Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 52 786
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Дали Милена и децата и също сега вече ще намалят процентите фукане? Надали. Смятам, че през цялото време подценяваше Антония и вместо да се съсредоточи над собствената си игра предполагам и при тенис топките си е мислела...А щом аз не мога да оцеля, тя Антония гаранция по-малко от мен ще уцели.

# 1 441
Като че ли  в един от епизодите на Фермата, Иван и Андрей, обсъждаха случващото се между Милена и Надя. Казаха, че и двете са силни  характери и много си приличат. И, че техните взаимоотношения ще претърпят истински катарзис и щели да намерят път една към друга. В тази връзка, ако върнат Милена би ли могло да се случи нещо такова?

# 1 442
Защо трябва да намалява процентите фукане, Милена в живота си Не цели дървени трупчета, тя може да е добра в работата си и да се фука с право. Simple Smile Не вярвам някой да очаква Милена да наведе глава, защото някаква пикла я е победила във Фермата. Joy
А че учи децата си да бъдат самоуверени - нищо лошо не виждам в това. Защо приемате толкова буквално това фукане?

Dorina_10, някак по-интересно ще е, поне за мене,  Милена да предложи Надя за фермер на седмицата. Да изненада всички фермери. Но, за жалост, ме съмнява. Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 16:39 от Ензим

# 1 443
  • София
Миналата година, след като Митко IT отстрани Ивайло Шопски, във фермата се възцари мир и любов.
Дано и сега да стане така. Ама.... не ми се вярва. Все още има три върли кибритлийки, които може да подпалват скандали и разправии за нищо. От прости хора може да се очаква всичко.

Даяна я чакат трудни дни. Групата няма да й прости лесно, че подкрепи отлъчената Милена.

Мисля си колко различно можеше да се развие играта, ако Габи беше останала. Тя беше много харесвана от всички (или поне от мнозинството). Може би тя щеше да бъде фермер вместо Милена. Милена щеше да играе по съвсем друг начин, отношенията й с хората щяха да са поставени на съвсем друга основа. Не че страдам за отпадането й - ни най-малко. Но се замислям как наглед незначителни неща, които уж нямат никакво отношение към нас, всъщност променят ежедневието, а понякога - живота ни.

Иначе - поздравления за Антония. Трябва да признаем, че спечели честно, без шикалкавене, по правилата. Последната игра беше една и съща и за двете. Май никоя от тях не отдаде значение на стрелбата - колко е важна за спечелването на победата. Антония затова беше малко изненадана накрая. Ама да са чели и да са слушали. Вместо да мятат тези топки нагоре-надолу, да се бяха съсредоточили. Да, късметът беше на страната на Антония в петата битка - свали 3 тухлички повече, но тя се представи добре в този дуел като цяло. По-силна е, отколкото изглежда и отколкото всички очакваха.

Не знам защо не излъчиха сбогуването на фермерите с Милена. Да не би групата (ама верно са стадо, ако са постъпили така!) да не отиде да я изпрати? Само единици от поддръжниците на Антония показаха. Може ли да са ЧАК ТОЛКОВА прости и невъзпитани останалите?

Някъде в предишните страници имаше снимка как Даяна е сложила ръка на рамото на Антония, докато тя говори с Калоян. Според мен точно такъв  момент е уловен - когато тя е отишла да поздрави Антония за победата. Това е повече от нормално и не знам защо се тълкува като интересчийство или подмазване. Чак се изумявам.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 15:24 от Vivi

# 1 444
Миналата година, след като Митко IT отстрани Ивайло Шопски, във фермата се възцари мир и любов.
Дано и сега да стане така. Ама.... не ми се вярва. Все още има три върли кибритлийки, които може да подпалват скандали и разправии за нищо. От прости хора може да се очаква всичко.

Даяна я чакат трудни дни. Групата няма да й прости лесно, подкрепи отлъчената Милена.

Мисля си колко различно можеше да се развие играта, ако Габи беше останала. Тя беше много харесвана от всички. Може би тя щеше да бъде фермер вместо Милена. Милена щеше да играе по съвсем друг начин, отношенията й с хората щяха да са поставени на съвсем друга основа. Не че страдам за отпадането й - ни най-малко. Но се замислям как наглед незначителни неща, които уж нямат никакво отношение към нас, всъщност променят ежедневието, а понякога - живота ни.

Иначе - поздравления за Антония. Трябва да признаем, че спечели честно, без шикалкавене, по правилата. Последната игра беше една и съща и за двете. Май никоя от тях не отдаде значение на стрелбата - колко е важна за спечелването на победата. Антония затова беше малко изненадана накрая. Ама да са чели и да са слушали. Вместо да мятат тези топки нагоре-надолу, да се бяха съсредоточили. Да, късметът беше на страната на Антония в петата битка - свали 3 тухлички повече, но тя се представи добре в този дуел като цяло. По-силна е, отколкото изглежда и отколкото всички очакваха.

Не знам защо не излъчиха сбогуването на фермерите с Милена. Да не би групата (ама верно са стадо, ако са постъпили така!) да не отиде да я изпрати? Само единици от поддръжниците на Антония показаха. Може ли да са ЧАК ТОЛКОВА прости и невъзпитани останалите?

Някъде в предишните страници имаше снимка как Даяна е сложила ръка на рамото на Антония, докато тя говори с Калоян. Според мен точно такъв  момент е уловен - когато тя е отишла да поздрави Антония за победата. Това е повече от нормално и не знам защо се тълкява като интересчийство или подмазване. Чак се изумявам.

Не съм гледала тази Габи в други формати, ама какво е това боготворене спрямо нея тук? Честно казано, когато участваше в някоя от игрите в началото си казах, че най-много мразя такива жени, които претендират, че са много мъжки момичета, а в действителност нищо впечатляващо не показват. 😅 Изглеждаше ми и прекалено сериозна и с лек superiority complex. А и като си спомня баща и как се излагаше последно във Вип Брадър, не успявам да я видя като така свястната героиня в Фермата. 😂

# 1 445
  • Mediterraneo
И аз не се сещам къде съм я гледала тази Габриела, но ми се струва, че едва ли щеше да е харесвана от всички. Да, всички я харесваха, когато трябваше да отпадне заради травма. Но даваше вид на много нахакана, много отворена, такива хора не се харесват на всички. Но да, играта щеше да се развие по съвсем различен начин, само с още един различен участник, пък било то и аз.

# 1 446
  • София
Кой е баща й???
Моето много повърхностно впечатление за нея беше, че изглеждаше сериозна, умерена, но като излизаше раздаваше съвети, което ми се стори малко прекалено. Вероятно можеше да се окаже интересен играч, особено сред жените.

# 1 447
  • Mediterraneo
Ники Мартинов е баща й, участник в реалитита; не знам в Море от любов как не е участвал само.

# 1 448
  • Sofia
Не съм я гледала другаде Габи, но визуално беше най-впечатляващата жена във фермата.

# 1 449
  • София
Много прилича на баща си.
Ники Мартинов също беше много противоречив участник в неговия сезон на Сървайвър. Беше силно недолюбван от много от участниците. Яна Маринова му беше опора. Аз много го харесвах. Simple Smile

Скрит текст:

Той, всъщност, също е пример за това как един участник - стига да е достатъчно подготвен и силен - може да стигне до победата, въпреки че групата го изолира и се опитва да го отстрани по всякакъв начин.

# 1 450
О, Николай Мартинов е ненадминат играч, и на мен ми беше любимец. Той също беше отлъчен, беше и сам на остров, но никога не е изглеждал като жертва, напротив. Разликата му с Милена е, че той беше изключително способен, не само на приказки. Също се държеше надменно и арогантно, но поне имаше покритие.

Дъщерите му после участваха и те в Сървайвър, но пак много бързо излязоха. Изглеждаха силни играчи, но имаше една Меги там /тогавашната Надка/ и дуднеше против тях. Всъщност не помня те двете ли бяха, или само едната...

# 1 451
  • София
Аха, ясно. Аз си мислех, че една девойка от "Игри на волята" е негова дъщеря. Явно съм пооплела двете предавания Simple Smile

# 1 452
  • Велико Търново
Като времето не е фактор, трябваше да дадат на Милена 9 допълнителни минути да поцели още по стената, за да е равно с това на Антония и тогава да броят трупчетата.
И колко топки ще ѝ дадат още? Нещото, което ги лимитира в случая, е точно броят на топките. А водещият фактор е броят на съборените "тухлички", времето е вторият по важност, ако се валожи. Не мога да разбера какви са тези желания за промяна на правилата, само защото съществуващите и вече обявени не ти харесват.

Vivi , абсолютно подкрепям написаното от теб!

Скрит текст:

Даяна я чакат трудни дни. Групата няма да й прости лесно, подкрепи отлъчената Милена.

Мисля си колко различно можеше да се развие играта, ако Габи беше останала. Тя беше много харесвана от всички. Може би тя щеше да бъде фермер вместо Милена. Милена щеше да играе по съвсем друг начин, отношенията й с хората щяха да са поставени на съвсем друга основа. Не че страдам за отпадането й - ни най-малко. Но се замислям как наглед незначителни неща, които уж нямат никакво отношение към нас, всъщност променят ежедневието, а понякога - живота ни.

Някъде в предишните страници имаше снимка как Даяна е сложила ръка на рамото на Антония, докато тя говори с Калоян. Според мен точно такъв  момент е уловен - когато тя е отишла да поздрави Антония за победата. Това е повече от нормално и не знам защо се тълкява като интересчийство или подмазване. Чак се изумявам.
Не съм гледала тази Габи в други формати, ама какво е това боготворене спрямо нея тук?
Никакво боготворене не виждам в цитирания пост. Просто разсъждения върху това какво е можело да се случи, ако беше останала в играта.

Нина*, Ники Мартинов участва в Сървайвър след близначките си Габриела и Биляна. Те бяха във втори сезон.

catty_m, той е консултант в Игри на волята, няма как дъщеря му да е участник. Вероятно затова и се е явила на кастинг във Фермата.

# 1 453
  • Sunshine state
Някои са си по-чичковски тип, вижте и Стоянчо - 34-годишен, а какъв е чичак.
Това ми направи силно впечатление, защото е на моята възраст, а изглежда поне с 10-15 год по-възрастен. 🧐
И аз не искам никакви Ол старс сезони. Мерси съм. Не ща да гледам стари муцуни.

# 1 454
  • Другата България
О, Николай Мартинов е ненадминат играч, и на мен ми беше любимец. Той също беше отлъчен, беше и сам на остров, но никога не е изглеждал като жертва, напротив. Разликата му с Милена е, че той беше изключително способен, не само на приказки. Също се държеше надменно и арогантно, но поне имаше покритие.

Дъщерите му после участваха и те в Сървайвър, но пак много бързо излязоха. Изглеждаха силни играчи, но имаше една Меги там /тогавашната Надка/ и дуднеше против тях. Всъщност не помня те двете ли бяха, или само едната...
Всъщност, не толкова бързо.
Говорим за втори сезон на Сървайвър, експедиция Робинзон. Владо Карамазов водещ Heart, Георги Костадинов го спечели.
Двете сестри влязоха заедно, в различни племена.
Габриела беше в "Тортуга", а Биляна в "Барбадос". Габриела излезе 4та или 5та, а Биляна седма мисля.
Меги Дерм беше "Надка". Това е любимият ми формат евър, класика, вечна моя любов. То явно и това ми е проблема, че всичко сравнявам с него.....
От Кърджали са, после хванаха Габи с марихуана някъде в някакво заведение, тя е по-"дивата", за Биляна скоро нищо не съм чела.
А баща им спечели следващият сезон, трети, "Островът на перлите".

Общи условия

Активация на акаунт