💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 547
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Айдее, на Христа пак Катя и е виновна... и с "медицинските" причини, само прикрива невъзможността да се справи за пореден път! Rolling Eyes

# 136
  • Испания
Заслужена класация.

# 137
Какво да кажат сега другите рибари.. Пиргата саботира  топките!

# 138
  • Испания
Всички определили тактиката, ама Ваня вдигна ръка.

# 139
  • София
Рибарите са трагични. Но кое й дава сигурността на Катя да чака смяна на цвета?!?! Нямала търпение... Христа е много зле. Направо си плаче за номинация.

# 140
Всички определили тактиката, ама Ваня вдигна ръка.

Ваня все повече ме дразни. Йоанна в случая правилно отбеляза нейното поведение.

# 141
  • Испания
Рибарите са трагични. Но кое й дава сигурността на Катя да чака смяна на цвета?!?! Нямала търпение...
Скрит текст:
Христа е много зле. Направо си плаче за номинация.

Тя знае, че със сестра ѝ ще откукат до финала.

# 142
  • София
Христа е голямо л...о! Катя не ги саботира, обаче никога няма да го признаят.

# 143
Христа и Станимира с просто трагични. Докато ги гледах, ми идеше да ида да помагам там.

# 144
  • София
Рибарите са трагични. Но кое й дава сигурността на Катя да чака смяна на цвета?!?! Нямала търпение... Христа е много зле. Направо си плаче за номинация.
Знаем ли, какво точно знаят!? Единствените в неведение сме ние...

# 145
Ако на топчето бяха сложили Екатерина нямаше да са си пак "у дома". Рибарите.

# 146
  • София
Никаква изненада. За втора поредна седмица познавам тройката в битката за територия. Simple Smile
Ловците са с класа над останалите.
Милен от раз вкара топчето, браво. Първи бяха на гребането, започнаха едновременно с Жътварите при лабиринта с четирите топчета, но там като изключим Тошко се справиха много бързо и точно.
Рибарите - без коментар за тях. Но нека не забравяме, че това супер смешно племе все още е в пълен състав, а това е най-важното! Което е много жалко, но факт. И надявам се тази седмица най-накрая да си замине техен член.

# 147
На мен пък ми е жал за рибарите - да, отвратителни са, но не са виновни за каста. Ами толкова си могат хората, те нямат нито един добър индивидуален атлет. Уж Ивайло и Дракона трябваше да са, но се оказаха гола вода и тотално увиснаха. Чудомир е някакъв бодибилдър и не ми се вижда толкова комплексен атлет. Вижда се какви тренировки правеха четиримата мъже от жътварите, а рибарите милите за супер зле. А от жените им реално Катя е най- добре подготвена физически и с най-трезва преценка за нещата.

# 148
Да.
Екатерина и Ивайло бяха избор 1 и 2 , но капитана им няма вярна преценка за качествата на играчите си.

# 149
  • София
Тя Христа си се сложи сама, мислейки, че ще замаже големия провал с чувала... ама то само с мислене не ставало... и хоп... падна и кръвното! JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт