Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 867
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 410
Скрит текст:
Време е за звезден сезон на фермата. И&А имат възможност от всички шест сезона до момента да направят умопомрачителен каст на различни характери.
Предимно с участници до четвърти сезон най-много.
Еее, аз с удоволствие бих гледал отново изтерясването на Бети когато дойде време да се определя дуелист както и Милена и Габи. Иначе съм съгласен с теб.

# 1 411
А аз силно се надявам да Не правят ол Старс, защото това за мен означава да НЕ гледам, да се лиша от единственото риалити, което що-годе ми харесва. Не искам да гледам хора, които вече веднъж са участвали, не ми е интересно.

# 1 412
На мен Ангел доста ми напомня на Роман на моменти. Един по-зрял и очукан от живота Роман ми е Ачката.
Интересно Йордан ще покаже ли някоя по-различна черта на характера освен любовчийската и конформистката.
Стоян, Митко, че и Петър, са ми скучни.
За Калоян ще ми е интересно ще намаже ли нещо повече от Тони. За мен тя едвам си прикрива неприязънта към него. Лиготи му се уж, ама не виждам искра и взаимно привличане. Ще се получи интрига, ако се окаже, че си пада по Пешо и застане между двамата Smiling Imp

# 1 413
За Калоян ще ми е интересно ще намаже ли нещо повече от Тони. За мен тя едвам си прикрива неприязънта към него. Ще се получи интрига, ако се окаже, че си пада по Пешо и застане между двамата Smiling Imp
Няма химия между Антония и Калоян. Така мисля.
Между Антония и Петър има химия, така че според мен реално зависи от Петър дали ще има нещо повече. Защото Антония за мен го харесва като мъж и не изглежда от дръпнатите жени. Не казвам, че е лесна, но почти.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 12:32 от Bengun

# 1 414
  • при късмета
А аз силно се надявам да Не правят ол Старс, защото това за мен означава да НЕ гледам, да се лиша от единственото риалити, което що-годе ми харесва. Не искам да гледам хора, които вече веднъж са участвали, не ми е интересно.
Мисля, че същите участници, поставени в друга среда, т.е. в друга комбинация от характери, биха били интересни.
А и не съм гледала първите 2 сезона, според коментарите има доста любимци от там.

А, за настоящия сезон, мисля, че няма да има чак драма на любовния фронт

# 1 415
Според мен, Петър няма да се впусне в нещо любовно-интимно с нито една от колежките си във Фермата. Аз виждам някакви закачки от негова страна и толкова. 

# 1 416
На мен ми е доста интересно и във формата и тук в темата като се задъвче, че тоя или оня не били искрени. Ама за каква искренност говорим когато целта е едни 100000. Значи всеки е отишъл там за тях, нищо че повечето не си признават. И аз да бях щях да се нагаждам, да лаеирам, дори да хитрувам само и само да стигна по напред в играта и евентуално до финал.
Най големият хитрец до момента е бай Анго. Хем с всички, хем с никой. Не можеш да разбереш нито с кого е нито срещу кого е.

# 1 417
На мен ми е доста интересно и във формата и тук в темата като се задъвче, че тоя или оня не били искрени. Ама за каква искренност говорим когато целта е едни 100000. Значи всеки е отишъл там за тях, нищо че повечето не си признават. И аз да бях щях да се нагаждам, да лаеирам, дори да хитрувам само и само да стигна по напред в играта и евентуално до финал.
Най големият хитрец до момента е бай Анго. Хем с всички, хем с никой. Не можеш да разбереш нито с кого е нито срещу кого е.

и същевременно не дразни стадото като цяло - напротив - забавлява ги. Държи се така, че хем не пречи на никой конкретно и на никой не дава конкретна причина да бъде изхвърлен, хем пак си прави квото му е кеф на него. Определено е интересен персонаж

# 1 418
Джоли, абсолютно точно! На същото мнение съм. Каква искреност, кви пет лева. Simple Smile
А за бай Анго и преди малко писах, че го виждам на финал, хитрец си е и си играе добре играта.

# 1 419
  • при късмета
Не се мъчи. Точно това казвам, че не искам да кажа нищо, лично на теб

сори - мислех, че като цитираш и отговаряш на мой пост значи на мен говориш. В крайна сметка ми каза, че да чета с разбиране значи че трябва да разбера, че не искаш нищо да ми кажеш. Ми аз това го разбрах просто защото ти наистина нищо не каза
Казах, че съм те цитирала заради коментар на въпросното интервю. Не на това, което ти си написала като мнение за него. Кое е трудно за разбиране?

# 1 420
На онази снимка Антония не е гола, а с черна прашка, но е много вулгарна снимката.
За мен си е чисто гола....това прашката не го имам за дреха/бельо....една лента на гениталиите и да се гъзиш. УЖАС.

И как точно срещу камерата се беше надупила. Това си е чисто натурално курве

Ти не беше ли тази, която върло защитаваше Жанета? Или се бъркам? 😂
Хайде, моля ви се, 2020 сме. Нейно тяло си е и има правото да прави, каквото иска с него. Никой не наранява. Ако ще се карате, карайте се на екипа на предаването, че го показват по телевизията.

# 1 421
Аз се чудя защо към 48 годишен мъж ще се обръщат, включително 40 годишните опосуми, с Чичо Митко. На мен значи, като 45 годишна ще ми викат леля или стрина, а хич не се усещам като тяхна такава.

Може би, защото излъчването и поведението му са като на по-възрастен мъж.

# 1 422
Аз се чудя защо към 48 годишен мъж ще се обръщат, включително 40 годишните опосуми, с Чичо Митко. На мен значи, като 45 годишна ще ми викат леля или стрина, а хич не се усещам като тяхна такава.

Може би, защото излъчването и поведението му са като на по-възрастен мъж.

гаранция е затова, но си е обидно зорлям да го състаряват

# 1 423
Не знам дали коментирате тенис топките, те са по леки от ябълките и затова не можаха да съборят трупчетата.

# 1 424
Някои са си по-чичковски тип, вижте и Стоянчо - 34-годишен, а какъв е чичак.

Общи условия

Активация на акаунт