Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 851
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Тия жени с тия ризи, не знам дали осъзнават, че са голи.
Като ще носят носиите, да го правят както трябва.

Дая ми е като някаква 13 годишна пуберка, нещата от живота не ги кльопа.

# 376
Сега погледнах визитката на Поли, песента с която е станала известна съм я слушала много пъти, но в главата ми е останал само клипа с Радост Тодорова, нея изобщо не съм я запомнила. 🙃Сега като я слушам как пее във фермата, ми се струва, че в песента много е обработен гласът и.

# 377
Надя се преобрази, когато вадеше меда, просто излъчваше друга енергия, топлота, а не както обикновено злоба и омраза.

# 378
Ооо, няма по-голямо мекотело от Многострадален Асен. Какво ходи да търси обяснение, от хора дето са му никакви, комплекс ли е, страх ли е.. Ама определено е смях.

# 379
  • София
Интересна игра, но защо хабят храна...

# 380
  • София
Обаче се счупиха от ядене тоя сезон...

# 381
Леле, Асенчо предаде кака си, ще се разплача. Sob Joy
"Ма тя Милена ви дразни, вие на мене се карате"  Joy

# 382
  • Sofia
Страшен мухльо. Какво ходи да се обяснява.

# 383
А, Калоянчо е " трогателен " и  комичен, завалията!
КАК да му се разсърди човек ?!
Та, той те умилява и разсмива с посредствено старание.
Как, човек, да не  махне снизходително с ръка?!

# 384
  • Вестерос
Ужасна Милена... ужасна. Даже му беше слаба реакцията на Петър.
Слаба реакция да троши 🤔

Смешни са ми Петър и Калоян със схемите си. Мислят се за големи играчи. С тъпи изказвания и днес ми опротивяха и двамата.

# 385
От разговора на Даяна и Йордан ми се стори, че тя намеква, че търси перфектния партньор. Отговарящ на всички нейни критерии - без компромис. Тръпката за нея не е важна, защото щяла да си отиде...
Един вид има тръпка с Йордан, но само това.

# 386
Такива  смешки са пък, тези двамата, че....:Mask

# 387
Тази игра не я разбирам, но не е ли по-логично да се направи мъжки дуел, за да може един от потенциално по-силните играчи да си тръгне?
Защото, ако мъжете стигнат до финала, е по-изгодно да имат опонент жена, а не мъж.

# 388
  • при късмета
При разговора м/у Даяна и Данчо и двамата казаха, че отношенията им са други, не като да са тръгнали към връзка. От самото начало си беше ясно. Влизайки в затворено общество, в което никого не познаваш, е напълно нормално да търсиш първо хора с общи на твоите разбирания и мироглед, а чак след това евентуално, ама много евентуално, отношенията да прераснат в привличане или любов. Те двамата изобщо няма да излязат от първата фаза според мен, но пък ще стават все по-близки приятели
Тази игра не я разбирам, но не е ли по-логично да се направи мъжки дуел, за да може един от потенциално по-силните играчи да си тръгне?
Защото, ако мъжете стигнат до финала, е по-изгодно да имат опонент жена, а не мъж.
На финала трябва да са двама мъже и две жени. Не може 1 мъж, да остане само с жени

# 389
Тъпичък е Петърчо, тъпичък. И Калоянчо - също, но поне някакви проблясъци на мисъл има.
Петър не мисли - ще пратиш Надя на дуел, щото, видиш ли, тя щяла да викне Милена. Калоян поне се сеща, че първият дуелист винаги е най-застрашен от отпадане. И откъде е толкова сигурен Пешко, че Надя би викнала Милена, а не друга,  по-слаба на вид съперничка. Много са я идеализирали тая Надя, бе. Милена е безскрупулна, Нада - не. Откъде знаят?
Не искали да гонят мъж, че имали много работа, а сега им е паднало да гонят мъже по лесния начин, не когато отидат на арената.
Глупави са, и двамата са глупави.
Някога, в нормалните сезони, ратаите работеха, на дуел ходеше някой от тях. Сега ратаите са на почивка, а на дуел може да иде всеки друг. И се чуди ръководството коя жена на дуел да прати. Съсипáха го това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт