Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 023
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 900
Колко интересни теории се развиха тук Smile

А Данчо за втори път ми прави впечатление, че като танцува с Даяна и едната си ръка я оставя да виси (може и в джоба). Тийновете танцуват така, щото са прекалено готини да прегърнат момичето с двете ръце. Много ми е смешен. :р

# 901
  • SF
Да, пак мой. Четеш думите, но не схващаш иронията. Аз се шегувам с това женене.

# 902
Ох... не се разбираме нещо. Все тая. Точно пък ние сме ги заженили.
Виж, че го пиша с ирония, а и в двата си поста обясних защо ги пиша.
Добре, това с жененето го чети като "да си станат гаджета".
Да се вземат младите викаш...
Тя в Асеновград, в железарията на мама и тати ( ако не бъркам ) , той изпружен пред президентството ( ако не бъркам отново). Идилия.

# 903
  • София
Мери Ан,
Със сигурност една тема четем. Много добре ме познаваш още от старите Сървайвър теми и много добре знаеш, че гледам много внимателно форматите. И между редовете също така. До тук повечето от нещата, които се случиха във Фермата ги усещах и винаги съм се аргументирал защо и как. Изтъквал съм причините. Чета и темите и следя тенденциите. Те са важни, а и е въпрос на уважение към останалите потребители. Милена спечели доста поддръжници, факт. Но насила така да се каже. Защото другите се обърнаха срещу нея и започнаха да я подритват. Така тя автоматично стана симаптична. Народопсихология. Да ти напомня, че през седмицата докато тя беше фермер, тук във форума бе масов хейт по нея. Буквално форумен линч. Аз обаче никога няма да забравя така услужливо фактите поради които се стигна до всичко това (т.е. какво сама си докара със собствените си глупави действия) и няма как да мина от единия лагер в другия. При мен тези неща не действат. Думите ми не бяха точни, защото често пиша бързо и не се замислям, че вечно бързам. Не си писала в едно изречение, че е лицемер, манипулатор и егоист, но писа, че си разочарована от нея и доколкото си спомням ти остана само Боби като фаворит, но и той под въпрос ако задълбае по ромската тема (което слава богу не прави). За мен Милена е егоист, лицемер и манипулатор, а ти просто писа, че снемаш подкрепата си за нея. Толкоз. Нищо повече ако добре си спомням. Ако сега пак ти е станала личен фаворит за крайната победа, ок, това си е твое право разбира се. Ама го напиши черно на бяло, за да знам. Не прогноза за победител, а личен фаворит по симпатии. Иначе и според мен тя няма шанс да спечели ако зависи от избора на зрителите. Тук засега мислим еднакво. Но това е към днешна дата. Ако предаването свърши сега. Какво ще стане след 1 месец не мога да кажа. Това все пак е режисирано предаване и могат да извъртят нещата по всякакъв начин. След 1 месец (ако е още в играта) ще си дам отново мнението за нея и шансовете и. Но като цяло те са минимални, защото в нашите родни формати, такъв тип участници по 'дифолт' не печелят крайната победа.

# 904
Пешко трябва някакъв курс да е карал, едва ли е учил във ВВВУ в Долна Митрополия.
Така като го гледаш, изглежда ли ти много умен, dany_nik? Simple Smile
Не че задължително един пилот трябва да е умен, просто ти това попита.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 01:49 от Ензим

# 905
Затова попитах, не изглежда.
Нещо не ми се връзва.

# 906
  • София
Изборът на Милена бе ясен. Избра едната от двете най-слаби във Фермата, като това бе единия мотив, а другия да си върне на Калоян. Получи и се с последното. Удари ги всичките. Утре ще има много сълзи, хехе. Много се радвам, че след Жанетка и Антония ще си тръгне (не е спойлер, по-скоро е очевадно). Колкото и да не мога да харесам ''всенародната'' любимка Милена няма как да викам за Антония дето по цял ден се чекне и не върши никаква работа. Освен това не е и толкова хубава, интересна или забавна, че да компенсира с това.
Отново без изненади за мен кои ще са от нейната страна. Лека изненада обаче с Ангел, но само лека. Той така или иначе не бе в лагера на Жанета, а след това Антония го нагруби лошо, та не знам милата какво друго е очаквала. Радвам се всъщност на решението на Ачо. Бай Ганьо е, но си играе неговата си игра и има доста добри попадения. Калоян пък какво му се заканва? Хех, хайде да ги видим на Арената тогава. Калоян е млад, трениран, ама хич не бих заложил със сигурност, че ще победи Ангел, който е доста силен и жилав.
Изборът на Калоян за работници на седмицата. Ок за Данчо и Мария. Но това с Тони бе голям автогол. Браво на Надя, че му го каза на масата пред всички, никой друг не си отвори устата там освен Надя, а само пред камерата, т.е. за нас зрителите. Не е изненада самият избор обаче. Очаквах го. Мисля, че и другите донякъде... Само не мога да разбера Милена защо ропта така, защото точно когато тя бе фермер на седмицата номинира Асенчо и реакцията тогава бе същата. Все пак признавам, че Асен ходеше навсякъде да се предлага за помощ, ок за желанието му, но няма как да го наградиш с работник на седмцата. Антония такова желание нямаше. Нейната номинация е доста нагла ми се струва. Олекна много гвардееца.
Асен ми падна още по-ниско в очите и оттук-нататък вече няма никакъв шанс да ми се реабилитира. Първо се изложи на дуела, после се оправда с късмет и не поздрави мъжката Митко. Присламчи се като чехльо за фермерката (тогава Милена), после пък ходи и се обяснява на мъжете като ученичка, а днес за капак тръгна да топи Милена и да и издава стратегията. Този човек усеща ли си, че после това ще се гледа от негови колеги, от роднини, от самата Милена. И изобщо не загрява ли поне малко, че точно по този начин няма как да спечели Петър и останалите мъже на своя страна, а само ще им падне още по-ниско в очите. Направо не мога да повярвам. Че даже беше при Анотния като тренираше и отброяваше горкия. Шах и мат бях, честно.

# 907
И за мене Ванчето е хубавко, просто Пешко ми простее до нея, не обратното. Затова казах, че на него повече някоя като Жанетка му отива. И Like_smoke писа, че бившата му била от тоя тип, та затвърди мнението ми.

Like_smoke, Hug

Скрит текст:
Благодаря! Blush

Аurora, на финала обикновено има и вот на публиката, и вот на отпадналите фермери.
Благодаря ,аа доколкото разбрах, се излъчва доста след събитията, с месеци , значи хората вече ще са науснали фермата когато се състои вота ли (след кравя на предаването

# 908
За да станеш пилот, доколкото разбирам от Гугъл, най-често се карат курсове (доста скъпи) към конкретна авиокомпания. Свързваш се с тях, те имат програми за обучение. Учат те, после работиш за тях определен период. Учат те обаче да пилотираш само определен тип самолет.
Има и пилотски школи, но там също е платено. С авиокомпаниите излизало по на сметка, а и те давали стипендии понякога.
Минаваш физически и психотестове също.

# 909
За да станеш пилот, доколкото разбирам от Гугъл, най-често се карат курсове (доста скъпи) към конкретна авиокомпания. Свързваш се с тях, те имат програми за обучение. Учат те, после работиш за тях определен период. Учат те обаче да пилотираш само определен тип самолет.
Има и пилотски школи, но там също е платено. С авиокомпаниите излизало по на сметка, а и те давали стипендии понякога.
Минаваш физически и психотестове също.
Благодаря ти 🌺

# 910
  • Sunshine state
Да, пак мой. Четеш думите, но не схващаш иронията. Аз се шегувам с това женене.

Ами не личи да се шегуваш. И гаджета не биха станали в реала. Това ти казвам.
Антония е една интересчийка и се мисли за тарикат, ама й излязоха криви сметките. Калоян пък мисли с долната глава и те така..

# 911
Скрит текст:
И за мене Ванчето е хубавко, просто Пешко ми простее до нея, не обратното. Затова казах, че на него повече някоя като Жанетка му отива. И Like_smoke писа, че бившата му била от тоя тип, та затвърди мнението ми.

Like_smoke, Hug

Скрит текст:
Благодаря! Blush

Аurora, на финала обикновено има и вот на публиката, и вот на отпадналите фермери.
Благодаря ,аа доколкото разбрах, се излъчва доста след събитията, с месеци , значи хората вече ще са науснали фермата когато се състои вота ли (след кравя на предаването

Снимките започват около месец или малко повече, преди да тръгне по телевизията. Когато излъчат всички епизоди, следва финалът (няма прекъсване, просто финалът е последният епизод).
Иначе, да, когато приключат снимките, финалистите се прибират по домовете и след месец са на финал, който се излъчва на живо заради вота на публиката. Обикновено се случва малко преди Коледа, доколкото си спомням от преди две години.

# 912
  • USA
И според мен Ангел се опитва да и го върне по някакъв начин на Антония и ако не ревнува, то страшно се дразни, че вече не е той, който я забавлява.

Ангел застана на страната на Милена от ревност. Не може да понесе, че Тони се задява с Калоян, а не с него. Дразни я, той също си има стратегия, изобщо не му пука за човещинката.

Laughing Това е толкова нелепо.Въобще защо си губите времето да гледате предаване,което не разбирате?
Ангел ясно си каза защо застава зад Милена.И да,от човещина го направи.

Категорично съм за Милена,макар да ми е неприятен човек.Калоян и Петър тотално се изложиха и като финален резултат искам мързеливата Антония да си ходи.Калоян пък тоя смешко...тръгнал на жена като Тони да се натиска..че неговата заплата не може да й покрие дори филъра в устните.
Надя все така неприятна и зла..как пък все пред камерата се разправя с Милена.Тя явно се вижда като победителка и сега,опетнявайки Милена,си мисли,че трупа суперлативи от публиката.

# 913
  • София
Късно гледах тази вечер фермата на повторение, тръгнах да пиша, но...отново съм на 100% с мнението на Дяволо, дори по-хубаво от него не мога да го кажа.
Нещо съм изпуснала обаче кога Антония е нагрубила Ангел, явно съм изпуснала...

# 914
А пък аз довечера съм за... "Маскираният певец". Сори, но няма да си причинявам това озъбено плашило Милена и в почивния си ден Trollface

П.П. Данчо май показа на много "принципната" Дайанка, че може да танцува. Ами сега?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт