Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 038
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 245
С тия леки топки... прецакване си е.
Не симпатизирам на нито една от двете, само ме е яд, че ще трябва да гледам жалките опити на гвардейчето,  да се прави на мъж. Толкова инфантилно държане, подскачане... пффхх.
Есме,  то любовта да не е само в европейската глава? 😂

# 1 246
И сега ще видим Надя срещу кого ще се обърне, вероятно Даяна или Ангел ще са следващите игнорирани.

За Милена е добре, че си тръгва сега, навън много хора я харесват и подкрепят, с това е по-важно за нея, така или иначе тя няма как да бъде победител.

Взе ми думите от клавиатурата! Точно това се канех да пиша!
А и на Милена нямаше да ѝ е никак добре там, ако беше останала.
Тя си направи рекламата, няма лоша реклама. Simple Smile
Най ще се радвам някой от нейната агитка да стане фермер на седмицата.

# 1 247
Супер безинтересно ми стана това предаване. Останаха някви нимфетки, тъпунгери, селски пръчове и бъдещи побойници.

# 1 248
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
И сега ще видим Надя срещу кого ще се обърне, вероятно Даяна или Ангел ще са следващите игнорирани.

За Милена е добре, че си тръгва сега, навън много хора я харесват и подкрепят, с това е по-важно за нея, така или иначе тя няма как да бъде победител.

Ангел.

# 1 249
Честен си беше дуела. Въпреки че исках Милена да спечели.
Е тръгна си общият им дразнител, сега ще очаквам Надя да разпери крила и да покаже истинската си същност. Злобна и дребнава женица, проектираща своите недостатъци върху Милена. Да видим...

# 1 250
Скрит текст:

Ангел.

Той има шансове, Данчо - също. Поне няма да са пак тия двамката - Калоян и Петър.
А ако избéрат Тониту?😂

# 1 251
Ами така е , който иска отмъщение - пада в собственият си капан! И двете ми бяха неприятни, не знам коя исках да излезе, може би и двете, ако имаше как!

# 1 252
  • София
Очаквам Надя да се кара с друг сега, тя има вид на вечно недоволна, ще си намери нов човек, който да хейти.

# 1 253
Няма Ангел да е фермер, според мен ще е пак гвардееца. Не искам да напиша името му, защото за мен е " чехльо".
Ангел ще  заеме мястото на Милена.

# 1 254
  • София
Дано само Антония не вземе да стане фермер, че това ще е трагедия.
Според мен Милена ще посочи за Фермер, Данчо. Той няма как да загуби вот срещу чекнещата се. Може и Ангел. За Даяна не съм много сигурен, но пак мисля, че ще събере повече гласове от онази. За нея ще гласуват само Калоян и Петър. Ама ако е Данчо, може и единодушно да го изберат или самата Антония да се оттегли.

# 1 255
Ееее, ама много ме е яд! Е как можа да падне от тази ! В понеделник  няма да може да се гледа Фермата. От сега се потрисам като си представя физиономиите на Надка, Дана и сие.Rage

# 1 256
Скрит текст:

Ангел.

Той има шансове, Данчо - също. Но поне да не са пак тия двамката - Калоян и Петър.
А ако избéрат Тониту?😂
И Калата съфермер. Ще спинкат заедно във фермерската къща и Калата съвсем ще оглупее от либоФ

# 1 257
Т.е. Антония можеше да мине през всички етапи на тази игра, разхождайки се и яваш-яваш, преди топките да си почине едно 10-15 минути, да събере сили,  да събори 20 тухли и да спечели.

# 1 258
Браво на Антония все пак. Заслужена победа.
Милена си е фукла Simple Smile И мен ме заблуди,че е много по-добра,подготвена и силна. Но не е.
Яд ме е, че отпадна. Придаваше цвят на сезона.

# 1 259
  • София
Не симпатизирах на Милена, но бях за нея тази вечер, правеше предаването интересно и свали маските на всички, волно или не. Сега няма да има явен дразнител, може би ще плеснат с ръце, ще се прегърнат, ще се хилят по време на обреди и т.н., всичко ще е цветя и рози, смешни свалки и чекнеж по бельо. Дано не съм права, защото иначе ни чака скукаа.

Милена дано избере Ангел за фермер, но кликата няма да позволи той да е според мен, сигурно ще гледаме Тонка фермер, дано не са толкова тъпи. 😁

Общи условия

Активация на акаунт