💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 602
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
На промото ми се чини, че на елиминация е пак жълтото племе. Дано не!

# 181
  • София
Лелеее, в следващия епизод Пиргата падна още по-ниско, чак ниЗко... егати!

# 182
  • София
Уф тази Христа! Сбъркала е формата. Какво си е мислила, че се прави в игри на волята? Прически и маникюр?

# 183
  • София
Уф тази Христа! Сбъркала е формата. Какво си е мислила, че се прави в игри на волята? Прически и маникюр?
Ми, "Капризите на краля"... Joy

# 184
Как реших,че е свършило и пропуснах истинските драми.

# 185
Христа в Промото, в линейката я гледам полегнала. Може пак кръвното нещо, че те с кануто само на разходки си бяха. А и в играта утре май не я мернах

# 186
Мисля, че ще са рибарите.

# 187
Все още нито дума от Продукцията за Мая.

# 188
Ако са те, вероятно пак Любо ще е единия номиниран - жалко.
Но пък не мисля, че някой от тях ще си ходи тази седмица..

# 189
На тази игра при топчетата им трябваше Катя и Ивайло. С тези железни нерви и двамата щяха много бързо да се справят. Вместо това Христа и Николай - двамата с най-сериозните проблеми с нервите.
Николай да не се сдуши с Катя сега да почнат най-сетне да номинират слаби играчи. Макар че при тях който и когато да излезе ще е все късно.
Истинско чудо е, че са единственото племе, което не е загубило играч на номинации...

# 190
Скрит текст:
От снимките на Николай и Владислав да предположим, че приятелството им се е зародили в едно и също обединено племе

Докато Катя правеше йога, всъщност си пролича колко е измършавяла.
Христа ако беше футболист, все за дузпи щеше да пада.

# 191
  • София
Освен, че са трагични в игрите сега видяхме, че и са страшни мизерници. Каква кочина бяха оставили след себе си в стопанството не е истина.
За капак и миришели според Ивана. хахаха, яко ги нахрани.
Сит какво се чуди за хранилките и останалите неща? Жътварите (благодарение на Влади, Любо и Митко, не на Вайс и жените) за 1 сецмица направиха повече неща на блатото отколкото Рибарите за 2 седмици. И после тези хора ще имат очи да са в обединено племе, а и да гонят силни играчи ако са болшинство? Това в никакъв случай не искам да го виждам. Ще е гавра голяма.
Така че тази седмица твърдо един рибар е крайно време да си ходи. Нямам идея кой, без значение.

# 192
Голям смях пак с Рибарите , ами там им е мястото, много са зле!
Жътварите не бяха ли си направили пейка с голямото дърво? Рибарите го сложиха в огъня 😂 помислиха си, че са им го оставили за огъня.😂
Нямам думи...
Христа, пилота и Мира много слабо представяме днес , заради тях загубиха.

# 193
# 194
Много им е слабо племето на рибарите. тези кекавите станимира и христа просто не са за такова предаване.и как можаха да сложат христа на топчето първа та тя беше полумряла и после се направи, че било заради мърморенето на катя която даже започва да ме кефи.Ловците какви  трътлести здрави жени имат нормално всеки път да бият. А тези сюзан мюзан всичките на по 20г. от жътварите. ама те са пишлемета! Кога всички почнаха да са по малки от мен!?!Николай тотално ме изнерви с тези обиди към катя много долно евтино държание. Как никой не му каза да млъква вече? Не само че се излага амми и товари психиката на другите. Хрумкаа-Катя ми напомня на кулагин

Общи условия

Активация на акаунт