли ще я огрее.

Митко-разочарование. На две ракии колко словесна помия изрече. Много грозни приказки за ратаите, сякаш ще му е приятно някой да го третира по този начин. Не мога да го възприема като човек на 48 години. Държи се като сърдито старче на минимум 90 години.

Надя-люта женица, затова не й стана сиренето. 😂 Облизва пръсти, после пипа храната. В един от първите епизоди, в който тя вадеше мед от кошера, мк направи впечатление как облиза ножа, а после го даде на Ангел. Като прасета са.

Калоян как изми  краката на кухото Тонче? 😁 Ами тя на свой ред колко щастлива беше, че ще ходи с подгъната носия? Абсолютно безполезна нимфетка.

Поли с този силен контур...🤦

Не съм почитател на Милена, но държанието на Ангел прелива чашата, особено с дървения "армаган", който размотава. La Catrala  май ще се окаже права за симпатиите на Анго към Милена. Той така или иначе е толкова недодялан.

# 213
Официално отдръпвам гласът си за Калоян . Така ми изпадна в очите , дребно, жлъчно , мъжка кифла де, лика прилика са си с Антония. А манекена на ИДИЛ ли е пилот ??...дано не му дадат самолет ще се засили към някой търговски център . Беше ми адски неприятен от самото начало при това без нищо..което никога не ми се случва. От Митко съм изненадана, наистина не очаквах да е такова зло джудже , което се натяга на силните на деня. Не знам с какво е по различен от Милена , която е обвинявана единствено в натягане  . За мен той е първия пътник който наистина няма да липсва .
Признавам, докато Ла катрала не спомена , че Анго си пада по Милена не ми правеше впечатление, но след това  забелязах много признаци.

# 214
  • Варна/Амстердам
За съжаление тази година подбора на "народните" хора е пълно разочарование. Визирам най-вече Надя, Митко, Калоян, Ангел. Боби ми е симпатичен, въобще не ме интересува, че е циганин, нямам проблем с това. Факт е, че се изразява по-добре от Тончето с големите претенции например.

# 215
И на мене Боби засега ми е най-симпатичен от всички участници. Искам  да стане и победител за сезона. Не се чу нищо повече за сиханските проблеми и си запазих симпатиите към него. Дано си остане така, че то не останá кого да харесвам у тая ферма, бе. Един няма за харесване. Как е тръгнáло, накрая може и Милена да ми стане любимка. Сега дори съм леко притеснена да не отпадне на дуела, без нея ще е скучно. А съм почти сигурна, че тя ще е първи дуелист, защото това управление е твърде предвидимо - знаехме кои ще са ратаите, не вярвам да ни изненадат и с дуела.

# 216
  • Варна/Амстердам
Действително фермерите със страхотните царски имена, но очевидно некореспондиращи с благородството, на което са символ те, са предвидими и действията им са изключително примитивни. Интелект е ясно, че няма, но поне малко разум да беше наличен.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 01:33 от voxxymoxxy

# 217
Петър се държи все едно той е началника. И ...гледа лошо този младеж, плаши ме.
Милена не печели нищо  с  това си държание. Тя се мята в крайности, като и двете не са печеливши. Първо ходеше от човек на човек  и прегръщаше всички. Сега пък прави напук. При всички ситуации ми е адски противна.
Кустев се издига в моята лична класация.

# 218
В този епизод не знам кой колко точно успя да се изложи, но за мен Милена удари ново дъно.
Ако ратаите бяха направили подобно нещо в нейната седмица, щеше да има едни безкрайни тиради на тема принципи, паралели с политиците, с обществото, как те са представителна извадка и затова била на това дередже държавата... Останалите поне не са давали такива високи морални заявки като нейните, така че паднаха от по-ниско.

# 219
  • София
От самото начало Петър ми е безкрайно несимпатичен, даже се чудех какво толкова пък му харесвате...Милена, не че е цвете за мирисане, ама той се изложи много повече според мен. Не ми хареса и че им превзеха масата, за да работят, направи ми много лошо впечатление. За сега ми допадат само Боби, Данчо и Даяна донякъде. За Кустев съм със смесени чувства.

# 220
  • София
Паднаха някои маски. Голяма излагация за Петър и Калоян, особено Петър.
Усещах аз, че има нещо гнило в Дания и някак си бях леко резервиран и ето как само за едно предаване се изложиха.
Първо, Асен бе прав за цигарите, но е достатъчно интелигентен ми се струва, че да разбере, че мисията му е обречена на провал и само ще натрупа още негативи. А и така обяснява нещата, че повечето хора там трудно го разбират. Трябваше с две кратки изречения да каже каквото искаше. Не че щеше да има успех, ама сега стана една говорилня и той самият се оплете в някакви сложни изречения.
Антония още по-противна ми стана. Как само се фръцна и тръгна да го топи пред началството. Усеща, че Калоян я харесва и много и порасна работата. Безполезна нимфетка. По-дразнеща и от Жанетка.
Милена типично по адвокатски извъртя нещата. Позволиха им биро и вино, а тия братче като невидели се нахвърлиха над алкохола и сякаш нарочно изпиха 10 бири. Ами не е ок това. Явно адвокатката така е свикнала да борави и с еврофондовете. Йезуитски  номерца.
Митко се оказа много злобен селяк (не селянин, а селяк). Направо слушах и не можех да повярвам на ушите си. Всъщност след Петър той натрупа най-много негативи според мен.
Калоян заплашва, че ще остави гладни ратаите. Без дажба храна за деня? Хайде да го видим как ще стане. Много се взе и той насериозно.
А Петър просто прекали. Каква беше тази агресия и злоба, ужас направо. Дори и да е прав за някои неща, визирайки Милена и Асен (специално към Асен бе доста точен, че е маша в ръцете на Милена) по много долен начин се изразяваше, а заплахите и чупенето на чаши могат да впечатлят само такива като Антония и Жанета, които поделят общ мозък. Не, не е мъжкарско това, Петре, не е. Простотия е.
Ангел и Данчо обраха точките с презентацията на сватбения понеделник. Ачо си е роден за актьор, Данчо не му се получава чак с такава лекота, но браво и на него. До тук това бе най-хубавата 'възстановка' на стар нашенски обичай. Даяна, която все пак е актриса, също ги оцени подобаващо и двамата.
Иначе работата си върви, някои хора продължават да си работят и да не се набиват на очи и според мен трупат активи, които ще им помогнат много ако стигнат финал. Най-вече Боби визирам, който все повече се откроява, като топ фаворит за крайната победа. Кустев също все повече и повече ми харесва.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 05:55 от Diavolo

# 221
  • USA
Да ви призная, много се разочаровах от Петър.
Беше ми любимец(ако мога така да се изразя) и в рамките на 1 епизод,се свлече на нивото на земята и си мисля,че до края на фермерството им,ще е дори потънал голяма дупка.
Гледаш го един такъв мълчалив,тих и дори бих казала приятна компания,момент на липса на контрол(колко ли пъти досега се е подтискал) и си показа истинските цветове.
Пиян ли беше? Или си е просто такъв - прикрит агресивен мъж?И как казва на Асен,че щял да го държи гладен,а пък Милена я праща(откъде накъде пък той ще се вживява в ролята на главен фермер?) на дуел.
Срам и позор.От тук нататък,за мен Петър е персона нон грата.

Милена е дразнител и нищо от нея,което видях днес,не ме изненада,но Петър и Калоян много се изложиха.

# 222
Пиян ли беше? Или си е просто такъв - прикрит агресивен мъж?
Аз смятам, че алкохолът и пиянството доста често смъкват маските на хората ( и развръзват езика) . Така, че просто Петър се пусна по наклонената като пийна малко повече. Колко са различни с Калоян. Калоян " да, добре, може, няма проблеми". Петър скърца със зъби.
Надя е много крива, много.  Аз мислех, че ще е приятна, но ме дразни. Като бабичка ми е. Шестака даже се изненадвам като казвате, че е на 48. За мен си е поне на 60.

# 223
Аз имам колеги на 48-49 и ако ги сложат 1 до друг с този Митко, ще са като баща и синове. Много мъже и жени днес изглеждат много по-млади за годините си, а тоз еничар е като дядко на 48. И изобщо не бих коментирал този факт, ако не се беше изложил така. Чак ме плаши това, което виждам. Колко жалко същество е човек. Колко бързо се опиянява от власт и положение и изпитва удоволствие от това да унижава. Уффф. Много тъжно.

# 224
Милена може да е всякаква, но не е глупава. Пращането ѝ ратай е видимо наказателна акция. Държат се отвратително - ще седят да правят дъски пред ратайската колиба до късно вечер, щото Ангел си я приел за бащинѝя, откъде накъде, толкова няма друго място за тази работа, нали. Милена не може да не усеща, че всички съскат от самото ѝ присъствие, не само простата Надка, и реши да се позабавлява, нищо не губи, и без това всички я мразят. Тя си е непоносима, де, но шоуто с бирите беше добро. Благодарение на Милена видяхме колко струва Петърчо, за когото отдавна имахме подозрения, че не е цвете.

О, да, Митко много ми опротивя с това изказване как трябва да третираш ратаите като роби. А мислех, че е благ човек. Реши да се подмаже на властта той, щото го изръси в подкрепа на казаното от Петърчо, че ратаят бил роб и трябва да се третира като такъв. Тези чуват ли се какви ги дрънкат...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 10:18 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт