Фермата сезон 6 Тема 4 /28.09-04.10/

• 51 810
  • 1 544
  •   1
Отговори
# 1 500
Поли са я вкарали за да пее/ крещи от време на време, като я подсетят. Стоян заради гайдата, разбирам . Доста скучни.

# 1 501
Поне да пееше като хората Поли.

# 1 502
  • София
На мен ми изглежда вечно подута. И веждите, и скулите ѝ нещо не са наред.

# 1 503
  • Другата България
Поли за мен трябва да си тръгне преди Тонката, тя вече трябваше да е вън всъщност.
Напълно безполезна, вече го писах, не е интересна с нищо, стои като статуя, никаква емоция, гримове, червило....отишла е да си прави реклама основно, ама то и това няма с какво.
Антония поне прави сеир, ето, сега покрай нея силно се надявам да се заформи триъгълник, кой, кого и къде - не е важно, важно е да има сеир, рейтинг, либоФ, ако може и кекс - в което се съмнявам, но да не би.
Ама Поли....покрай нея и мъж не се завърта.

Нещо друго пропуснах. Първоначално, когато Антония и Жанета бяха под крилото на мразената от всички Милена, цялото мъжко съсловие, че и женско не ги долюбваше много. Помним как Антония се озъби на Боби, когато ѝ каза, че трябва да става рано, пък тя не можела. Сега обаче, понеже е любимката на двамата алфа-мъжкари  У фермата, всички застанаха зад нея, то са подкрепи, прегръдки, напътствия, скандирания....такава всенародна радост ....ето това вече бих характеризирала като лицемерие. Очеизвадно защо.
И в тази връзка, евала на Ангел. Всякакъв може да е, и е, но е единак, хем е със стадото, хем не е, има някаква позиция, стои зад нея по някакъв начин. Сега ми е много интересно гвардейчето и идилеца как ще му "отмъщават".
Драма, драма, екшън само дано да няма.

# 1 504
  • London
Поли има ведно изненадан/учуден вид, мисля веждите й спомагат да е така.

# 1 505
  • София
Това със заставането зад единия дуелист е лицемерие в 90% от случаите. Ми то може и двамата дуелисти да не са ти приятни, ама ще застанеш зад този, дето ти е една идея по-приятен.

# 1 506
  • София
Или който ти е малко по-приятен, или от когото ще имаш изгода, в крайна сметка тази игра си е до голяма степен стратегия, за да се добереш до финала. Изборът зад кого да застанеш може да е ключов после теб кой ще те викне на дуел.

# 1 507
  • Другата България
Това със заставането зад единия дуелист е лицемерие в 90% от случаите. Ми то може и двамата дуелисти да не са ти приятни, ама ще застанеш зад този, дето ти е една идея по-приятен.
Да, това да речем е така, но аз говоря и за цялостно отношение.
Което е видно, Антония никой не я закача за нищо, и накрая получава приз за най-добър работник на седмицата, и една Надка само се обажда, подозирам, че имаше И себе си предвид, но каза Даяна, че иначе щеше съвсем да е....

# 1 508
  • София
На Калоян тук му е лесно, раздава чуждите пари, ама навън няма да е така, дори и Антония да го харесваше.

# 1 509
  • при късмета
Антония нищоправи наравно с Поли и Жанета от ден 1. Само,че Жанета не си затваряше устата и ходеше при всеки да се представя, защото е Осипова. А другите поне си мълчат и не се набиват на очи. Антония само с Жанета тихичко коментираше раното ставане, като всички работеха, а те тепърва се излюпиха и пиеха кафе, още в началото. А и като цяло гледа да се скътава. Даже и тази седмица, обърна "симпатиите си" от Милена към Калоян без и дума да обели. Беше с тях и на масата, когато отидоха при ратаите заради бирата и пак дума не каза. Понеже си мълчи, никой не я закача. Поли също. Фермерите не им дават индивидуални задачи, защото не ги виждат да работят, съответно им нямат доверие и те са доволни и си карат в същия дух. Жанета, ако не се беше представяла толкова, ако не беше мрънкала заразни работи и тя щеше да е незабележима и даже ратай нямаше да ходи.
А мъжете според мен от самото начало си ги забелязват, обаче това че ги мързи та ги боли, нямат много приказка с тях. Чак недолюбвани от мъжете не ми е направило впечатление да са. По-скоро всички очакваха да са на една задача, че да се поопознаят, ама не им се отдаде този шанс. Геле защото и той нищоправеше в голяма част от вреето първата седмица, че нали помощник фермер, намери време да се заиграе с тях

# 1 510
Те такива негодни и мързеливи винаги се ориентират да са край силните на деня, че иначе няма как да оцелеят, ако разчитат на собствени качества и способности. Залепват се за други и паразитират.

# 1 511
В това затворено пространство без работа ще се побъркаш. Ще мързелуваш и лежиш два-три дни, но после без да вършиш нещо и без да виждаш резултата от работата си ще полудееш според мен.

# 1 512
  • Варна
Сега обаче, понеже е любимката на двамата алфа-мъжкари  У фермата, всички застанаха зад нея, то са подкрепи, прегръдки, напътствия, скандирания....такава всенародна радост ....ето това вече бих характеризирала като лицемерие. Очеизвадно защо.

Според мен не застанаха зад Антония, а срещу Милена.
Не мисля, че е чак такава любимка Тони, важно им беше Милена да бъде наказана.

# 1 513
  • при късмета
В това затворено пространство без работа ще се побъркаш. Ще мързелуваш и лежиш два-три дни, но после без да вършиш нещо и без да виждаш резултата от работата си ще полудееш според мен.
Абсолютно. Аз все се заканвам, като отидем някъде, че ще лежа една седмица на шезлонга и ще си мърдам задника само до водата и ресторанта, ама изкарвам най-много 3 дни. Обаче мъжа така не може да изкара и толкова. Почива в деня в който отидем, най-много следващия и после се побърква, не може нищо да не прави, а на почивка отишъл. Винаги като ходим някъде, гледам да е в район в който забележителностите не сме посещавали, че да има какво да правим.

Агитката на Антония твърдо беше не защото тя им е симпатична, близка или приятелка, а защото бяха с/у Милена

# 1 514
  • Другата България
Твърдо, меко - не мисля така.
Мисля обратното.
Все пак предстоящата седмица ще го покаже.

Общи условия

Активация на акаунт