Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 369
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 540
И аз се учудвам, че все още има хора, които смятат Милена за интелигентна, че и за два вагона книги се говореше в началото, които я деляли от бай Анго? Какво е демонстрирала до тук: знания, умения, начетеност, адекватна комуникация, адекватна оценка за себе си и околните, чувство за хумор, отношение към другите..?Аз виждам само въздух под налягане, претенции, простащина ( в случая с бирите и Боби), селско говорене, липса на реална самооценка, арогантност, злоба ,селско държание към другите( обръща се към Асен с "човек"), интригантсво (наречено стратегия) и фуканье, фуканье и пак фуканье, но то вече и овцете в обора разбраха , че е без покритие. Видяхте ли как Даяна спря да се допитва до нея вече след признанието за фукнята. Да не говорим, че  3 седмици аз не я видях да работи , освен да мели брашно 3-4 пъти и то го правеше само да се намърда в кухнята да дудне нещо, а сега се преби. "Хванала се царската на работа" се казва това. Същата простачка, но попаднала в друга среда, даже бай Анго ми е по-симпатичен и по-забавен, защото е естествен. А Надя и Кустев даже вече са ми симпатични , поне има какво да научиш покрай тях.

# 541
  • Другата България
Милена се дразни?
Милена дразни.
При това целенасочено.
През тогата й е на Милена кой я харесва там.
Тя е влязла да си играе играта. Ако може, и да спечели. Не изключвам и сценарий.
Но каквато и да е, не е унижавала или агресирала срещу никого. Каквото е отношението към нея от почти всички.
Нито едно човешко същество не заслужава подобно отношение.
Съжалявам, но за мен това прекрачва всякаква граница.

В едно друго предаване през изминалата година един друг участник също зодия лъв Blush така дразнеше. Всички. И беше персона нон грата. Провокиран, и не мълчеше.
После се оказа, че истината е някъде там....

# 542
  • София
Мери, със сигурност се дразни, но зле го прикрива с насилен смях и ентусиазъм. А че дразни останалите спор няма. Но първото го има, просто го крие. Всякакви сравнения с Юлиян са неуместни. Милена няма никакво покритие на думите си. Нейното управеление бе най-слабото, не можа и на въжето да се изкачи, а бе толкова сигурна и се биеше в гърдите.

# 543
Хубава, лоша, по-добре Милена вместо мекотело като Поли. Нали трябва екшън да има в тези формати, нещо да се случва. Кой би гледал нещо, в което цари мир и любов - психолозите затова избират противоположни характери, за да им сблъсци и драми. Рейтинг се гони

# 544
Това за фукнята и провала само аз ли го схванах в позитивния му смисъл? Странно. Все едно гледаме различно предаване.
На Милена в реалния живот не знам дали бих симпатизирала, но на фона на тези хора във Фермата не мога да я видя чак толкова черна. Всъщност в реала познавам нейна колежка, с която имат известни сходства и понякога се дразня от нея. Но с такъв човек директната агресивна конфронтация само би те принизила. Трябва с неговите камъни по неговата глава и със подобна методика. Не знам там някой ще може ли достойно да я постави на мястото й.

# 545
  • Другата България
А, аз не сравнявам.
Просто си разсъждавам.
И си казвам мнението.
Ненавиждам агресията, ненавиждам и това да унижаваш някого целенасочено, само защото имаш власт.
Има доста по-интелигентни начини да покажеш на този човек това, което искаш.
Но за целта се иска нещо, различно от показаното от стадото.
Затова Боби и Данчо са настрани от него. И Стоян.
Засега.

# 546
Ама хич не е злобна Надка!

# 547
Това за фукнята и провала само аз ли го схванах в позитивния му смисъл? Странно. Все едно гледаме различно предаване.
На Милена в реалния живот не знам дали бих симпатизирала, но на фона на тези хора във Фермата не мога да я видя чак толкова черна. Всъщност в реала познавам нейна колежка, с която имат известни сходства и понякога се дразня от нея. Но с такъв човек директната агресивна конфронтация само би те принизила. Трябва с неговите камъни по неговата глава и със подобна методика. Не знам там някой ще може ли достойно да я постави на мястото й.

Имам твоето разбиране за фукането - от личен опит. В живота е много важно да можеш да се презентираш. Никой не знае всичко, човек се учи от грешките, но трябва да има желание.
Иначе в живота бих се разбирала повече с Милена, отколкото с Надето - с последната нямаме грам общо.

# 548
  • при късмета
До сега не помня сезон (бих казала и риалити, на не гледам толкова много) в което игнориран или отлъчен от другите, да е спечелил. Няма начин сам да спечели такъв формат. Трябва подкрепа и отвътре и отвън, без нея няма начин

# 549
До сега не помня сезон (бих казала и риалити, на не гледам толкова много) в което игнориран или отлъчен от другите, да е спечелил. Няма начин сам да спечели такъв формат. Трябва подкрепа и отвътре и отвън, без нея няма начин
От ББ - Никита, Миглена Ангелова...образът на жертвата често е печеливш. Но трябва наистина да изглеждат жертви, несправедливо отлъчени, докато Милена сега не предизвиква съчувствие.

# 550
  • София
Охх хора, седя, гледам ги и просто няма един да ми е наистина симпатичен, това май ми е за сефте в това предаване. Един Боби така леко се откроява и то просто защото не ме дразни с нещо, не че ми е фаворит...

Наистина, както някой отбеляза по-рано, колко силна заявка имаше кастът в началото, а ко станА 😁

# 551
  • София
Евалата, Кала!
Настръхнах Mr. Green

# 552
  • Вестерос
Значи донякъде ми хареса, че Калоян им каза за поспиването и че Милена не си клати краката. Явно просто на нас не ни показват какво правят ратаите.
Антония, Поли и Дана бяха нагли.

Милена трябва да дръпне Антония. Ще побеснеят всички.

ИиА май са го закъсали, тази година то не бяха книжки за децата, сега тениски. Предната Алманахът...

# 553
  • София
Калоян добре го каза днес - първо на жените, след това на Милена. Тя обаче как мрънка за работата, не е истина, а реално не ми се струва на толкова затрупана с тежка работа.

Яд ме е на Асен, че е толкова мек и се поддава на Милена.

# 554
  • София
Милена толкова не успя да си скрие злобата и амока от избора за дуелист, че почна да удря махленската, персонално и низко за чуждите качества.
Това, че не стана на нейното я накара да пелтечи чак.... смех

Общи условия

Активация на акаунт