Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 53 096
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
Тя е най-умната, най-способната и който не споделя това мнения, е просто глупак.

А нима не е?
Някой с по-голям потенциал ли има, да речем Ангел, или Калоян, Митко, Стоян ... Дана ... или онази кряскащата от балкона ... ?
В подобно общество на глупаци, ако не сте забелязали, различните са първите на пангара.
Жанета е красива, ще я махнем да не ни комплексира, Милена е умна, ще я махнем, да не си личи колко сме тъпи ...
и накрая - все свои ... Grinning

# 526
Антония тренира редовно и се поддържа във форма. Не ми се вижда да е толкова слаба конкурентка.
Сега не мога да се сетя как се представи когато играха за имунитет жените на играта с балите и въжето, но не е дроб.
Представи се точно като дроб.
Laughing
Ясно

Това в промото с тортата е грозно. Явно е отмъщение за бирата, ама е дребнаво.
Обаче оборва на Милена тезата, че като не им давали, те щели да се промъкнат и да си вземат. Един вид, няма да има отражение върху яденето им, това, че дразнят останалите. А вземете си, като я изядат сега.

# 527
  • при късмета
Милена може да е отвратителна на моменти и по принцип дразнеща, но е колоритен участник и ще бъде запомнена. Не е пълнеж като някои. Дразнеща е, но искам да се задържи повечко време в играта. Дано. Simple Smile
И да остане, ще изчезне колорита ѝ според мен. Единствените на своя страна които има са Асен и Антония. А и те са пътници в най-скоро време. И да остане, ще е сама вътре и с настроението, което вече е налично към нея, повече никой няма да ѝ позволява да си прилага номерата и колорита или ще бъде игнорирана. Все едно какво ще се случи, повече няма да има същото присъствие в играта

# 528
  • Варна
Е с пастите е простотия пък Асен бил прав за цигарите, и бира не били изпили повече отколкото доброто възпитание позволява.
Ако имам колежка/например/ като Милена, първо няма да я игнорирам постоянно щото ще ми писне на втората седмица. Игнора не я спира, та на тормоза и - тормоз.  Какъв - зависи какви инструменти за реакция имам. Толкова. И това при условие, че съм 1/3 от деня с нея и мога да балансирам неприятната и енергия в останалото време с други хора и в друга обстановка.

И второ - те са заедно 24 часа. За какъв игнор говорите. Надка се пробва, ама онова върви по нея.
А за помненето - едва ли. Всеки нормален човек си чисти паметта от неприятни спомени.

# 529
Всеки различни неща харесва и помни -  един - колоритни участници, друг - елементарни, трети - незабележими.
И, да, ще се запомни Милена, това е повече от сигурно.  Simple Smile
Сега изгледах промото - ми, да, толкова си могат нещастниците, нищо ново и неочаквано, затвърждават ми мнението - безсилието води до агресия.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 18:59 от Ензим

# 530
  • Варна/Амстердам
Ако бившите ратайки-Антония, Жанета и Дана бяха "наградени" с по-малко парче сладкиш, щяхме да станем свидетели на истински апокалипсис. Макар да не одобрявам голяма част от поведението на Милена,  признавам, че не ме дразни толкова, колкото двамата пуяци, взели се насериозно в ролята на шеф-фермери, злобното Наде, кухото Тонче, истеричното Данче, селският хитрец Ангел и дребната душица Митко.

# 531
  • София
Поредното доказателство, че народът е по-толерантен към откровената простотия и грубиянщина за сметката на това някой да се чувства по-умен от посредствените мозъчета. Простият го виждаш, може да не ти е приятен, но знаеш горе-долу какво да очакваш. Освен това ти дава добър фон, на който да изпъкнеш с доброта и широкоскроеност. Докато на такива като Милена много не знаеш какво им се мъти в главите, изненадват те и те карат да се чувстваш смешен и не в безопасност. Ето това вече е непростимо. Grinning
Ако Милена беше умна и възпитана жена, ще се съглася, но аз виждам друго у нея. Двамата с Ангел не са антипод, напротив и двамата не са интелигентни, но са хитри. Ангел е по мъжки крайно циничен, но и Милена е и не само с Боби, ами тази простотия с Жанета и Антония да са компаньонки, то и на тях толкова им е акълът. Но за мен тази им задача, изказана точно по този начин от Милена, че ѝ намесил дъщерите ѝ как не би ги оставила са работят 8 часа, си беше точно цинична.

# 532
  • при късмета

И второ - те са заедно 24 часа. За какъв игнор говорите. Надка се пробва, ама онова върви по нея.
А за помненето - едва ли. Всеки нормален човек си чисти паметта от неприятни спомени.
И какво като върви, пак си остава игнорирана от Надя. Само дето ѝ се налага всеки път да ѝ го казва в прав текст. Но пак си я игнорира.
Милена се мисли, че е голям манипулатор, голяма част от мненията за нея също натам клонят, ама според мен и в това не я бива. Щом единствените при които това манипулиране  минава, са двете с общия мозък, то не говори добре за способностите на Милена в манипулациите

# 533
  • Варна

Ако Милена беше умна и възпитана жена, ще се съглася, но аз виждам друго у нея. Двамата с Ангел не са антипод, напротив и двамата не са интелигентни, но са хитри.
Имам чувството че масово не се разбира значението на думата интелигентен..Rolling Eyes

# 534
Гадни са им отношенията чак на моменти, както ще е тази вечер не ми се гледа. Някой беше питал защо си го слагате толкова... ами как да гледам такова озлобяване на хора и да съм безучастна. За никого не съм, но кому е нужно това унижаване и най-вече като глутница са се настроили срещу тези двамата. И използват храната като оръжие ... ужас, толкова долно. Ако не харесваш някого подминавай го или го закачай, но да му взимаш от храната, да го заплашваш, че ще стои гладен...
Асен пък е такова мекотело. Те го плюят, той си мисли, че вали.
Много ми е странно и двамата адвокати, влезли с изпити по история и литература, нито един път не са дали повече верни отговори на основни въпроси по двете дисциплини. Още повече Милена има и две деца- така ли нещо не си е опреснила.

# 535
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сещате ли се колко ентусиазирани бяхме от тазгодишния подбор на участници и колко шарени и интересни ни се сториха?
Сега,няколко седмици по-късно,не мога да кажа нищо хубаво за избора на конкретните хора.Ужасни са,всички до един са ми ужасни - едни с мързела,други е агресията,трети с фукане без покритие,четвърти пък са турбо селяци.Нямам фаворит и ми е все тази вече кой отпада,кой остава и кой ще спечели.Такова плюскане досега не е имало - бири,сладоледи,пастички,3 степенни менюта,бисквитени торти.wtf? Дори животни и обор нямат за гледане,освен едни овце да им изринат и толкова.Срам!
А какви ферми е имало предните сезони.Ехеее..

Това вече не е фермата а "Биг брадър на село" и ИиА много добре го знаят и целенасочено бутат Фермата в бигбрадърския коловоз.Стойност нулева.

# 536
Абе лесно си говорим за игнор гледайки ги по телевизията. Ама ако сме там  и Миленка нвпрекъснато върви наоколо и говори с не прикрита ирония  колко ли ще успеем да я игнорираме

# 537
Но е по-добре да ѝ влезеш в тона, отколкото грубо да ѝ отвръщаш, аз поне така мисля.
Но не могат, не могат фермерите, не им стига нещо, не могат да се владеят и не са достатъчно умни.. Simple Smile

# 538
  • София
Едно е да се заяждат, ама да спираш храна и тези закани от Петър.
Кустев направо от аутсайдер ще вземе да стане фаворит.
Боби все още ми е симпатичен, ако не задълбае в циганската тема. Даяна и Данчо също не са лоши, ако не бяха залитнали, можеха да са фаворити, сега стават досадни, а и имат половинки.

# 539
  • София
Не бих казал, че Милена е умна. Поне не и във Фермата. По много лош начин си изигра козовете и стана най-неприятния участник във Фермата. Т.е. сама си го направи. Никой не и е виновен. Тя избра този път. На разделяй и владей, на мазнене и лицемерие. Освен това е нагла и няма спирки. Със сигурност се мисли за много над останалите, но до тук аз не виждам нищо такова. Освен, че е дразнител и много лош актьор аз не виждам нищо у нея, което да носи дори и малки позитиви.
Надя е всичко друго, но не и злобна жена. Тази мантра за кухнята и как не искала да готви за 20 човека бе извадена от контекста тук във форума. Надя просто се ядоса на някои подмятания и се изнерви. Вие ядосан шеф готвач не сте ли виждали? Просто кипна, че не е толкова лесно, нито става толкова бързо. Ще чакат. Надя е злобна само и единствено към един човек във Фермата и това е Милена. Къде я видяхте тази повсеместна злоба не знам. Но Надя най-добре действа. Пълен игнор и Милена се дразни. Защото нарцисите не обичат да ги игнорират. И я търси, преследва, че и обяснение и иска, защо не я поздравява. Ами така е решила. Петър като и каже 'добро утро' а и спре храната по-добър ли ще е? Или Дана, да каже 'добро утро' а после да иска да и реже главата.

Общи условия

Активация на акаунт