Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 077
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 495
avicomi, когато Ангел я напъди, не беше ли Боби фермер?

И едно уточние, което ми се иска да направя. Не съм фен на Милена, нямам и любимци в тази Ферма. Но все гледам да съм обективна в коментарите. Многократно се пише за Фукнята на Милена, но как аз разбрах думите ѝ:

За съжаление не помня с кого говореше Милена относно успеха. Като пита какво е нужно, получи отговори от рода на професионализъм, знания, работа...И тогава думите и бяха: "А ако питаш моите деца - в днешно време най-важно е Фукнята."
Аз го разбрах като тя да ги учи на ценности, но те да виждат, че в днешно време за да имаш успех най-важно е да си наперен, фуклив и т.н. Което си е дори обяснимо на фона на всички млади "успели" личности.

# 496
Оооо, Милена се  похвали,че така ги е научила децата си. Това ми направи впечатление. Тя го каза с голяма гордост.

# 497
  • София
Милена просто е лъвски нарцис. Тя е най-умната, най-способната и който не споделя това мнения, е просто глупак.
Познавам такъв тип хора и всичките до един са толкова заслепени от себе си и толкова далеч от реалността, че за околните са жалки и смешни, но това изобщо не може да им повлияе по никакъв начин.
В огледалото Милена вижда Кралица, това е....

# 498
Чак пък АГРЕСИЯ  към  Милена?!
Просто  нетърпимост  и  поради това я поставят в полезрението  си ,като не крият дразнението си  към нея  и отричането й.
Тя е гад неземна. Умна, сервилна, владее висшия пилотаж на манипулацията .Егоцентрична,  с  изявени нарцистични наклонности ,демагог, който от " чиста, спортна злоба", не спира  да  разравя пластовете и да демонстрира превъзходство. Въпреки това,долнопробният й МАНИЕР на говор, двуличният й  ПОДХОД - ядосват останалите.
Тя провокира  цялата гама отношения към нея.
Толкова си вярваше, че се готвеше за ВТОРА фермерска седмица.
Както и да се държат с нея й е малко.
Но за жалост и другите са  " треснати" и всеки си плува със "своите плавници ". И те не стават.
Но, поне вденаха, що за баластра е МиленИтУ.
Колкото да са недостатъчни другите  Милена е топ злостен изкусител и си пожелавам никога,ама никога да не я срещам в живота си!

# 499
Оооо, Милена се  похвали,че така ги е научила децата си. Това ми направи впечатление. Тя го каза с голяма гордост.

Пред кого го е казала? Не съм чула тези ѝ точно хвалби.

# 500
Да, чак агресия към Милена не видях, много силна антипатия - да.

# 501
Милена просто е лъвски нарцис. Тя е най-умната, най-способната и който не споделя това мнения, е просто глупак.
Познавам такъв тип хора и всичките до един са толкова заслепени от себе си и толкова далеч от реалността, че за околните са жалки и смешни, но това изобщо не може да им повлияе по никакъв начин.
В огледалото Милена вижда Кралица, това е....

Абсолютно точно описание, поне според това, което виждаме.
Но ако някой е жалък и смешен в очите ми, не го нападам, игнорирам го.
А голяма част от фермерите съскат и нападат, защото не могат друго. Simple Smile

# 502
Обясняваше на Дана или Антония, че фукнята е мастер стратегията

# 503
Поредното доказателство, че народът е по-толерантен към откровената простотия и грубиянщина за сметката на това някой да се чувства по-умен от посредствените мозъчета. Простият го виждаш, може да не ти е приятен, но знаеш горе-долу какво да очакваш. Освен това ти дава добър фон, на който да изпъкнеш с доброта и широкоскроеност. Докато на такива като Милена много не знаеш какво им се мъти в главите, изненадват те и те карат да се чувстваш смешен и не в безопасност. Ето това вече е непростимо. Grinning

# 504
Добре казано Alba rosa

# 505
На Даяна обесняваше, че фукнята е най- важна и така е научила двете си дъщери . Ако ги попита така щели да и отговорят.Каза й го по повод , че актрисата не си вярвала

# 506
Оооо, Милена се  похвали,че така ги е научила децата си. Това ми направи впечатление. Тя го каза с голяма гордост.
Пред кого го е казала? Не съм чула тези ѝ точно хвалби.

Пред Даяна, чиято мечта била да пробие в Холивуд. Милена ѝ каза, че 70% от успеха е във фукането, защото ако не се фукаш, никой няма да ти повярва в качествата и да ти даде шанс да се пробваш.

# 507
Милена с фукането имаше предвид, че ти дава шанс да те забележат с рискът да се провалиш. И проваляйки се, да научиш ценни уроци. Аз съм съгласна с нея за това. Ако само стоиш скромно в ъгъла, в дадени среди нищо няма да постигнеш.

# 508
Не съм я чула, признавам, че имам пропуски. Звучи малко като буквализъм, струва ми се е в контекста на нуждата да си вярваш, да се самопредлагаш и изтъкваш за да те забележат, не точно в негативен смисъл са били думите ѝ.

Сега разбирам, че имала две дъщери, мислех, че има син и дъщеря.

пп Alba rosa, е облякла мислите ми в думи Simple Smile Flowers Rose

# 509

Общи условия

Активация на акаунт