Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 121
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Да, не беше забит докрай

Досадно, уж много следят за това...

# 1 141
Ми много ми се иска да гледам, ма некадърниците от бтв явно нямат пари да си оправят сайта.

По време на Фермата умишлено се спира опцията "на живо".

# 1 142
Как я гледате тая шибана телевизия онлайн? Даже не тръгва. Бтв са дъното за н-ти път.

Neterra.tv

Милена е чао ми се струва

# 1 143
Ми много ми се иска да гледам, ма некадърниците от бтв явно нямат пари да си оправят сайта.

Защо?

# 1 144
ММ вика, че последния пирон на Антония не е бил забит докрай, аз не видях, някой забеляза ли нещо подобно?

забелязах. Наистина не беше

# 1 145
Милена ясно си каза, когато бяха около огъня, че е избрала Антония, заради ратайството на което я подложи Калоян.

Последният пирон на Антония си бе забит по правилата.

# 1 146
  • гр.София
Изненадах се от Антония. Не е само късмет. Въпреки това предпочитам Милена да спечели този дуел.
В началото ме дразнеше, постепенно почнах да ѝ симпатизирам.

# 1 147

Защо?

Не знам, но винаги така се случва и бях чела, че по време на предаването спират опцията и излиза грешка.

# 1 148
  • София
Предвид колко е часът, Милена ще вземе тази игра и ще се играе пета

# 1 149
Още нещо - от видяното до момента и от миналата седмица Дана е поне едно ниво по-слаб съперник сравнен с Антония.

# 1 150
  • Другата България
Същото си го мислех.

# 1 151
Ама тоя Иван как урочасва само.... Как каза че няма един крив пирон и почна да криви. Но според мен Милена беше по-бърза

# 1 152
  • София
Ма естествено. Още е само 21.30 ч. Нямаше как да свърши предаването с 30 минути по-рано Grinning

# 1 153
  • На морето!
Много недостойно държание на агитката на Антония.
Тя играе добре, даже много добре, повярва си и се раздаде, но Милена е по-адекватен и достоен противник.

# 1 154
Дуела е хубав.
Очакванията ми бяха за победа на Милена с разлика, но така е много по-интересно за гледане.
Браво за играта и на двете !

Общи условия

Активация на акаунт