Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 017
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 480
За да защити Антония, Калоян може да посочи за дуелист Асен. Всички го имат за слаб и безполезен участник. Който и да избере Асен за втори дуелист, ще изгуби. Така Асен си тръгва, а  останалите мъже и Антония са спасени.
Асен би си избрал Стоян за втори дуелист. Така си мисля.

# 481
  • София
За мен това не е линч, линч е, ако имаме жертва, в случая Милена ги провокира, за да си минат границите. Надя и Ангел се държат така от началото, но според мен те са на едно ниво и няма над надмощие. Хора, които си се карат за нещо, единият простак, но не е линч.
Останалите постъпиха така миналите дни, защото Милена го поиска и беше умен ход от нейна страна, но тя беше движещата сила, а не - те. Тя искаше да ни покаже лошите им страни и какво всъщност мислят, но си мълчат. Ще видим и днес, как ще продължи.

# 482
Отдавна казах, че Милена няма да им се даде, не е Дарето от трети сезон..
Но - все пак - агресията към нея е налице, нали?

# 483
  • при късмета
За да защити Антония, Калоян може да посочи за дуелист Асен. Всички го имат за слаб и безполезен участник. Който и да избере Асен за втори дуелист, ще изгуби. Така Асен си тръгва, а  останалите мъже и Антония са спасени.
Асен би си избрал Стоян за втори дуелист. Така си мисля.
Ако Милена е дуелист, то според мен Антония е единствената защитена. И тази,която си спечели имунитет. Милена е наясно, че половината мозък е единствения ѝ съюзник от жените и не би рискувала, в случай, че остане да няма такъв. Дори и тя не счита Асен за фактор, а излезе ли Антония, то Асен остава единствения, който ще ѝ обелва дума. И вчера като коментираха развръзки Калоян и Петър, взеха предвид това, че Милена и Антония са близки.

Отдавна казах, че Милена няма да им се даде, не е Дарето от трети сезон..
Но - все пак - агресията към нея е налице, нали?
Да, налице е агресия към нея. Но първо търпяха нейната и това породи агресия към нея. Не е безпочвена и защото Милена просто е нарочена от някого. И тя продължава да поражда и увеличава агресията към себе си, сама. Ако тя не беше агресивна към останалите, агресия към нея нямаше да има, толкова е просто. Причина-следствие. И, ако продължава в същия дух, ако случайно остане след дуела, при абсолютно всеки случай ще ѝ намерят цаката и ще я изхвърлят

# 484
Ами, като са глупави и се поддават на провокации, така ще е, да. Simple Smile

# 485
  • при късмета
Не се поддават на провокации, просто им е неприятна. Продължавам да смятам, че е нормално в някакъв колектив от 20 човека, да имаш конфликт или нетърпимост към двама, айде трима от тях. Но когато същия този колектив не понася един единствен член, със същите тези 2-3 изключения, то тогава проблема не е в колектива. Остава една възможност в кого е

# 486
Ако формата свършва края на октомври, то  половината са излезли вече, нали?
Предполагам повечето жени. Сигурно четат тука, но дали пишат?

# 487
  • Варна
Ами, като са глупави и се поддават на провокации, така ще е, да. Simple Smile
Тези "провокации" се наричат пасивна агресия.
Каквото повикало такова се обадило.

# 488
Ако Милена е първи дуелист много вероятно е според мен да дръпне Дана.

# 489
Фермерската кохорта се отправи към ратаите с едни добри намерения...Да ги питат "Как са? Добре ли я карат?", мдааа, хайде да не се заблуждаваме. Попаднаха на усмихнати хорица люпещи семки и пиещи бира.
Можеха достойно да излязат от ситуацията Калоян и Петър, но решиха точно по мутренски да натиснат силово и с властови заплахи Асен.
Милена дори не е мечтала точно така да се изложат двамцата, според мен, дори не осъзнаваше, че чак пък толкова ще ги подразни или провокира.

Тя, че е надменна, арогантна, всезнаещи и всеможеща го отдавам на характер. Един е самодоволен, друг тих и скромен, трети глуповат, но хитър. Различни сме.

Мисля, че освен управлението ѝ, това което изключително ги дразни е нейното самодоволство, че ще се добере до финал. Това още повече ги кара да я игнорират и да се мъчат да я отстранят от играта.

Стоян, ако не надуе гайдата все едно не участва във Фермата.

# 490
Да си анти-системен играч, когато другите могат да те пратят на дуел и шанса да изхвърчиш е 50%, е доста голям риск. Ако Милена наистина е дошла за победа, можеше да пробва друга стратегия.

# 491
  • София
Майкооо,видяхте ли Тонито какви гимнастики правеше по сукман,как не сложиха червена точка...
За Даянчето вие се смеете,но си е право момичето.По това как танцува мъж ,се виждат много неща,най-вече в чисто сексуален аспект.Ако тъпче на едно място като чичо ви Митко-скукааа. Simple Smile Отделно е супер тъпо да те заведе на дискотека и да ти каже -ти иди да си денсиш с момичетата.За алкохол и цигари също я разбирам,макар и да съм пушач.
Какво друго ме впечатли.Калоянди-на Асен му казва със сигурност ще си говорим в края на седмицата,а пред Петър - евентуално Мишка малка сладка Simple Smile
Надето много ми хареса при пчелите,беше друг човек.Тъй като едва ли някога ще кажа добра дума за нея,да го отметна.
Кустев като че ми се понадига в очите.но да не правя прибързани изводи.
Сега Поли ли ще махат,дават кадри с нея повечко.
Лошо впечатление ми направи,че не бяха поканили ратаите на играта край огъня.Аз помня как Анго беше ратай и напъди Милена,която пък беше фермер и тогава започнаха да играят.

# 492
Да бе, много гадно се получи с Асенчо, че върху него се стовари гневът, който всъщност беше към Милена... Нямаше как да се нахвърлят върху нея, той го отнесе, миличкият мухльо.
Но не съм очаквала той да е чак такова влечуго и да ходи да ги пита - ама защо... ама аз не съм виновен...
Много жалка работа. Наистина жалка.

# 493
Аз се чудя как групата е толкова нетърпима към " пасивната агресия " на Милена и толкова толерантна към физическата и открита агресия?!
Значи да чупиш чаши и открито да заплашваш може, но да събудиш Фермера в 6 часа е тормоз. Ами Мария, два пъти посегна на Дана, а последната пък се закани да реже глави, ако вземе властта. Ами Ангел не   унижава ли Милена с подаръка, който и издялка?

# 494
  • София
Аз се чудя как групата е толкова нетърпима към " пасивната агресия " на Милена и толкова толерантна към физическата и открита агресия?!
Значи да чупиш чаши и открито да заплашваш може, но да събудиш Фермера в 6 часа е тормоз. Ами Мария, два пъти посегна на Дана, а последната пък се закани да реже глави, ако вземе властта. Ами Ангел не   унижава ли Милена с подаръка, който и издялка?
Разбира се, никой не отрича тези неща, но и Милена унижи Боби и то значително повече, а се има за по-висока топка от Ангел. Ангел, че е простак, вече го знаем. тогава всички много й се ядосаха и за мен беше преломният момент, защото не стига, че тя беше виновна, че нямат пари, не пое отговорност, а беше нагла да обвинява Боби, че е циганин и за решения на продукцията. Милена е безкрайно нагла и това дразни. Ако не беше фермер, тези неща нямаше да лъснат.

Общи условия

Активация на акаунт