Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 771
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 405
Аа, Ма Ко, не, това, което посочваш, е съвсем различно от отношението, което в момента Милена получава от управляващата двойка тъпаци. И не само от тях. Тя не се е държала грубо с никого, не и по този начин. Ако и те можеха да ѝ отвръщат по нейния начин, нещата щяха да са съвсем различни. И нямаше да водим този разговор.

# 406
  • Другата България
Не.
Просто възприятията за обида явно са различни. Субективност.
А, и Ензим го казала.

# 407
  • при късмета
Твоя въпрос и на още един потребител, беше кое е било обиди и унижения. Те си остават такива, независимо в каква форма са. И когато обиждаш и унижаваш всички около себе си, то не може да очакваш нещо различно в отговор. А това, че не по твоя начин, е нещо различно. Милена трябва да е наясно, че това отношение сама си го изпроси. Не я набедил никой незаслужено

# 408
Интригантството също е грубост и неуважение.

# 409
  • Варна/Амстердам
Спойлер за отпаднал участник:

Скрит текст:
Скрит текст:
Антония е последвала Петър в инстаграм, а той нея-не. Съмнявам се, че се познават от преди формата. То е ясно, че от жените веротно тя ще е първата. И без това не е интересна за гледане.

# 410
Защо обидените от Милена не са реагирали в момента, в който им е нанесла обидата? Защо сега? Не ми отговаряй, ти виждаш едно, аз - друго.
Виждам, че ти харесва групово да я унижават, да ѝ отмъщават, и то мъже.. Страшни мъже...

# 411
Ауу, тази Милена верно е голема гад - зла и отмъстителна. Ама по ТВ да ме забавлява няма проблем.
Само на мен ли ми се стори, че Данчо е хлътнал по Даяна и се гласи да къса с жена си? А тя май хич не е наясно със себе си и тотално се е забъркала. Опитва се сякаш да се убеди, че той не е за нея въпреки че се е влюбила. А той наистина не е и не си пасват като двойка. Правилно разсъждава, че тръпката е до време и е тъпо да се жени за тръпка. Това с танците звучи смехотворно, но я разбирам - тя обича да танцува и и е важно мъжът и да има сходни интереси и умения. Наясно е, че не е за нея ама пак му се натиска и му дава аванси и го виждам как вече сериозно обмисля връзка с нея. Разбирам за мъж тръпката да е най-важна - повечето са така и за тях е нормално една връзка да почне на сексуална основа. Но жената ще ражда деца и една тръпка не и стига - трябва и стабилен мъж. Жал ми е за Даяна. Аз съм била в нейното положение и съм се оттегляла щото не искам да развалям семейства, а и не мога да издържа да се мъча всеки ден да виждам любимия. Знам, че единственият начин е далече от очите и се омитам преди да е станал сакатлък. На Даяна и е изключително трудно в момента - едно че цял свят ги гледа и не може да си позволи интимности, и друго - че се е заласнала по женен. На нейно място бих си измислила причина и бих напуснала фермата. Щото тоя ако верно е близнак значи е много напорист. В момента самата аз се чудя как да се спася от набезите на един близнак. Отделно и преди съм си имала гаджета близнаци. Напористи и безскрупулни и като си наумят нещо  винаги намират начин да го постигнат при това без осезаемо насилие, а само с убеждаване. Направо да се спасява докато съвсем не е затънала.

# 412
  • при късмета
Защо обидените от Милена не са реагирали в момента, в който им е нанесла обидата? Защо сега? Не ми отговаряй, ти виждаш едно, аз - друго.
Виждам, че ти харесва групово да я унижават, да ѝ отмъщават, и то мъже.. Страшни мъже...
Боби например, каза, че не го е обидила, въпреки опита. Какво щеше да спечели, ако се беше тръшнал и той? Никъде не съм казала дали ми харесва или не, обсъждаме предаването. Моите изводи са, че Милена си го заслужи. Дали постъпватправилно или не, не съм коментирала. И не са само мъжете. Имаше поне 3 жени на масата пред ратайската къща. Те не взеха участие, но пък отидоха с мъжете, нали? това е съгласие и подкрепа. Даже женски глас попита "гости приемате ли", само не видях коя точно беше

# 413
  • Другата България
Данчо няма жена.
Има годеница доколкото разбрах.
Което не променя нищо, просто техническа подробност.
Именно.
Тя си го заслужава, нали така?
Само защото аз виждам нещо по определен начин,  го прави истина.
И вътре,  като и навън.

# 414
Като повториш сто пъти, че си го е заслужила, звучи сякаш ти харесва да я линчуват.

# 415
Как само си личи неопитността на Даяна след днешния й разговор. Още е твърде наивна и зелена, като й слушам критериите за мъж. Иска семейство, но изобщо не й е времето, според мен. Не знае още кои са истинските неща в живота, живее си в някакъв измислен неин си свят. Мисля, че доста е дундуркана от мама и тати и хич няма да се учудя, ако е едно дете.

# 416
Петър се направи на луд, че не помни какво е казал на Асен или мисли, че Асен не помни... доста конкретно към него се обърна, за да мине оправданието "Аз нямам проблем с теб". Можеше просто да му каже едно извинявай, ядосах се, прекалих, всъщност нямам проблем с теб.  Щеше да е по-достойно. Не е срамно да се извиниш.
Асен пък отделно какво ходи и при Калоян, да се оплаква на "другарката". Говорил си с човека, с който имате проблем - приключи въпроса. Явно очакваше Калоян публично да порицае Петър.
А от техния разговор накрая, ми се струва, че ще изберат Поли за дуелист.

А пчелите не се ли обдишваха с пушек, защото той ги успокоява и  замайва? Аз поне така знам от баба ми едно време.

# 417
  • Варна
Като повториш сто пъти, че си го е заслужила, звучи сякаш ти харесва да я линчуват.
В какъв филм сте влезли, кой изобщо линчува някой? Rolling Eyes
Милена не обиждала, защото не била груба, обиждала с мазен и ехиден гласец. Ми това за мен е още по-гадно.
Наистина имаме различни възприятия за обида..

# 418
Явно трябва да съм по-конкретна - Милена с какво толкова засегна Петър, че е толкова груб с нея?
Защо заедно с Ангел се направиха на велики и не пуснаха ратаите да седнат на единственото място, където имат право да седят? Айде, Ангел е ясен, ратай беше два пъти и имал повече права върху тая къщичка!!!, но Петър?
Защо Петър на всеослушание заявява, че на ратаите им се полага Една Обща порция, когато Милена попита за допълнително? Тя гладен ли остави някого, докато беше фермер, или се съдра да се подмазва на мъжете да са сити и доволни? Или остави ратаите гладни?
После и по-малки порции им дадоха на ратаите, това не е наказание, така ли?

Ми, добре. Явно наистина виждаме различно нещата.

А пък пред камерите колко съска Пешко срещу Миленка... Ако той бил фермер, тя нямало да спи, щяла нещо си там да прави с портрета на Ботев, не ми се връщаше да чуя. Какво му е направила толкова, бе? Много гняв, много яд...
Пешко и Надка - един дол дренки... само знаят да съскат.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 02:11 от Ензим

# 419
  • USA
На Даяна й било приоритет, мъжът и да танцува хубаво 😂 Иначе щяло да я е срам като излизат 😂
Мила моя майно льо, какви са тия кукувици?!
Да не пие,да не пуши и да не яде чесън?? И Даяна започва да ме разочарова.Писна ми да й слушам дилемите като едно лутащо се момиченце,което хем е с претенции,хем тя самата не е нищо впечатляващо.

Петър е едно много комплексирано и злобно същество.С такава неприязън говори за Милена,човек,който познава едва от 2-3 седмици,не знам..аз съм изумена.Една такава арогантност,високомерие блика от него,че ми стана топ 1 най-наприятен мъж там.Калоян е същото леке,но проявява малко повече човечност.
Тези двамата си мислят,че са най-най-най във Фермата6 и дори съм сигурна,че всеки един от тях си мисли,че той ще е победител.Толкова ще се радвам да ги елиминират.
Боби май наистина ще се окаже най-нормалният и заслужаващ да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт