Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 912
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 425
Не знам дали коментирате тенис топките, те са по леки от ябълките и затова не можаха да съборят трупчетата.

Видя се, че могат - ако са метнати силно и ако ги уцелят. Нали събориха няколко трупчета - явно не е невъзможно. Освен това няма значение колко са съборили - печели съборилият повече. Така че няма никакво значение, че не са ябълки. Ако пък беше баскетболна топка щеше още повече да събори. Е и? Не е целта това, а да се излъчи победител

# 1 426
А може би именно заради това, че топките са по леки победител е този който събори повече. Щото с ябълките беше целта да съборят цялата стена и беше за време.

# 1 427
Условията бяха еднакви за двете дуелистки.
Милена загуби по правилата на играта.

Друг е въпроса,  че играта по тези правила изцяло игнорира всички компоненти освен последния - стрелбата като значение за победата. За мен това е гаф на Продукцията. С ябълките и свалянето на цялата стена и гледането на времето на дуелиста всички компоненти имат значение за изхода. И последно - не мисля, че този гаф е нарочно направен. Просто не са съобразили нещата добре.

# 1 428

Друг е въпроса,  че играта по тези правила изцяло игнорира всички компоненти освен последния - стрелбата като значение за победата. За мен това е гаф на Продукцията. С ябълките и свалянето на цялата стена и гледането на времето на дуелиста всички компоненти имат значение за изхода. И последно - не мисля, че този гаф е нарочно направен. Просто не са съобразили нещата добре.

всъщност не ги игнорира, защото няма как да стигнеш до стрелбата ако не завършиш останалите

# 1 429

всъщност не ги игнорира, защото няма как да стигнеш до стрелбата ако не завършиш останалите

Чукча писател, не читател Simple Smile
Подчертавам, прочети отново.
Peace.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 13:53 от Bengun

# 1 430

Чукча писател, не читател Simple Smile
Подчертавам, прочети отново.

ти също прочети

# 1 431
  • Велико Търново
djoleva, точно това написах и аз снощи, на два пъти при това. Wink

Много ми е странно, че топките за тенис продължават да са "в центъра" все още. Защото... какъв е смисълът от писането на всеки един тук, ако останалите не четат написаното Rolling Eyes
И не само в случая е така. Все се намира някой, който да "повдигне" вече обсъждани теми и така едни и същи неща се въртят по десетки пъти...

Bengun, изобщо не ги игнорира, камо ли пък изцяло. Ако и двамата дуелисти са съборили по един и същ брой "тухлички", тогава победителят се определя от времето. Пък и наистина - ако не са преминати предишните етапи, няма как да се стигне до събарянето на стената. И... както вече писах - категорията е "Сръчност и съобразителност". Просто в случая съобразителността (да се седне за възстановяване на сили, за глътка въздух, за съсредоточаване) има превес.

# 1 432
Не е честно да не се взима предвид факторът време. Ако бяха казали - имате 10, или 15 минути време и след това да се сравнява коя докъде е стигнала в играта, щеше да е друго. Така Тонка си мина едва-едва през играта, даже накрая и тя беше учудена, че печели, а не че е съобразила да не си дава зор и да си пази силите за топките.
Не съм за Милена, даже тя показа нагледно какво значение има фукнята и как се издънваш, ама е достатъчно да печелиш в началото позиции и накрая я камилата, я камиларя. Всички й повярвахме колко е способна. Но и играта не беше честно замислена, сепак.

Тонка и според мен едвам изтрайва Калоян, но не мисля, че покрай Петър ще има лав стори.

# 1 433
@DamaPika - Да, права си за всичко което си написала.

Но аз лично за себе си съм сигурен, че никога повече няма да видим тази игра играна с тези правила по този начин.

Игнорирането на времето отнема напълно състезателния характер.
Сега е напълно възможно да я играеш няколко часа - удар с брадвата, приседнеш, пафнеш цигарка, пак удар с брадвата, кафенце .. и да спечелиш.

# 1 434
Тази последна игра разбуни страстите.
Времето щеше да е фактор, ако имаха равен брой съборени тухли. Ако нито една не бе съборила тухла също щеше да се гледа времето.
Тук важният елемент бе количеството топки, с които разполагаш - свършат ли, спираш - край. 
Аз изобщо не виждам проблем в регламента на тази игра.

# 1 435
толкова много злоба има в тези хора...от къде бе?
Тази жена, която гледа кошери, добре, бачактор е явно, разбира си от работата, но толкова злоба към по-умните и по-успелите..Чудя се сега, като я няма Милена към кого ще насочи избиването на комплексите си.

Другите и те - егати стадото - подкрепят най- мързеливата - защото гвардеецът я харесвал.... мъка мъка... какви ценности, драги зрители, какви критерии.....

# 1 436
Самият факт, че тази игра продължава да се обсъжда и тук, и във Фейсбук, показва, че нещо не е наред в нея, не е дообмислено. Не оставя чувство на справедлива победа за Тонка.

# 1 437
Като видях, че семейството на Милена е на море, мъжът ѝ от кемпер говорѝ, ми хрумна една щуротия.
Да не би Миленка да е решила да се пробва във фермата по време на отпуската. Да набере популярност, избори идват и не се знае кое-как...ще бъде в работата ѝ. Свършѝла ѝ е отпуската и си тръгнá. Wink

# 1 438
Като времето не е фактор, трябваше да дадат на Милена 9 допълнителни минути да поцели още по стената, за да е равно с това на Антония и тогава да броят трупчетата.

# 1 439
  • София
Аз съм много доволна, че Милена си тръгна, надявам се следващата седмица пътя към дома да поеме Антония. Вече никого не харесвам, ужас. Калоян и Петър се сгромолясаха с пълна сила в очите ми след "духовното фермерство" /по думите на Антония Joy/ тази седмица. Оттеглих си и симпатиите към Даяна, което нямаше да се случи, ако след като защити Милена, беше отишла да сподели с Данчо, а не с нея. Данчо пък както беше против Милена, рязко започна да я харесва, защото му казаха, че трябва да я харесва и да застане на нейна страна. Confused Много слаб сезон, много!
Надявам се сега, когато дразнителят е вън, да спрат или поне да намалеят скандалите и разправиите.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 15:20 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт