Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 344
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Абе, всички са си брали лайката.
Мария ми харесва на мен, другите са харпии навапцани с благост.

# 571
Надя иска да се бори и показва , че може , защо да не се опита да вземе имунитета ..
Милена нямаше да я дръпне  това е ясно. Даяна ми се струва , че за да не я дръпне Милена е целият този цирк сега . Остана доста изненада Милена като каза , че нейска тя да взима имунитета , а според мен Милена го каза нарочно не е мислила нея да дърпа.. Всички бяха против Милена дори Тони , която уж и беше близка а сега изведнъж Дая обърна чинията ..
Надя и друг път е казвала на Мария - може да сме приятелки , но излезем ли на дуел ще дам всичко от себе си както смятам , че и ти

# 572
Нада е неприятна и за гледане. Така се е сврачила от злоба, че и муцуната и се е изкривила даже. Голяма завист и злоба, към хората които са избрали големият град и се развиват там, а тя напуснала София, да за копае на село. Еми тя си го е избрала.

# 573
  • Вестерос
Преди малко като даваха Надя да се изказва в "изповедалнята" така беше застанала, че за момент помислих, че е Кустев Grinning

Искам да споделя нещо, ама не съм на 100% сигурна за евентуално отпадна участник

Скрит текст:
Скрит текст:
Вчера май видях Петър във Варна. Разминах се с един със същата брада, коса, много мязаше на него, много, но ми се стори нисък сякаш, та не съм сигурна Simple Smile

# 574
Еееее най -сетне във фермата влезе един мъж бе, Браво Даянче, пак ми се върна като фаворит . През цялото време се чудех защо нормалните хора не се намесват, това очаквах от Боби, Данчо и Даяна , но май крехката Даяна единствена събра кураж да каже ПРЮЧ на стадото

# 575
Ох, включвам се и аз. Много бях на кантар харесвам или не харесвам Милена,  обаче вече съм наясно, че не мога да понасям Надка и Дана. Не знам Милена интелигентна ли е, но тези двете са свръх прости. Заради непрестанния тормоз, ще започна да й симпатизирам на Милена. Само заради това, че реално е сама срещу всички. То злоба, то чудо от почти всички към нея. Откъде ги събраха тия прости и зли същества, че и агресивни....

# 576
Дана продължава да копае дъното. Инфантилна, агресивна и проста жена.

# 577
  • Варна
И аз не разбрах защо Дана и Надя са толкова озлобени към Милена. Последната не е цвете, ама чак пък толкова, а и доста ми се струва отслабнала.

# 578
После ще издоя козите, че сега ми правят кола маска. Не ме занимавайте!
Поздрави,
Юнака с калпака Joy

# 579
А бе кви са тия хора, къде са живяли... Как може да се плюнчи така в бутилката с оцета тоя дядко и после други да си овкусяват салати, бляк. Не можа ли 1 лъжичка да вземе поне. Как пък така си плюят в бутилката, и после друг да пие плюнките им гадни не знам. Много гнусно ми стана.

# 580
  • София
Едно време, ако някой ни налееше вода, по 10 гърла пиехме от шишето Mr. Green

# 581
Този юнак ли е бивш футболист?

Чудя се на дуела освен Асен и евентуално Даяна дали ще има още някой на страната на Милена... Бат'Анго да не вземе да ни изненада.  😁

# 582
И аз не разбрах защо Дана и Надя са толкова озлобени към Милена. Последната не е цвете, ама чак пък толкова, а и доста ми се струва отслабнала.

Смятат я за конкуренция, но не си го признават. Кой се дразни/страхува от някой, който не го застрашава?
Дана е толкова ниска топка в състезанията, а психиката й е на рохко яйце, че направо става смешна с тези гръмки изказвания Grinning

# 583
Поля и Антониа ми затвърдиха мнението, че са напълно безполезни във Фермата. Много са тромави, а са слаби и млади. Какво правят там, където се изисква да са сръчни, бързи и ловки? Отидат ли на дуел, ще отпаднат.
Надя от самото начало ми беше неприятна, но за Милена нямах мнение. След изказванията и злобата на Надя към Милена, започнах да симпатизира малко на последната. Както казаха гласът зад кадър-"Милена е черната овца във Фермата".

# 584
  • DE
Ох, тия фунийки Heart Eyes разприказвахме се у дома от кое списание ставаха най-хубави Grin
Жената днес Grinning имаше доста ядосани майки.

Общи условия

Активация на акаунт