💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 794
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 405
  • Sunshine state
Мен Джералдин ме дразни като си отвори устата, защото ми прилича на тризначките по говор, но в игрите специално е стабилка.
Най-много ме дразнят Вайс и Сюзън с тая задруга.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:35 от Pupitka

# 406
Вайсчо и Сюзън са на път да изпреварят сестрите по непоносимост. При мен.
Даже на фона на Вайс мога и да харесам сестрите.
Те следват сценарий. Сепак.

# 407
Мен Джералдин ме дразни като си отвори устата, защото ми прилича на теизначките по говор, но в игрите специално е стабилка.
Най-много ме дразнят Вайс и Сюзънс тая задруга.
За задругата сте напълно прави - мен също супер много ме дразни. Още по-лошото е, че техните два гласа могат да бъдат неутрализирани само с капитанско решение в конфигурация 2-2-2, във всеки друг случай Сюзън и Вайс посочват единия номиниран.  А това далеч не е справедливо, защото тези два гласа са капсуловани много преди началото на формата.

Един от гласовете в анкетата за Сюзън беше от мен. След вчерашния съвет свалям доверието си от нея. Оставам само с Ваня и Катя. Все още мисля, че Сюзън е сред силните жени във формата, но кардиото ( понякога ) и логиката ( винаги) и куцат доста.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:53 от Bengun

# 408
Някой е очаквал справедливост в този сезон на игрите ли? Няма на какво да почиват подобни надежди.
Всъщност, ББ си деградираше с всеки следващ сезон и все повече се отдалечаваше от ненамеса на режисурата. Факт е, че в ИВ2 имаме  повече несправедливости - цели 2 обвързани 2ки, дирижирани подсказки, които определят фундаментално хода на играта, даване на храна на гладуващи, болящи незнайно колко продължително играчи ....и е изминало едва 1/3 от сезона.

# 409
Привет на всички! Включвам се и аз в темата. В началото на играта, все ми се струваше, че тази година участниците са по-слаби от миналата (и от към физика, и от към психика). За някой, все още важи твърдението ми, другите се поразгърнаха. Забелязвате ли, че всеки сезон има по едно племе, в което всички са пълни лузъри :Д. Сякаш нарочно ги подбират така. Жътварите имаха потенциала да бъдат по-успешни, но им липсваше силна фигура - водач. При рибарите е пълно с мрънкачи, които явно са си мислили, че отиват на ол инклузив хотел. Катя може да е конфлитна личност, но знае за какво е отишла там. А ловците са много комплектовани, въпреки че и там не лиспваха конфронтации.
Моите фаворити са Любо от Жътварите, Ваня, Милен и Тошко - Ловци  и Катя - Рибари.
Не толерирам инфантилно поведение, каквото на моменти демонстрира Катя, но смятам, че това й е стратегия. Много от тях не разбират, че това не е само игра за физическо превъзходство, а и игра на характери.

Извинявам се, че нямах времето да прочета цялата дискусия в темата. Също така, ако съм написала нещо, което вече сте коментирали. Simple Smile

# 410
На мен Любо ми е симпатичен. Забавлявам се с коментарите му в инстаграм. Много интелигентно и с чувство за хумор момче. Жалко, че почти не го дават. Не знам защо от продукцията си мислят, че като наблягат на скандалите и тайните мисии ще са по-интересни. Катя също е много интелигентна, жалко че са я вкарали в такъв филм.

# 411
Жътварите имаха потенциала да бъдат по-успешни, но им липсваше силна фигура - водач.
На Жътварите им липсва умен играч - силен в логиката, за да им реди пъзелите. Те се провалят основно там. Не им липсва лидер. Отделно във физическата част от игрите често са на равна нога с Ловците.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 15:17 от Bengun

# 412
В бележката към сестра си, Катя беше написала, че тази седмица не е застрашена да е номинирана при евентуална загуба на номинационна битка, защото "Христа искала да си ходи, а Ивайло и Николай искали да правят пари (събират жълтици)". Явно са си говорили в племето двама от тези трима да номинират при евентуална загуба.

# 413
Има и друго вярно - с много малко изключения всички игри са доста по удобни предимно за добре тренирани МЪЖЕ.Всякакви там кифли , миски , мейтки , джукеси , очилатковци  , а дори и нормални , че и добре тренирани жени са много  , много бледа конкуренция.Дори в част от пъзелите - спомнете си сглобяването на куба или някой от лабиринтите.Нали за дърпането на тези въжета сила се иска, как да го направиш кАто ти треперят ръцете.

Всъщност Катя  се справи перфектно на елиминацията с плочките и баланса. Ваня е достатъчно силна, за да надвие Никиту, та дори и Ивайло от Жабарите. Най-вероятно и "мъжките" Жътвари бледнеят пред силата ѝ /е, Вайс не го слагам във физическите слабаци/ . Просто полово диференцираните игри са малко и така трябва да бъде. Щом допускат участници от двата пола, би трябвало да се съобразяват с това.
Но пък джукестите склефки определено нямат мозъчните гънки да осъзнаят, че лукс до калната река или дори при козите - няма. А и вероятноста да доклепат до финал и победа клони към минус...Освен ако не са там за реклама и продажба.

# 414
За задругата сте напълно прави - мен също супер много ме дразни. Още по-лошото е, че техните два гласа могат да бъдат неутрализирани само с капитанско решение в конфигурация 2-2-2, във всеки друг случай Сюзън и Вайс посочват единия номиниран.  А това далеч не е справедливо, защото тези два гласа са капсуловани много преди началото на формата.
И по-тъпото е, че май ще видим и Сюзън като капитан.

# 415
  • Испания

Жалък /за мен/ опит за остроумничене, та се заяжда и със Симона, вероятно, заради нейно стори, което бях публикувала в скрит текст.

# 416
Катя на разтворено руло от тоалетна хартия ли писа? Второто ѝ изречение беше нещо като "Мен не ме мисли..." Прочетеното беше съвсем различно Smiley Егати, сценаристите и писмата им пишат.Satisfied

# 417
  • София
На Жътварите им липсва умен играч - силен в логиката, за да им реди пъзелите. Те се провалят основно там. Не им липсва лидер. Отделно във физическата част от игрите често са на равна нога с Ловците.
Точно! Физически са добре, играят с хъс, раздават се, не са и мързеливи /мъжете де/, но на последните етажи е доста пусто. Все си мисля, че на Джералдин й трябваше малко помощ и щеше да се справи. Ако беше с Любо примерно, въпреки че още не мога да преценя той притежава ли логическа мисъл. Не проумявам защо бяха избрали Иванка за пъзела, та тя докрая изглеждаше, сякаш не е разбрала условието, погледът й беше толкова празен, изобщо не знаеше къде се намира и за какво е там... Може би останалите са се подвели по това, че нареди най-бързо пъзела в първата и единствена капитанска битка, но за мен това тогава си беше чисто и просто късмет, тя сама си призна после, че няма представа как го е наредила.
Иначе на съвета много нагло хвърли вината върху Джералдин.
Днес се надявам рибарите да паднат и да номинират Христа, че едва го изтрайвам това бездарно и глупаво същество. Отлично знаела тя къде е отишла. Нима?! Затова ли по цял ден ни убеждава колко е преуспяла във фризьорския си салон и в какъв лукс живее. Нищо, че това е съвсем несъстоятелна теза и няма нищо, ама нищо общо с некадърността й. Сериозно си вярва, че е голямата работа, но изобщо не осъзнава, че в стремежа си да унизи Екатерина, само и единствено ни показва колко плитка и глупава е. Ако само за миг беше млъкнала и се беше замислила, може би щеше да се сети, че няма как тези кражби да се случват самоволно, без благословията на продукцията.

# 418
  • Sofia
Скрит текст:
Точно! Физически са добре, играят с хъс, раздават се, не са и мързеливи /мъжете де/, но на последните етажи е доста пусто. Все си мисля, че на Джералдин й трябваше малко помощ и щеше да се справи. Ако беше с Любо примерно, въпреки че още не мога да преценя той притежава ли логическа мисъл. Не проумявам защо бяха избрали Иванка за пъзела, та тя докрая изглеждаше, сякаш не е разбрала условието, погледът й беше толкова празен, изобщо не знаеше къде се намира и за какво е там... Може би останалите са се подвели по това, че нареди най-бързо пъзела в първата и единствена капитанска битка, но за мен това тогава си беше чисто и просто късмет, тя сама си призна после, че няма представа как го е наредила.
Иначе на съвета много нагло хвърли вината върху Джералдин.
Днес се надявам рибарите да паднат и да номинират Христа, че едва го изтрайвам това бездарно и глупаво същество. Отлично знаела тя къде е отишла. Нима?! Затова ли по цял ден ни убеждава колко е преуспяла във фризьорския си салон и в какъв лукс живее. Нищо, че това е съвсем несъстоятелна теза и няма нищо, ама нищо общо с некадърността й. Сериозно си вярва, че е голямата работа, но изобщо не осъзнава, че в стремежа си да унизи Екатерина, само и единствено ни показва колко плитка и глупава е. Ако само за миг беше млъкнала и се беше замислила, може би щеше да се сети, че няма как тези кражби да се случват самоволно, без благословията на продукцията.
Катя направо си ѝ каза:"Аз също знам къде влизам и какво ми е позволено и какво не. И ти,ако имаше малко повече акъл..."/по памет цитирам/
Ама акъл откъде...

# 419
  • София
ави, това съм го изпуснала, но е просто поредното доказателство за умствения багаж на Пиргата - да й го кажеш направо и тя да продължи да не вдява. Да излиза по-бързо от формата, че и без това е най-слабото звено на рибарите, а навън поне има смислена и благородна кауза. Искрено се надявам и тя да не е някоя парлама де.

Общи условия

Активация на акаунт