💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 539
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Христа да стяга багажа за Наречен да си лекува нервите.
Тц... едва ли в Наречен би имало достоен лукс за нея... People Princess

# 331
Мен и Джери и Катя ме разочароваха много на пъзела тази вечер. Евала на Мира обаче, че си каза кой е решил пъзела, а не като Симона...Йоанна на моменти минава границите ми на търпимост повече и от Христа. Там поне е и смешно.

# 332
спойлер
Скрит текст:
Поне никой от Жътварите няма да си ходи тази седмица.. Остава да видим, кои ще паднат утре.

# 333
  • Варна
В това риалити има много достойни за Оскар.

# 334
Тези жълтите са ги събрали с IQ от по 90.

Общо за всички

# 335
  • София
Пак минаха между капките рибарите. Няма такива късметлии просто. Сега остава и утре да спечелят и циркът ще е пълен.
Не е истина как се държат в пълен състав. Поне Христа да се махне ще е нещо. Тая колкото е немощна и проста, толкова е и коварна и успява да влиза под кожата на определен тип хора. Без нея няма да са толкова задружни в мисията да чистят 'чуждите елементи' при някакво обединение/асимилиране.
Ако Жътварите загубят човек в петък (доста вероятно за съжаление) ще останат петима и в скоро време ще ги пратят по другите племена.

# 336
Щото Катерина хич не е жалка.
И цигарки иска вече.
Ще печели, ще е най- добрата за отбора си, като хапва тайно и има енергия.
Пък вие я защитавайте колко е добър играч.

Ами защо да не иска? Птицечовката иска лукс. А те и другите ядът - не мисли, че са само на вода от реката. Е, пържоли няма.

# 337
  • София
Христа остана, е не е истина просто...

# 338
Джукестата не остави Джерито на мира да помисли. Само се месеше и местеше като ненормална огърлиците....И накрая пак Джучки чупи. Ужас.
Джар Джар не е за коментираме.

# 339
Алоу, монтажистите, go home yo're drunk...
Йоана краде шоколадче- квадратно в кафява опаковка

Катя ще го хапва в горичка
Правоъгълно в синя опаковка...

# 340
  • Испания
Да ѝ имам самочувствието!

simona_stanislavova

Ето, че днес освен физическа сила трябваше да използваме и нашите умове. 🧠 Няма как да скрия, че на пъзела съм с един от най-умните мъже този сезон в ИГРИ НА ВОЛЯТА ! 👌Определено лесно може да се работи в екип с @milen_tsvetkov_ ! 🤜🤛 И ето , че и двамата намерихме правилният път към победата и решихме пъзела първи ! 🧮 Благодаря на нашите машини @vanessaseemore
@yoanna.lazarova @todorzhelyazkovbjj @nikolay_lazarinov @borislav_lazarov_coach , че с тяхната бързина и сила ни осигуриха преднина и имахме първи възможност да стигнем до пъзела ! 💪Благодаря Ви ! 💪 Иии честита поредна победа за нас . 🏹 Както каза водещата @ralitsapaskaleva ние сме ФЕНОМЕН ! ♥️

# 341
Христа остана, е не е истина просто...
Ама тя въобще не е имала намерение да си ходи! Това беше гала спектакъл на театрото "Многострадална Геновева"...

Тая пак си няма мярка на наглостта!!! Тя знаела къде влиза и никога нямало да направи такова нещо! Тя знаела!!!?? Наглост е презимето ѝ на тази.

# 342
Мисля,че и Жътвари и Рибари ще номинират жени ( при Рибарите може би Ивайло + жена )на съветите. Според мен ще отпадне Рибар - или Пиргите или Ивайло.

# 343
  • София
Щото Катерина хич не е жалка.
И цигарки иска вече.
Ще печели, ще е най- добрата за отбора си, като хапва тайно и има енергия.
Пък вие я защитавайте колко е добър играч.
Абсолютно си права! Ако беше умна, щеше да прасне едно етюдче, щеше да замине с линейката, добре да си почине, добре да си похапне... а тя изпуши цяла една цигарка за зверска енергия... и хапна шоколадче...
А Христа, милата, припада от глад и обратно на всяка логика вдига кръвно! Joy

# 344
  • Испания
Прозренията Вайсови

Общи условия

Активация на акаунт