Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 032
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 855
Даяна излезе най-цивилизована. А Йордан какъв хитрец е и как знае да се представи пред публика... Ама разбира се, че седна от страната на Милена не щото му е жал за нея, а за да угоди на Даяна - хич не му дреме за Милена моа ви кажа. Дава вид на много свестен човек, но си е хитра мижитурка и е ненадежден за семейство - прави си квото му изнася, но все намира начин сух да излезе от водата. Дано Даяна се опомни овреме.
Милена хем ме дразни, хем ме кефи. Нагло и безпардонно говори обратното на истината - котка по гръб не пада, нали е лъвица... И си е права - не е длъжна да им казва им истината (примерно че избра Антония за да отмъсти на Калоян) - не заслужават. Скъса се да му благодари, че я праща на дуел и накрая му заби нож в гърба за да му отмъсти. Дано и я изхвърли да види повярвалото си гвардейче с кой си има работа. Тя не е лицемерна - просто чистосърдечно си ги прави на маймуни, защото това са заслужили. Така им се пада. Не понасям хора като нея ама още по не понасям всички срещу един.
Асен уж викаше на Милена, че не му пука кво мислят за него, ама се скъса да ходи да им се обяснява. Как може да се излага така тоя човек

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 08:46 от Skrekkelig

# 856
Все се чудех с какво Милена озлоби и обиди  бедните хорица там. Питах дори тук във форума в несвяст . Никой не се нае да ми обясни (някакви сценки с Илиян и  това , че съобщила на Боби че е ром. ) Но най-сетне , в предния епизод на фермата , получих отговорите на своя въпрос от , от един от първоизточниците на проблема. Въпросът бе зададен от Даяна на Мария - с какво ви обиди и настрои така . Отговорът беше следния(високо интелигентен и аргументиран, моля четете внимателно :
Мария :
 - Ами..в  опитите си да се хареса на всички ..тя ПРЕКУЦА:scream:Hands ClapHands Wave
Така мили дами , ако се усетите че ще прекуцвате , или ако някога сте пркуцвали съзнателно или неволно - веднага си посипете пепел на главите , оваляйте се в катран и пера, плюйте си 3 пъти в пазвата и кажете 10 пъти молитва Отче наш . Инак да не сте ми седнали зад клавиатурата такива прекуцани

# 857
  • Sunshine state
Аууууу, как му го нач*ка на Калата Милена, не е истина! Мед ми капна като му видях физиономията тип "имам запек". А Надя не пропусна да държи рутинната си реч!
Все пред камерата ги държи тези речи, мръсницата. Иван ме изкефи как я поряза и секна. Лицето й е изкривено от злоба на Надка, а Мария искала да я избере. И двете простакеси искам да ги видя вън.
А Асен е толкова зле, че ми иде да му забия един.
За Милена съм на дуела. Антония освен да види по вратовете на мъжет, за друго не става.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:07 от Pupitka

# 858
  • Другата България
Мери Ан, съдя по темата тук. Малко са тези, които са за Милена и то са по-скоро против другите и отношението им, а не толкова за Милена. Ти искаш ли такъв лицемер, манипулатор и егоист да спечели? Сама каза, че не искаш, така че ти сама влизаш в тази извадка. Във фейса какво става не знам, но тук писаха, че и сипват яко, не знам дали е вярно.
Никога не съм казвала, че Милена е лицемер, манипулатор и егоист.
Никога.
Напротив-казах, че според мен не е такава. Не знам какво си чел и интерпретирал, но моля не ми приписвай неказани неща.
Казах, че не мисля, че ще спечели,  но не защото е нещо от изброените от теб.
Пишеш, че тук са малко хората "за"  Милена, и следват 5 страници именно "ЗА". Да, във връзка с дуела, но и не само.
Относно казването за сипването във фейса - каза го един човек.
Няма "ХА".
Наистина се чудя една тема ли четем....
Евала на Милена. Изкефих се.
Физиономията на гвардейчето-безценна. Значи Петър или отново то фермер, и отново Милена ратай и дуелист. Ако заради любовта не оставят Тонката.

# 859
Хвърлих едно око на ФБ страницата и за моя изненада много хора подкрепят Милена. Не видях "яко сипване". Фермерите-злобари  ще й направят голяма услуга май. Ако не си изпусне нервите и не влезе в техния тон, направо ще обърне играта ми се струва.

# 860
  • София
Готин ход от страна на Милена, дано и Надя отстрани следващата седмица и да си ходи после. Дано не я виждаме скоро на екрана.

# 861
Аврора, а какво означава "Прекуца" ? Само некви македонски глупости излизат в търсачката, така и не разбрах. И мъ"й срам. 😂 Моля те да дадеш превод, ако имаш. 😂

# 862
  • Другата България
Хвърлих едно око на ФБ страницата и за моя изненада много хора подкрепят Милена. Фермерите-злобари  ще й направят голяма услуга май. Ако не си изпусне нервите и не влезе в техния тон, направо ще обърне играта ми се струва.
Именно.
Тя затова и няма да им влезе в тона.

# 863
  • Пловдив
Хареса ми епизода. За Калоянчо важи приказката "хитрата сврака с двата крака".
А Ангел е простак, но не мисля, че е злобен. Отделно, непонятно защо, той иска да застане от страната на този, който има по-големи шансове да спечели дуела. Още преди дуела на Шестака и Асен каза, че застава за Асен, защото мисли, че той ще е победител.
Надя дали ще е шокирана, като разбере колко точно я харесват зрителите?! Grinning

# 864
  • На морето!
Ангел застана на страната на Милена от ревност. Не може да понесе, че Тони се задява с Калоян, а не с него. Дразни я, той също си има стратегия, изобщо не му пука за човещинката. 😄

Милена ако издържи на тези предизвикателства, ще е победила посредствеността и глупостта, стига ѝ тая награда.
Другият адвокат много жалък, страшно ме разочарова. Разбирам, че не е сръчен, не е координиран, но поне характер да беше показал, ама не.

Милена ако е преуморена и гладна може и да не издържи само на адреналин битката.  Антония може и да ни изненада и, когато трябва да спаси кожата си, да излезе пъргава и силна.

# 865
Милена може да е сякаква, но е умна и оправна в живота! За разлика от Антония, която освен да се дупи и пуши, друго не я виждам да може. Ако в живота ги познавах и трябваше да разчитам на някоя за критична ситуация, щеше да е Милена.
Калоян много ме дразни от началото, не бих си избрала такъв мъж.
Данчо много е лапнал по Даяна. Седна там само за да е на нейното мнение, не че му пука за Милена. Не знам годеница има ли още?! Сигурно си е събрала багажа вече. Ама той никак не бие спирачки на отношенията с Даяна, напротив.

# 866
Аврора, а какво означава "Прекуца" ? Само некви македонски глупости излизат в търсачката, така и не разбрах. И мъ"й срам. 😂 Моля те да дадеш превод, ако имаш. 😂
Не знам..но много ме е страх да не прекуцам ...JoyJoyJoy или някой да не ме прекуца....или пък да не остана непрекуцана JoyJoy

# 867
Жалко за хубавото име ,което носи Калоян. Много лимитиран мъж.

# 868
И според мен Ангел се опитва да и го върне по някакъв начин на Антония и ако не ревнува, то страшно се дразни, че вече не е той, който я забавлява.
Той започна да става все по-кисел още след приключване на съвместното му ратайство с Жанета. След всички жертви, които направи за нея и добрини, които и стори Stuck Out Tongue, тя веднага се залепи за Петър, който явно вече беше решил да спре да я игнорира. Много малко внимание започна да му обръща и на него му потънаха гемиите. Той затова и не застана на нейна страна, защото беше обиден.
Антония тогава му се ядоса, как можело, толкова били близки, пък той не подкрепил Жани... Според мен им се поразвалиха отношенията още от тогава. И отделно, че тя пак виси само с Калоян и Петър.
На него се вижда, че не му седи от страната на Милена, но му е под потъпканото достойнство да подкрепи Антония.

# 869
  • London
Явно гледаме различно предаване.... Не смятам изобщо, че Ангел харесва Антония или я ревнува. Старание единствено положи за дървения фалос.... И той не беше за Антония. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт