Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 057
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 885
  • Другата България
Престанете,  че трябва да си лягам! Joy
Петър докато мълчеше правеше добро впечатление.
Sunglasses
Joy
Подозирам, че Петър е хомосексуален. На по-късен етап е възможно да бъде разкрит чрез същата схема, използвана при признанието на Боби, че е циганин, а именно въпрос от сорта на колко процента от българите одобряват хомосексуалистите. Петърчо ще се поогледа и ще се разкрие.
Мнението ми се базира на това, че образът му някак не е пълен. Чрез лекото заиграване с Жани и Крейзи Ванче, той цели да ни заблуди. Определено има нещо мистериозно в него. Силната заявка на алфа мъжкар, с която влезе, е също подвеждаща.
Сигурно ще ми се смеете, но наистина подозирам, че Петърчо ще се окаже другата голяма изненада в предаването. 😁
И да добавя, че ако е вярно, това ще св окаже най-нормалното в него. Досега не ни е показал нищо добро. Отрицателен герой.
И аз като Данчето може с интуицията да си остана, но реших да го документирам. 😁
Joy

# 886
Петърчо не е хомосексуален.
А и бившата му приятелка се включваше в социалните мрежи с коментари. Тя, между другото, е същият типаж като Жанчето. Та бях права, че Пешко нямаше да е дълго безразличен към Гара Бов, ако тя беше останала в предаването.

# 887
  • SF
Хепито е със седем-осем години по-голяма от Пешко. Повече ѝ отиват по-зрелите мъже, да, Пешко няма 30 още.

Аз затова я виждам по-допълнена от някой като възраст, манталитет и поведение подобен на Стоян и Митко.
Понякога и тези чичаци искат да младеят и започват да правят щуротии, на които Ванчето би се радвала. Тя също би ги радвала тях.
А с някой като Петър, може, но ако на него му е ужасно скучно и се чуди с кого да запълни време между две връзки.

# 888
Не че съм буквояд, ама днес Пак чух Пешко да казва нещо грешно от незнание - каза на Асенчо: "Ти оБираш пешкира" , не знае, че е "оПираш пешкира" , не вниква в смисъла на думите. Такъв не мога да го харесам нивга.

# 889
  • Варна/Амстердам
Изпуснала съм включванията на бившата приятелка на Петър, но може и да е камуфлаж. 😁
Спирам!
Просто ми се искаше образът му да се развие в някаква посока, да има съспенс.

# 890
Не че съм буквояд, ама днес Пак чух Пешко да казва нещо грешно от незнание - каза на Асенчо: "Ти оБираш пешкира" , не знае, че е "оПираш пешкира" , не вниква в смисъла на думите. Такъв не мога да го харесам нивга.

Ох, бееее,

Скрит текст:
много ти е хубав аватарът, направо - бАмбон с тази усмивка и зъбки

Извинявам се за офф-а!

# 891
Ензимче, той е футболистче . Станал пилот, ама манталитет на футболист. Там не очаквай много.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 01:40 от mrav4ica

# 892
Е това кой на кого подхожда , вече е малко фантасмагористично да предполагаме. Ванчето има хубаво тяло , в главата не е лоша жена , за хубост всяка там си има хубави черти, грозни жени не виждам .
Тъй като за първи път гледам формата, я да ме светнете, само с игри ли се стига до победа или има и някакъв вот от публиката накрая

# 893
  • Sunshine state
Има и вот. Да му мисли Надя, ако додрапа до финал. Тогава ще разбере за всенародната любов към нея. 🤣😂

# 894
  • SF
Да, бе, фантасмагорично е. Ако трябва да заложа 1000 лева, няма да го направя. Пиша си мнението за нея, като за всички останали. Не я виждам с Петър - това ми е мнението. Пък ако се вземат - честито!

И Калоян не го виждах с Антония, гледам, че и тя не му се хвърля да го целува, но пък взе да става сюжетна линия това тяхното. Утре Антония да си тръгва, а навън да се женят! Нищо, че аз не си ги представям заедно. Да не се съобразяват с мен.

# 895
И за мене Ванчето е хубавко, просто Пешко ми простее до нея, не обратното. Затова казах, че на него повече някоя като Жанетка му отива. И Like_smoke писа, че бившата му била от тоя тип, та затвърди мнението ми.

Like_smoke, Hug

Скрит текст:
Благодаря! Blush

Аurora, на финала обикновено има и вот на публиката, и вот на отпадналите фермери.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 01:27 от Ензим

# 896
  • Sunshine state
Антония се върти покрай Калоян, защото има изгода от него. Иначе не би го погледнала дори, а вие чак ги и заженихте. 😂

# 897
  • SF
Ох... не се разбираме нещо. Все тая. Точно пък ние сме ги заженили.
Виж, че го пиша с ирония, а и в двата си поста обясних защо ги пиша.
Добре, това с жененето го чети като "да си станат гаджета".

# 898
Светнете ме как се става пилот в БГ?
Аз съм футболист и решавам да стана пилот, образование ли е или курс? Трябва ли да съм умна и/или физически добре подготвена?

# 899
  • Sunshine state
Есме, и гаджета няма да си станат, там е въпросът. И в един друг коментар го прочетох това с женитбата.

Общи условия

Активация на акаунт