Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 354
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 555
Това за фукнята и провала само аз ли го схванах в позитивния му смисъл? Странно. Все едно гледаме различно предаване.
На Милена в реалния живот не знам дали бих симпатизирала, но на фона на тези хора във Фермата не мога да я видя чак толкова черна. Всъщност в реала познавам нейна колежка, с която имат известни сходства и понякога се дразня от нея. Но с такъв човек директната агресивна конфронтация само би те принизила. Трябва с неговите камъни по неговата глава и със подобна методика. Не знам там някой ще може ли достойно да я постави на мястото й.
И аз го разбирам така,и това си е чистат истина, казано с точните думи без заобикалки и фалшива украса.
Може ли някой да ме светне не е ли баш същото следното- когато някой даваше съвет на Асен( или опонента му ) в игрите с алманаха - зададът ли въпроса , веднага натискаш копчето - дори да не знаеш отговора .

# 556
Милена очакваше, че ще я изберат за дуелист. Тя може да е всякаква, ама не е тъпа да е наясно, че всички са против нея. И поради този факт й симпатизирам, нека да ги рита по кокалчетата, да не им е комфортно.

# 557
Милена е нетърпима, но Калоян скоро няма да си намери жена. Освен ако не хване някоя, която чака половинът да удари с юмрук по масата и да каже - Аз съм мъжът!

# 558
  • София
Голяма мелодрама, разказана доста умело пред непознати хора...

# 559
  • София
Ох, ох, кой не е бил белтъци на сняг никога Grinning

# 560
Надя защо блъска тези белтъци като луда, след като й се ходи на дуел.

# 561
Дана ми е по неприятна от Милена. Вече се напика от страх и ще се изяде от злоба.

# 562
Браво на Даяна, че най-после започна да пропуква обожанието към Надя.
Не харесвам Милена, но хора които не са по-добри от нея да се правят на света вода ненапита, емии не. Ужасни са...

# 563
  • София
Дана защо не е с носия? (самоотговорих си, веднага след състезанието са кадрите)

Надя е тотал щета...

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:03 от ParaSiempre

# 564
  • Mediterraneo
Голяма мелодрама, разказана доста умело пред непознати хора...

Абсолютно излишно разказана. Намалих си звука умишлено, не ме засяга драмата на Милена.

# 565
  • Вестерос
Дана ми опростява пак..

Надята защо сега не иска да излиза срещу Милена? Като е сигурна, че няма да е тя да беше дала шанс на друг да вземе имунитет. Супер лицемерни изказвания, бори се, защото я е страх. А говори глупости Grinning

# 566
Много ще ми е интересно Стоянчо  като пратят го първи дуелист някой ден, кого ли ще избере? Дали ще избере някой от видимо силните мъже, тези в по-добра физическа форма. Много е лесно да говори кое щяло да е грозно. Айде, ще ги видим и другите колко достойни противници ще си избират - един по един, на всеки ще му дойде редът.
Тези хора нямат друга тема на разговор, бе, все Милена им е в устата. Simple Smile

# 567
  • Вестерос
Ще избере, ама друг път. Сигурно Асен ще дръпне, ако е в играта.

# 568
Дана е много глупаво и злобно същество.Надя е изключително пресметлива и неприятна жена.

# 569
Не мога да гледам сега. Каква е драмата на Ф-то?

Общи условия

Активация на акаунт