Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 176
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 780
Милена -ясно как настрои -с менторския си тон,с това как ги обработваше ,"мазнеше".Надето ,Ангел и Мария подклаждаха неприязън,Дана довършваше и така.Но в крайна сметка тя не е обидила никой,не е проявила агресия,не е лишила никой от нищо.
Не знам каква стратегия има,изобщо има ли,но факт-хората отвън масово са на нейна страна,при това тя не го играе жертва.
Другите стратези са Кустев и Данчо.Кустев се показа като твърд фермер пред мъжете,направи мъжки дуел,заяви се,после се покри в кухнята-около него влизат Надки,Марийки,той коментира.Идеята за малкия порцион си беше негова в крайна сметка.
Данчо изглежда е решил да е от влюбените.Допускам дори,че това е обсъдено с половинката му.По този повод беше и репликата-случва се това,от което тя се опасяваше.Но случва ли се наистина,само той го знае.
Даяна не за първи път се заявява по този начин.На пасти гейт 2 направи реплика към някоя от кифлите,после поиска Мария да се спре-след битката за имунитет и вчера отново се изправи срещу отношението към Милена.
Аз лично не виждам фалш при нея.
Най-голямо впечатление ми направи Поли с въпроса си относно тези ратаи!Майкоо,тя трябва немедленно да буде посочена за ратайка,защото остави у мен усещането,че дори не допуска ,че може да й се случи,тя е там да пее и да й се възхищават.
А защо Асен беше изолиран? Е това не мога да го разбера.Аз ви споменах,че имам инфо,че той е избран номер 1 на мъжкия кастинг.Само така си обяснявам този игнор ,който му беше наложен още седмица първа.
Неее, Калоян го измисли това с намалените порции. Решиха заедно с Петър да ги наказват така. Там покрай скандала с бирите. Кустев старателно изпълни решението на началството. Можеше поне да си трае,ама той й каза да не се жали,това е.

# 781
Това с храната беше недостойно, независимо колко не харесваш този човек. И може да го направи само един злобен и гаден човек.
А аз съм наказвала децата си с лишаване от десерт. Пък не съм чак толкова гадна и злобна.Trollface

А Милена как нагло попита, можело ли да не поема задачи извън ратайските щото щяла да ходи на дуел? А опонентката и дали ще има същото предимство?

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 20:12 от *Siya*

# 782
  • София
Много е зле положението с участниците тази година. Според мен и ИиА не са очаквали това от тях. Нямам предвид само сагата с Милена, предаването има нужда от няколко фаворита и хората да се дърпат кой е най-добър. Сега спорим кой е най-зле.

Аз не харесвам Милена, но осъждам и отношението към нея. Надя обаче също е ужасна.

Даяна ми харесва донякъде и да напиша и аз, че тя е без хонорар и това си личи, наистина дава всичко от себе си. Тя и Поли и Илиан бяха представени като известни участници, а за тях не казаха изрично, че са без хонорар, както казаха за Даяна.
Дано Милена не дръпне Даяна, бих я погледала още вътре.

# 783
  • при късмета
И моите лични наблюдения, показват, че Милена отвън хич не е харесвана. Коментарите във ФБ страницата на фермата, сочат същото.
В началото още Асен се опита да направи авторитет, така да се каже, с адвокатството. Нещо не му се получи, още преди да отпадне на дуела, но и аз не намирам конкретната причина. Може би паралелно с това тръгна с някакво умилкване около всички, предимно мъжете, а те явно не приемат това за мъжко поведение. Но надали е само това.  Което е интересно,защото ако ще сравняваме двамата адвокати, то Асен говори много по-добре, мисли по-бързо и словом реагира доста по-адекватно от Милена

# 784
  • Другата България
Скрит текст:
Това, което й се е случило на Милена, не са забравя току-така. Това, че има хора във Фермата с по-тежки съдби, не значи, че тя изведнъж трябва да забрави личните си тревоги и преживявания. Още повече, решението, което са взели тогава наистина е било смело и заслужава респект. Не всеки би имал куража да се противопостави на лекарите в такава ситуация. Доста мога да разсъждавам по темата, но...нейсе. Човек, който не е бил изправен пред подобен избор, само може да се радва, че му е било спестено подобно нещо.
Аз лично като жена съм чувала от други жени и майки подобни истории. Естествено, че по-тежки случаи от тези има много и различни, но това тях не ги кара да забравят личните си перипетии, заради които са им побелели косите.
Ние не видяхме какво е провокирало Милена да разкаже тази история, но от човешка гледна точка, аз не мога да я виня, че е споделила този личен момент от живота си. Нищо, че Асен май не беше най-подходящия събеседник в случая. 
Armywife, явно доста негативен опит имаш с Милена от реалния живот, за да повтаряш няколко пъти разни компрометиращи неща за нея. Но това слухове ли са или доказани факти?
Аз вече писах веднъж.
Това, че някой навън е имал лични взаимоотношения с участник, от който си е "патил", по никакъв начин не оправдава изнасянето тук, в темата, която е за предаването, тези лични неща.
Най-малкото е недостойно и грозно. И разбира се, прави мнението за въпросния участник абсолютно субективно.
avicom, нещо си в грешка ми се струва. Хората отвън не са масово за нея, а напротив, масово не я харесват, въпреки че се опитват да я направят герой, сама срещу всички.
И преценката ти се базира на? Отново лични наблюдения, познанства и прочетено в нета.
Моята е точно като тази на авиком. Всичките ми познати, колеги и близки, които гледат "Фермата", са против отровното трио и "за" Милена именно защото е подложена на това, на което е подложена.
Кое сега е "масовото"?

# 785
Защо , когато Ангел каза- Милена да си тръгва и тогава ще играем , Дая не реагира ? За мен тогава беше доста по - гадно и тъпо за Милена, как стана и отиде САМА в стаята .. Дая си игра , гледа и се смя .. тогава нямаше проблем , можеше да стане от стола си и да се отдели от групата за да покаже , че не харесва поведението им

# 786
Кой нормален ще пише Асен номер 1.... на кастинг. Това силно ме съмнява, отдалеч си личи, че има женствени маниери и вкъщи вика майстор за най-малкото, което мъж на място си върши сам.  Взели са го за подигравката. Друго обяснение нямам или движи някакви административни дела на Ваньо и Андрей и са запълнили бройките с него.
То това е интересно - не само можещи, трябва да има и Неможещи. Какво могат да правят двама адвокати в една ферма? Освен "добро впечатление" , друго? 😂 И не само адвокати, де.

# 787
Даяна може са е без хонорар, но е със договор.
Нейната изгода е ,че ще се рекламира,  ще напомни на хората за себе си. В замяна все нещо ще трябва да се случва около нея, опитват с любовната линия, но не се получава много.
Сега на морал ще го удари, изведнъж се сети да защити жертвата от стадото.
Защо я разпределиха с Данчо, за мен е грешка.
С Петър щеше да е атрактивно, но той беше гласен за Жана според мен.

# 788
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Надя и Ангел настроиха повечето участници срещу нея. Особено Надка.А после Милена промивала мозъци. А пчеларката какво прави?  😆

Милена е дразнител е видно.Разбирам ги да не я харесват,но те освен нехаресване,показват и вербална агресия,което за мен е недопустимо.
Според мен,всички тези проблеми идват от Надя.Тя е тази,която демострира неприязън и злоба към Милена и това се предава и на групичката,която подкрепя Надя.Съзнателно или не,Надя ги настрои срещи адвокатката и те от съпричастност,пеят в общия хор.
Отделно,Милена хич не си помогна да стане симпатична на хората с ужасното й фермерство и делене на мъже,жени и 1 паста и 1/3 паста.
И така,като се навържат нещата,Милена сама се вкара в тази роля на черната овца + голяма помощ от Надя.

За мен,от жените,най-най-нетърпима е Дана.Вчерашна пикла,а толкова озлобена,глупава и агресивна.А имаше моменти,в които я харесвах.Е,преценила съм я грешно.
Милена да вика на дуел Дана и последната да си заминава.Ако не Дана,втория ми избор е Антония,трети избор ми е Поли.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 02:44 от Adoralova

# 789
Може ли да се пусне нова анкета - аналог на тази, за симпатиите към жените.
Ако е възможно - преди дуела и отпадането на още една жена. Знам, че трябва да я пусне модератор, но ми е много интересно коя колко гласове ще събере, докато са в този състав.
Ако е много нахално, моля за извинение.

# 790
  • Другата България
Аз предлагам да е за следващата седмица.
Защото съм сигурна, че Милена ще остане.
Звездите ми го говорят.
Ама както прецени мнозинството.

# 791
Ако избере Антония за дуел, ще стане голяма патардия. Мария е по-мъжко момиче и е по-обрана като реакции в сравнение с половиния мозък, която ще ореве света.

Не мисля, че Антония е подготвена физически - това, че мята крака нагоре-надолу, не е тренировка и физическа подготовка - на такива съм се нагледала в спортните зали.

Мария е по-обрана? За същата Мария ли си мислим? 😂 Аз я виждам като най-неуравновесената вътре, заедно с Дана.

# 792
Калоян вчера доста похвали Мария и Надя, сигурно бачкат здраво от сутрин до вечер.

Малко нагло ми се стори Милена като попита дали моге да не върши екстра неща ,а само да си гледа ратайството за да си почине за дуела. Не е много честно спрямо втория дуелист, който не се знае кой е ,и той няма как да си пести силите.

# 793
  • Другата България
О, да, бачкат.
Ти да си ги видяла другаде освен в кухнята около Кустев?
Мария се включва в строителните дейности, да, Надка обаче - не.
Тя се занимава с мандрата, къде успешно, къде не чак толкова.
Но доколкото аз разбрах, ги похвали защото стават рано и правят кафе.
Другото не е важно, все пак е важно любимата му като се наспинка да ѝ е готово кафето.

Щото ако трябва да се хвалят жени, то и хепито бачка здраво, и Даяна също.

# 794
😁кафето е важно

Общи условия

Активация на акаунт