💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 775
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 75
Любо направи Сюзън капитан, странно решение - едно се разбираха с Влади, друго направи ?

# 76
  • София
Симона за Йоанна. Който не иска да разбере нещо предварително, да не отваря.

Скрит текст:

Колко пари са достатъчни да си наклепаш образа на образцовата студентка от престижен университет? Егати и продажните хорица. Пловдивския кифльок и той - как ще излезеш после да играеш пред хората и да ги убеждаваш в искреността си?

# 77
  • IT
Оффф, тези никаква стратегия, мислите са им плоски,Йоана е клюкарката се мисли за много хитра.

# 78
Вземам я,мерси! Докато не отстрани Паляка,не я пускам!

# 79
  • Испания
Упс! Тази година са много смели участниците!

Аз пък забравих, пе днес е от 20 ч.
И ви изчетох, само не разбрах какви ги дрънкала Йоанка на Симона.
Но едвали е важно...
Благодаря за темата!🍀

Казала ѝ, че Ваня критикува това, че Симона иска да ѝ готвят специална храна. Йоанна отрече пред Ваня да е казвала нещо на Симона.

# 80
  • София
Много са тъпи всичките при жълтите. Бахти и клинченето.
Най-смешния избор за капитан.
А Тошко нова черна точка.

# 81
Фактически Йоана не излъга Ваня - не е скрила тя четката за зъби. Даже не я е пипала. А Ваня не попита “Знаеш ли къде ми е четката?“. Ако отговорът беше “Не“, то това вече щеше да е лъжа.
Николай даже не може да осъзнае, че е грозен и глупав. Не си обяснявам на какво може да е “модел“... Най-вероятно на прашки?

# 82
Защо ми ядосват Владито  Smiling Imp

Вайс обаче как завъртя жените край себе си, хитрец.

Чудя се някои хора как ли се гледат сега.

# 83
  • София
.......
Николай даже не може да осъзнае, че е грозен и глупав. Не си обяснявам на какво може да е “модел“... Най-вероятно на прашки?

Ау не така! Ще сънувам кошмари... НикитУ по прашки............. Брррррррррр

# 84
Влади е малко разочароващ. Иска да бъде капитан, но не каза твърдо - аз искам, не гласува за себе си след гласа за него от Любо. Няма необходимото его и сигурност в себе си за един добър лидер според мен.

# 85
  • Испания
.......

Много сте лоши, Начи. Бях пускала преди снимката, ама заради вас и само заради вас, пак.

# 86

Ми то и иначе си е кошмар, ама ако си показва з@дник@, то няма да му се гледа физиономията. Не, че едното е по-хубаво от другото де....

Смайли, благодаря ти! Радвам се, че съм го пропуснала Simple Smile Много е зле

# 87
Митето пете хейта, който отнася за лицемерието си в фб и харесва всички коментари подред, включително и моя 😳

# 88
  • Испания
Тодор: "Не съм диктаКтор".

# 89
Тошето е интелектуален титан.Признавам се разсмя ме.

Общи условия

Активация на акаунт