💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 576
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 720
Въпрос-спойлер:

Скрит текст:
Някой знае ли кой отпада след Ивайло и Симона?

Simple Smile
много тъпо постъпи Ивайло. Надявах се двамата с Христа да спечелят и да оставят жътварите сами да се елиминират. Можеше да действат на сигурното, а не да ламти за грошове.
Ох, сега се сетих какво да редактирам Stuck Out Tongue Winking Eye, чак ме е яд, че трябва да го напиша. Дано, дано не е истина. Hands Pray

Скрит текст:
Дано не е вярно, че той отпада, наистина ще е много тъпо.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:45 от aDream

# 721
Тази история със сергията - само с цел да ни покаже колко възпитана е Катето ли беше? Не съм убедена, че тя вътрешно почувства нещо и за това го предложи, по-скоро има добри обноски и знае, че от нормалния човек се очаква нещо подобно.

А иначе това с децата  става изтъркано вече  -  такива ревове, такива драми! Не са отишли на война все пак. Предполагам всеки си има клауза в договора, ако нещо неприятно има - да го информират. Значи щом няма инфо  - всичко си е наред. В крайна сметка, който не може да изтърпи раздяла от 15 дни - значи не е за такъв тип игра.

Христа сега много ще се възгордее. Пак си повярва, че е велика и пич, както тя се изрази.

Ивайло с неговите стратегии нещо не го разбрах  - толкова ли е зле, че наистина вярва, че може да бие всеки или му писна на него и иска да си ходи? На първия му двубой много си личеше, че му е все тая дали ще остане, но сега уж пак му дойде хъс за игра.

Станимира не е лош човек, ама пък толкова глупавичка - чак дразнещо. Хич не я виждам като следовател ли беше..............

Николай почна да ме забавлява - явно и него ще го държат да прави цирк.

А това, че Мая я няма толкова дълго време също е доказателство, че май седмиците не са седмици в играта - хаха.

За пачата правилно ги наказаха - можеха да работят без да ядат мрънкащите, само за Вайс  - не знам дали религията не му забранява? Нищо не казаха по въпроса.

Джери се показа много по-наивна от колкото очаквах. Не знам защо всички толкова я хвалят, че била издръжлива и т.н. Явно зад кадър е показала някакви физически възможности, които ние не сме видели.

Ивана почва да ми прилича на Ивайло - раздава го леко отекчена от всичко.

Тодор на екскурзията защо пак трябваше да ходи гол? Много неприлично ми изглежда.Очаквах да има някакъв инцидент - доста си беше подпийнал.

Ваня не знам тя ли си избра ролята на силното момиче дето иска да се доказва на мъжете, но никой не му обръща внимание или те й я дадоха - ама ми става жал за нея -нито приятелки си намери, нито мъжко внимание получи.

# 722
аDreаm, редактирай се докато другите спят.😃
На мен вече ми е абсолютно безинтересно идоскоро отричах спойлерите, но вече не ми пука...но има хора, които таят надежда за шоуто

# 723
а за Христа, слагам нещо в спойлер.
Скрит текст:
Мисля, че ще я гледаме поне още 2 седмици, но е възможно и повече - за това вече не знам със сигурност.. Друг участник трябва да отпадне следващата седмица.
Любопитно ми е, от къде получаваш тази информация ?

# 724
аDreаm, редактирай се докато другите спят.😃
На мен вече ми е абсолютно безинтересно идоскоро отричах спойлерите, но вече не ми пука...но има хора, които таят надежда за шоуто
схванах Wink Grinning

Симпатизирам на рибарите и се надявам да оцелеят като племе. Не искам никой да си тръгва от тях. Те най-много изстрадаха без храна и удобства. Пък са ми и най-симпатични. Е, странни птици са Grinning, ама и другите не падат по-долу.
Не знам дали и другите, ако бяха на реката, щяха да издържат толкова време.

# 725
Според мен на Ивайло му е все тая дали ще остане. След като нарочно отпадна, сега печели точки в племето, колко великодушно е постъпил. А утре, ако отпадне, ще се спаси от мизерията и ще си ходи вкъщи. Ако бие прибира се при племето, като голям победител. И двата варианта го устройват.

# 726
  • София
+1
Джералдин учи в езикова гимназия, има различна "напевност" в говора от чуждите езици, които владее.
Често срещано при много съвременни деца и младежи.
Като човек, който говори четири езика, три, от които чужди, мога да твърдя, че това няма нищо общо с артикулацията и дикцията, които липсват на Джералдин. Изключително трудно ми е да я разбирам, ако не я слушам внимателно. Досега не съм коментирала говорни дефекти на участниците, защото смятам, че са очевидни за всички, но не мога да се съглася, че Джералдин говори разбираемо или отлично...

# 727
Като ги гледах как си хапват шкембе чорба честно казано и на мен ми се доповръща. И как им се караше Галя май беше. Мен никой не може да ме накара да готвя шкембе чорба, пача, карантии, дробчета или нещо подобно.

Спомням си как веднъж с познати бяхме в шкембеджийница и аз си поръчах...вафли Хипер (само такива имаха). На човека сигурно неприятно му е станало, ама какво да се прави.

# 728
Малко информация относно отпадналите до определен етап:
Скрит текст:
не отваряй (90+ % достоверност):
Скрит текст:
Иван, Ивайло, Николай, Христина, Мая
Влади, Димитър, Ивана, Елена
Милен, Ева, Пламен, Йоанна, Тодор

# 729
  • Sunshine state
Христа през цялото време имаше предимство и не разбрах с какво е по-специална, че й позволиха така да държи топката. С лакти опряни в тялото много ясно, че е 100 пъти по-лесно. Много тъпо и нечестно. Христа и силен играч?! 🤦🏼♀😂Смях в залата. Била директна и пич. 😂
Тоя пазар беше от измислен, по-измислен. Защо на другите племена не правят, ами на Рибарите все с някакви простотии?!
Ивайло ме дразни с арогантното си поведение и се надявам да отпадне.
Това за говора и езиковата гимназия са пълни глупости- аз завърших с отличие немската гимназия с учителка германка и такова нещо като изменение на говора няма. Да не говорим, че години наред живея в чужди страни и пак и помен от акцент няма. Просто така си говори Джералдин, а Иваниният акцент е от превземки.
С кеф бих си хапнала от чорбата на Жътварите. Обичам всякакви дреболии и ги приготвям редовно. 😁

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 04:03 от Pupitka

# 730
Продуцентите всячески се стремят да излъскат имиджа на Екатерина. След  Мъченицата: отхвърлена от племето и оставена да гладува стана Великата: най- силният играч на рибарите. А сега и Светицата: на всички реше косите, оформя веждите, че и грошовете си готова да подари на Христа.
И как точно пък 50 гроша не достигаха на Христа? Защо не 20 колкото имаше Александър? Или 70? За да изпъкне Екатерина като състрадателна и Драгият Зрител да забрави грозните й изцепки. Режисура и манипулация.

# 731
Аз имам сериозни особености в отношението си към храната. Веднъж бях с мм и приятели, които решиха, че ще ядат шкембе и се шмугнаха в първото супер долнопробно кръчме (според моите критерии), аз се запънах на вратата и почти се разревах от ужас, че някой може да ме накара да седна и да ям каквото и да е в тази ужасна обстановка... Не ядоха там, тръгнахме си. Но пак казвам - ако съм в тая боза, пардон - игра, ще го сготвя това. Навън като се вари, дори не мирише толкова, а тия варива имат специфичен и неприятен мирис... Но не мога да го ям. Шкембе ям, но пача за нищо на света.

Говорът на Джералдин е дразнещ, но не е неразбераем. Тя говори някак трескаво и превъзбудено, насечено и има особено движение на устните при говор, което някак не пасва на това, което се чува. Ако глух човек се опита да чете по устните ѝ какво казва, ще се затрудни. Има деца, които от ппевъзбуда от това, което искат да кажат, чак се задъхват.
Твърде наивна е за днешно 18 годишно момиче и то уж умница. Но не ми е неприятна на фона на други участници с много по-идиотско поведение, което е и съвсем съзнателно такова.

# 732
Малко информация относно отпадналите до определен етап:
Скрит текст:
не отваряй (90+ % достоверност):
Скрит текст:
Иван, Ивайло, Николай, Христина, Мая
Влади, Димитър, Ивана, Елена
Милен, Ева, Пламен, Йоанна, Тодор
Отваряйте спокойно. Според спойлера Димитър отпада доста след Ивайло. 🤔😉 А Елена и Ева са почти до финала. 😜
И Черешката - Пламен отпада предпоследен. 😎

# 733
Много хора не понасяме пача, шкембе и карантии. На мен от миризмата ми се драйфа, но съм си намерила начини да съм с компания на подобни заведения.
Ивана е влязла в игра и това е едно от предизвикателствата. Лошото и възпитание лъха отдалеч. Дървенето и обръщането но джуки е по-отвратително от мириса на сварена пача. След като са велики примадони, двете с Хриса трябваше да си останат да тънат блажено в домашния си лукс и да си движат салона и инфлуенсърството. Последното, си мисля, го прикачат като занимание към всеки безделник, записал се в реалити.

# 734
Уффф, много Ивани имало и в тая тема, тц тц.
За мен по-гадно от малки рибенца, уловени в блатна река няма. Пачата бих я изяла с кеф - обичам! Ама ми се струва, че никой изрично не им каза, че трябвало всички да участват в процеса на готвене, или поне аз не чух. Иначе, като ги е гнус, никой не го кара да пипат продуктите. Да стъкнат огъна, да донесат мляко, сол... Ама то прости хора, що по-добре да не си легна с маратонки те на кревата?

Общи условия

Активация на акаунт