Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 278
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sunshine state
Знаем, че Петър е някакъв пилот, ама какъв е, що е, никой не знае. Само си предполагаме тук. 🙂

# 1 036
Скрит текст:
Значи какво излиза? Петър може и да не е баш пилот. Хич няма да се учудя. Много ми се промени мнението за него и то не за добро.
Как го решихте това нещо?

Пост 999 от предната страница:

Цитат
Не знам дали сте наясно, но за да "подкараш" пътнически самолет, следва да се мине през ppl, cpl, atpl лицензи.
PPL е за частен самолет, струва около 20000 лв и са необходими около 50 летателни часа и 150 теория.
CPL отнема 2-3 години, 150 летателни часа, 600 теория и около 50000 долара. С това може да се подкара карго самолет.
ATPL е 250 часа във въздуха, 800 часа теория и куп други сертификати за какво ли не. Тук вече цената набъбва бая и не знам в България да се провеждат курсове за последните две. Low-cost компаниите могат да субсидират преквалификации и доп.курсове, но няма кой да ги докара от PPL до ATPL.
В България на БГ Еър са военни пилоти, за което се учи висше в Долна Митрополия.
От гледаното в предаването до тук, с доста голямо убеждение мисля, че въпросния участник във фермата има ppl, ако не и PPL(SA). Това ниво може да изкара всеки, има доста места в България за целта.
Т.е. граждански самолет може да "кара" колкото и аз - в сънищата си. Grinning

Обяснено е, че в Бг Еър са само военни пилоти, завършили ВВВУ в Долна Митрополия. Това защото някой каза, че Петър има снимки с униформа на БГ Еър.
A знаем ли със сигурност дали наистина Петър е в БГ еър и дали там са само пилоти обучени в Долна Митрополия. Или защото ЕЖК, то го приемаме за вярно?

Просто ти отговорих на въпроса. Аз не знам как е, не казвам кое е вярно и кое - не.

# 1 037
  • Варна
Посто ти отговорих на въпроса. Аз не знам как е, не казвам кое е вярно и кое - не.
Е, то и аз го бях прочела този пост, но не съм вадила категорични изводи. Затова питам дали има някакви факти, иначе всеки може да подхвърля всичко.

# 1 038
  • Вестерос
"В епизода на предаването "Фермата", излъчен на 01.10.2020 г. по телевизия БиТиВи цяла България стана свидетел на реплика от една от Вашите участнички, отправена към личността на адвокат Станджикова и тя бе следната: „тя е деградирала от професията си“!!!!!!! Ваша е отговорността и морална и законова за това, че направихте обществено достояние тази реплика, която хвърля срамно петно върху една от най-достойните професии в България – адвокатската.

Това казва в отворено писмо адв. Марин Поповски."

От тук

Много хора нямат и най-малка представа какво представлява работата на адвоката. Гледали са някой-друг американски филм и мислят, че е същото. Simple Smile

Без съмнение- и в авокатската гилдия има мърша. Както и във всяка друга. Но това е до човека, не до професията.

Надежда ще се удави в собствените си плюнки. Simple Smile Толкова не може да се удържи в злобата си и е толкова безсилна да намери причина да мрази Милена, че главата й ражда само тъпотии.
И в случая обидното в изказването е , че Милена е деградирала в следствие на професията си. Еми аз не съм деградирала, хиляди не са. Така че тъпо изказване, от човек, който просто иска да се изкаже по-така ама не може, защото няма "пипи" за това.

# 1 039
Силно се надявам Милена да я размаже, не очаквам 5та битка, но пък знае ли се. Тук поне няма голяма доза късмет, както при предишния дуел. Изкефих се много на премисления избор на Милена, защото преди дуела тя каза нещо от сорта, че нейния избор ще ядоса всички фермери, което пък накара стадото овце лека полека да се раздели. Просто евала Grinning Калоян се държи така все едно никога не е бил с момиче и леко така ми изглежда на пропаднал младеж/не говоря външно, а с харесването на Антония - нищо съществено няма като качества/ със старческо мислене и говорене.
Ще подкрепям Милена до края на формата, защото когато всички я обиждаха и тук - аз пак си я подкрепях, има нещо което ме кефи в нея и искам да ги бие всичките. Другата жена, която ми хареса е Даяна - абсолютно адекватно, нестадско мислене, както повечето. Иначе за спойлера, който бях споделил - не знам как се оказа грешен предвид факта, че бях изчислил всичко до дни, та ако някой иска да го види

Скрит текст:
Предупреждавам, това може да се окаже дуела за другата седмица
Скрит текст:
Водещата на Игри на волята имаше рожден ден и Даяна й честити чрез клипче от у тях, а рожденичката има рожден ден мисля, че на 25.09
Ние гледаме с 35 дни назад някъде, демек сега дуелът е бил края на август, нач. На септември. Така че повече време стои този участник. Поне две седмици още.

Надя пак се показа снощи. Милена й е фикс идея. Супер злобна е, просто Ноу комент. Все едно някой я иска нея за победител. Как не й ида на акъла, че ще опротивее на хората 🤦

Калоян е много зле.
Петър какви мъдри мисли накрая, ама до вчера блъска чаши и говори глупости...

Рождения ден на Ралица Паскалева е на 20 септември - мислех, че пак сметките ми важаха. Именно тогава се видя.

# 1 040
  • Варна
Петър да излиза на арената, ако може гол до кръста да оплакнете очи, хаха. Понеже е метросексуален и няма фото с мадами, затова ли мислите че е гей?

# 1 041
  • Вестерос
Габи и Миро са зодия Козирог.
Значи правилно съм разбрала. Преди седмица или две питах дали са, че и аз съм и тази година тегне над козирозите явно проклятие да се контузваме 🥺 По принцип много не вярвам,ама е факт 😁

# 1 042
Хексе, що се заяждаш? Какви факти очакваш? Потвърдени? За някакво си риалити, където може и да са поукрасени историите на участниците, за да са по-атрактивни.

Всички запленени от Пешко се опитват да го изкарат много умен, без да осъзнават, че умен и образован Не е едно и също. Може да е изкарал някаква школа за пилот. И? Това го прави много умен ли?

# 1 043
За един период от време училището в Долна Митрополия беше затворено и може авиокомпаниите да са взимали за пилоти завършили и на други места.

# 1 044
Сами от предния сезон и Криско нали си имат канал в youtube и качват клипчета как тренират ала бала .. Сега са качили клип с йогата .

# 1 045
  • при късмета
Петър, ако не беше пилот, нямаше така да го представят. А ако беше военен пилот нямаше да пропуснат да го отбележат. Така, че остава гражданската авиация. Да, вероятно имат някакви категории, които ги различават, но какво значение има в крайна сметка какъв точно пилот е

# 1 046
  • SF
Знаем, че Петър е някакъв пилот, ама какъв е, що е, никой не знае. Само си предполагаме тук. 🙂

Ти нали каза какво е излязло.

# 1 047
Здравейте! Следя темата с интерес и чета всичко. Прекалено много се фиксирате в Петър (някои от вас). Аз си го харесвам. Досега не ме е разочаровал. Четох интервю с него - преди да стане пилот е бил стюард.
В анкетата гласувах за Петър, Борислав и Кустев. Желанието ми е и мъж да спечели сезона - един от тримата, ако може. Направо съм си го поръчала.
Според мен довечера Антония ще си тръгне, което не означава, че не желая същото да се случи и с Милена.

# 1 048
  • Sunshine state

Ти нали каза какво е излязло.
Аз казах и да пропускаш мненията ми, но явно е глас в пустиня. 🤷🏼♀
Като знам и колко двойкаджии станаха лекари от съучениците ми, вече на нищо не се учудвам.

# 1 049
  • SF
Тук има една потребителка, която разговаря сама със себе си и си измисля някои заключения. Мене ме помоли да не й се връзвам и ще я оставя да си говори необезпокоявано сама.

Защо мислите, че Антония ще загуби довечера? Тя е голям спортист. Докато Милена само прави сутрешна гимнастика за раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт