💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 803
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
На едната страна - Вайс, Ивана, Сюзън, на другата - Любомир и Владислав. Къде изгубиха Том?

# 61
  • София
Николай ми става все по-противен. Не че Катя ми е първа тръпка. Обаче той /Николай/ наясно ли е какво означава думата "никаквица"? В желанието си да се изтъкне потъва не като Титаник, ами като гюле. Не е пораснал, ама егото му е бая високо.
Ивайло и той. Нещо се взе насериозно, мазни се на всички, ама дали е наясно, че ако Катя я няма той е на елиминации.
Изобщо няма да е лошо ако може някак си рибарското племе да се елиминира изведнъж.... Изцяло

# 62
  • Испания
Димитър за последно се опита да скара Любомир и Владислав. Знае, че двамата се разбират и каза на Владислав да внимава с кого се съюзява.

Екатерина била отишла във формата, за да покаже какво представлява. Е, показа. Хайде да си тръгва вече!

# 63
  • София
Их този Тодор, не пуска кокала и това е.

# 64
Ауу това актьорче колко противно било. Яд го е на Любо, че го отстрани и плюе огън и жупел. Точно като някой женчо.

# 65
Тошко пак водача на гвардията

# 66
  • Sofia
Смайли, благодаря за прекрасно оформената тема и за положения труд.💐
Не съм изненадана от видеото на Димитър - завършен кифлок в мъжки образ. "Бъди интригант, винаги и до край" му е мотото, как пък някои хора не могат да се оттеглят с достойнство!?

# 67
  • Испания
Симона за Йоанна. Който не иска да разбере нещо предварително, да не отваря.

Скрит текст:

# 68
  • София
Мен Николай ме дразни много повече от Екатерина.

# 69

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬,не не пускам Катя!
Симона добре,че рядко я показват,говора и защо е такъв?

# 70
  • София
Смайлис, благодаря за това, че се грижиш темата да е толкова хубава! Hug

Гласувах за Ваня, която смятам, че без съмнение е най- добра от жените за този формат. Мая също ми е интересна, но не знам дали ще я видим пак. Изненадана съм от голямата подкрепа за Джералдин. А за Катя съм направо в шок.

# 71
  • Пловдив
Мен Николай ме дразни много повече от Екатерина.
+1. А тя, всъщност, макар и адски дразнеща, не е злобна и с лошо сърце. Сега като гледам - по-добра е от сестра си. Мразя подмолни интриганти и се надявах Йоана да не е такава, все пак интелигентна, Йейл, тук онуй. Ама явно интелекта не те прави добър човек. Кой знае през какви трупове е минала за успеха си. Жалко е.

# 72
Тодор/Карлсон:  "Че съм умен - умен съм, но защо съм толкова красив?! Сигурно, защото съм скромен, а скромността краси човека." Не може да смири егото си, а и властта при номинациите много му се услажда.

Сестрите са просто потресаващи, и двете. Много искам да се махнат, но няма да е скоро явно.

Смайлис, благодаря за темата Flowers Hibiscus

# 73
  • Испания
Сюзън и Том ще кръстосат шпаги. 

Капитанства им се и на двете.

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬,не не пускам Катя!

Оооооо, подарявам ти я!

# 74
Аз пък забравих, че днес е от 20 ч.
И ви изчетох, само не разбрах какви ги е дрънкала Йоанка на Симона.
Но едвали е важно...
Благодаря за темата!🍀

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:53 от Билян@

Общи условия

Активация на акаунт