Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 103
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 795
  • Буркина Фасо
някой да ти го приготви. това е важно.Smiley

# 796
Уфф, Калоянчо много им 'дигнá акциите на Надка и Мара... Другите нищо нищо не пипват. То за Поли и Тонка си е верно, де, едната си шпаклова сурата неуморно, другата прави упражнения почти по без гащЕ....

# 797
Аз предлагам Милена да поиска дуел с Надя. Надя да се откаже от имунитета, нали иска да излезе с Милена на арената. Както Митко миналия сезон поиска от Ивайло да се откаже от имунитета и направиха страхотен дуел. Ама на Надя не и стиска....

# 798
  • София
Хехе, ами хайде нека Милена първо да предизвика Надя да се откаже от имунитета и тогава коментирайте пак. Не може да обвинявате Надя, че ще откаже дуел. Нека първо Милена публично я предизвика да го стори и после коментирайте.

Мери Ан, съдя по темата тук. Малко са тези, които са за Милена и то са по-скоро против другите и отношението им, а не толкова за Милена. Ти искаш ли такъв лицемер, манипулатор и егоист да спечели? Сама каза, че не искаш, така че ти сама влизаш в тази извадка. Във фейса какво става не знам, но тук писаха, че и сипват яко, не знам дали е вярно.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 21:15 от Diavolo

# 799
  • София
Хахахахаха, Антончетоооооо, хахахаха

# 800
Калоянчо замръзнА

# 801
Аз започнах да гледам от предишния сезон, и победителя не беше наш любимец. Продукцията изигра малцинствената карта .
Как беше в предишните сезони, антипатични участници ли спечелиха?

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 21:45 от dany_nik

# 802
  • София
Не 😊

Иначе аз май...ще съм за Милена 😮😮

# 803
  • Бургас
Калоян ще ревне..

# 804
  • София
И аз ще съм за Милена Joy

# 805
  • София
Хехе, какво ви казах Simple Smile
До тук само Илиян ''Йогата'' ме изненада с неговите антисистемни решения.
Хайде Тонито да си ходи по живо, по здраво.
10-0 за Милена.

# 806
Браво на Милена, само така. Криви му излезнаха сметките на Калоянчо.

# 807
  • София
Добре де, тея кого си мислеха, че ще избере Милена? Кой избор нямаше да е "долен"?

# 808
  • София
Много се забавлявам тази вечер. Калоян, ако наистина харесва таз мома, значи му е много ниско нивото.

# 809
За Милена ще съм!

Тази Надка е толкова отвратителна. Тя си мисли, че е показала хубаво лице ли? От къде на къде обобщава?

Общи условия

Активация на акаунт