Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 079
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 510
Каза, двете ми деца. И това,че проваляйки се ще научиш ценни уроци, го няма в трактовката на Милена. Тя каза,че е научила децата си и ако ги попитат,ще кажат,че най-важно за успеха е фукнята. Няма там провал и съответно уроци от него.

# 511
  • Варна
Аз го разбрах като тя да ги учи на ценности, но те да виждат, че в днешно време за да имаш успех най-важно е да си наперен, фуклив и т.н. Което си е дори обяснимо на фона на всички млади "успели" личности.
Ми не, учи ги да мамят.
Да се изтъкват и веднъж излъгали някого да гледат да минават между капките.
Имах такава колежка, която се фукаше че знае английски. Ами назначиха я,  но когато се наложи да превежда фукнята лъсна. Но все пак тя лъжеше за базови умения, ако послъгваш за неща, които може да се замажат, може и да се задържиш на позицията. Особено ако си добър в интригите.

# 512
  • при късмета
Оооо, Милена се  похвали,че така ги е научила децата си. Това ми направи впечатление. Тя го каза с голяма гордост.

Пред кого го е казала? Не съм чула тези ѝ точно хвалби.
Не помня точно с коя говореше (жена беше) но точните ѝ думи бяха:
-Питай децата ми на какво съм ги научила. Което и да питаш, знаеш ли какво ще ти отговори, какво е най-важно за успеха? Ще ти кажат, че фукнята е най-важна за успеха, на това съм ги научила.
Беше ако не се лъжа в нейната фермерска седмица и май на Дана го обясняваше. А Дана май пак се опасяваше от дуел и изхода му, та покрай тази тема Милена го изплеска това.

# 513
  • Варна
Поредното доказателство, че народът е по-толерантен към откровената простотия и грубиянщина за сметката на това някой да се чувства по-умен от посредствените мозъчета. Простият го виждаш, може да не ти е приятен, но знаеш горе-долу какво да очакваш. Освен това ти дава добър фон, на който да изпъкнеш с доброта и широкоскроеност. Докато на такива като Милена много не знаеш какво им се мъти в главите, изненадват те и те карат да се чувстваш смешен и не в безопасност. Ето това вече е непростимо. Grinning
А хич не знаем какво и се мъти в главата..

# 514
Оооо, Милена се  похвали,че така ги е научила децата си. Това ми направи впечатление. Тя го каза с голяма гордост.

Пред кого го е казала? Не съм чула тези ѝ точно хвалби.
Не помня точно с коя говореше (жена беше) но точните ѝ думи бяха:
-Питай децата ми на какво съм ги научила. Което и да питаш, знаеш ли какво ще ти отговори, какво е най-важно за успеха? Ще ти кажат, че фукнята е най-важна за успеха, на това съм ги научила.
Беше ако не се лъжа в нейната фермерска седмица и май на Дана го обясняваше. А Дана май пак се опасяваше от дуел и изхода му, та покрай тази тема Милена го изплеска това.

Не беше на Дана, а на Даяна и във връзка с мечтата ѝ да пробие в Холивуд. Нека бъдем обективни!

# 515
  • при късмета
След като съм употребила думата "май" в болднатото, значи не го твърдя със сигурност, а изказвам предположение. Уточнила съм в началото, че не помня с кого говореше

# 516
  • София
Като гледам промото -паста гейт 3

# 517
След като съм употребила думата "май" в болднатото, значи не го твърдя със сигурност, а изказвам предположение. Уточнила съм в началото, че не помня с кого говореше

Двама човека преди теб казахме, че разговорът беше проведен с Даяна и в каква връзка, но ти продължи да "предполагаш", че било с Дана.

# 518
Милена може да е отвратителна на моменти и по принцип дразнеща, но е колоритен участник и ще бъде запомнена. Не е пълнеж като някои. Дразнеща е, но искам да се задържи повечко време в играта. Дано. Simple Smile

# 519
  • при късмета

Двама човека преди теб казахме, че разговорът беше проведен с Даяна и в каква връзка, но ти продължи да "предполагаш", че било с Дана.
Изобщо не съм го видяла. Бях стигнала до цитата, който аз дадох, вероятно сте писали след него. Нужно ли е това задълбаване?

# 520
  • London
Това с пастите голяма простотия и с дажбите храна и всичката тая цигания. Никога не бих дала на човек една вилица парче паста. Явно искат да ги уморят от глад, че на дуел да отидат без сили, не си го обяснявам по друг начин.

Искат да разреват Милена, да я смажат психически. Дано не им се даде, масово всяка жена досега щеше вече да реве в ъгъла.

# 521
Антония тренира редовно и се поддържа във форма. Не ми се вижда да е толкова слаба конкурентка.
Сега не мога да се сетя как се представи когато играха за имунитет жените на играта с балите и въжето, но не е дроб.

# 522
Милена може да е отвратителна на моменти и по принцип дразнеща, но е колоритен участник и ще бъде запомнена. Не е пълнеж като някои. Дразнеща е, но искам да се задържи повечко време в играта. Дано. Simple Smile

На същото мнение съм! Играта се върти около нея, има съспенс, та дано се позадържи по-дълго.

Най-безинтересен участник за мен е Поли, като призрак е, хич няма да се усети липсата ѝ. Дори Антония по-често влиза в кадър. Мария и тя е пълнеж, не виждам никакво развитие на нейния образ. Стоян също.

# 523
  • London
Антония тренира редовно и се поддържа във форма. Не ми се вижда да е толкова слаба конкурентка.
Сега не мога да се сетя как се представи когато играха за имунитет жените на играта с балите и въжето, но не е дроб.
Представи се точно като дроб.

# 524
  • Sofia
Нама смисъл да пращат Асен на дуел. Когато жените номинират мъж,  Асен е сигурен избор за опонент, гарантиращ на другия оставане в играта. Очаквам женски дуел - Милена или Поли срещу Дана.

Общи условия

Активация на акаунт