💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 770
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна/Амстердам
Освен потресаващо неуспешното си представяне в игрите и чутовните скандали в рибарското племе, стана ясно, че са и най-големите мързеливци и мърлячи. За две седмици, прекарани край реката, не успяха да изградят и половината от това, което жътварите съумяха да направят за два пъти по-малко време. Добро впечатление ми направи, че оставиха всичко, изградено от тях. На другия полюс рибарите влагат енергия в безсмислени спорове, мързелувайки по цял ден и на двете територии. Колкото и негативна да е Катето, излиза, че е най-читавият участник в племето. Не знам как бих реагирала, ако бях заобиколена от високомерната ДжУконда, безличната Мира, лудия шут-Ники, въздухът под налягане-Иво и страхливия Иван. Въпреки това сюжетната линия за сестрите не ми допада.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 17:10 от voxxymoxxy

# 271
3. Лабиринта с топчетата. Имат двама играчи,който в игра на баланс и психика победиха двама от играчите на Жътварите. Аз щях да им гласувам доверие те да са водещите. И Екатерина и Ивайло щяха да се справят много по-добре от Николай и Алекс. Николай и Алекс щях да оставя като трети и четвърти пост. Отново много  грешна стратегия.

Николай и Алекс как да е, ама Христа първа се захвана с лабиринта, изгуби маса време и тотално закопа племето. Накрая и топчето не вкара, та се наложи да "припадне" и да даде път на другите. Неразбираемо е за мен, защо тя първа се нареди на лабиринта - досега е доказала, че в пъзели и други логически игри грам не я бива (то не че и във физическите игри не е тотал щета). Сещам се Катя как се смееше, когато Христа нареждаше пъзела с водните кончета и как Христа се мъчеше да реди водно конче с различни цветове, ама грам логическа мисъл не минава през тази глава.

# 272
  • На брега на реката
Е, как да мине мисъл, като в главата и върху нея са само калчища! Друго няма!

# 273
Неразбираемо е за мен, защо тя първа се нареди на лабиринта - досега е доказала, че в пъзели и други логически игри грам не я бива (то не че и във физическите игри не е тотал щета). Сещам се Катя как се смееше, когато Христа нареждаше пъзела с водните кончета и как Христа се мъчеше да реди водно конче с различни цветове, ама грам логическа мисъл не минава през тази глава.
Е как.. Нали в една от игрите Мая и Христа бяха на пъзела с кубовете с различните цветове, наредиха го за секунди и от последни станаха втори. От там вероятно г-жа "Успялата в живота" си е помислила, че е добра в логическите задачи. А вероятно Мая го е наредила сама, не помня точно.

# 274
Скрит текст:
3. Лабиринта с топчетата. Имат двама играчи,който в игра на баланс и психика победиха двама от играчите на Жътварите. Аз щях да им гласувам доверие те да са водещите. И Екатерина и Ивайло щяха да се справят много по-добре от Николай и Алекс. Николай и Алекс щях да оставя като трети и четвърти пост. Отново много  грешна стратегия.

Николай и Алекс как да е, ама Христа първа се захвана с лабиринта, изгуби маса време и тотално закопа племето. Накрая и топчето не вкара, та се наложи да "припадне" и да даде път на другите. Неразбираемо е за мен, защо тя първа се нареди на лабиринта - досега е доказала, че в пъзели и други логически игри грам не я бива (то не че и във физическите игри не е тотал щета). Сещам се Катя как се смееше, когато Христа нареждаше пъзела с водните кончета и как Христа се мъчеше да реди водно конче с различни цветове, ама грам логическа мисъл не минава през тази глава.

И за миг не ми е минала мисъл да пусна Христа и Станимира близо до лабиринта. Даже и като събирачи на топчетата. Чудото щеше да върши тази отговорна задача.

Липсата на капитан и лидер доведе до опита на Христа да позамие срама от представянето си на стената като се справи добре на лабиринта, но всички видяхме какво стана Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 17:27 от Bengun

# 275
И на мен ми направи впечатление снощи колко организирани бяха Ловците в играта с лабиринта, не губеха и секунда, в мига, в който топчето паднеше, се слагаше друго.
Христа още като я видях как подходи към лабиринта, ми стана ясно, че ще е епик фейл, просто цялото ѝ тяло излъчваше напрежение. А това, че не сложиха Катя, която е очевидно с добър баланс, говори само колко лоша преценка имат за нещата.

И да споделя, че Николай беше много комичен как се набираше колко бил неподвластен на останалите и как щял да прави каквото си иска. Все едно е на 12 Grinning

# 276
Е как.. Нали в една от игрите Мая и Христа бяха на пъзела с кубовете с различните цветове, наредиха го за секунди и от последни станаха втори. От там вероятно г-жа "Успялата в живота" си е помислила, че е добра в логическите задачи. А вероятно Мая го е наредила сама, не помня точно.

Там бяха близо до кубовете на другите племена и докато чакат техния играч да завърши, можеше да гледат как го правят другите. Освен това самите кубове бяха пред тях - дори без да ги местиш - можеше да си помислиш какво може да направиш с тях. Поне аз си мисля, че така се бяха подготвили и в момента, в който имаха зелена светлина да го почнат - просто го направиха. Без да подценявам Мая, разбира се!

# 277
  • Испания
Ева се хвали със статия

Смешни са ми нашенците, които публикуват на английски.

# 278
А Мая с какво друго изпъкна, че започна да се носи мнението, че е умна и добра на пъзели? Аз, не, че съм гледала с особено остро внимание, ама не се сещам. Но така се раждат легендите обикновено. Ехото на едно мнение се повтаря, потретва и се превръща в истина.

# 279
Тя Мая реално я нямаше през половината време! Simple Smile Иначе само докато слушаш един човек как разсъждава - пак може да си направиш извод - има ли логическо мислене или не. Мая по-скоро направи неочаквано добро впечатление във физическите игри - плуваше, носеше, тичаше без да се задъхва. Просто я бяхме подценили.

# 280
  • София
Ако не е първата страница на темата изобщо нямаше да се сетя как изглеждаше Мая.

# 281
Христа е едно абсурдно недоразумение. Много се опитвах да я приема, но не ми се получи.
Влязал си в такъв формат - "Игри на волята ", а при НАЙ- малкото  съпротивление или дискомфорт, започваш да обясняваш, как си свикнал навън да живееш, да си угаждаш, да не се лишаваш....... и  прочие...
Е, как кореспондира това ТИ поведение с реалността, в която  са се оказали всички?!
Изумителна простащина, честна дума.
Ивайло си беше абсурд и такъв си остава...
Станимира.....ооо.тя мисли с три грама мозък,два и половина от които са заети с мисли за храна.Не е срамно, разбира се, но да лишиш ЖИВО, човешко същество  от порциона му и да не ти трепне  съвестта ....Ами що за съвест е това?!
Ако и да беше чудовище Катя, пак имаше право на нещастния си боб и филийка.Кучетата не остават гладни, камо ли човек....
Че, Катя от ДЕН първи ме дразни и не я изтърпявах ,то си е факт.Но ,въпреки  всичко,  вече в класацията я изпревариха и Христа, и Мира, и Николай, и Ивайло.
Всеки луд с номера си, но те не са нито по - нормални, нито по -добри..
А, чисто , като спортни прояви, могат да й дишат прахта.Труден, тъжен,може би  болен човек е Катя, но е добра в игрите. А, никой от другите не показва висота и чиста нравственост.
Пълна фира са.Дори,днес  се замислих,  че ако МАЛКО спре тази психо- вакханалия Екатерина, бих я изтърпяла вече и то с аргумент.
Иначе, отчайващо ме побъркваше в повечето случаи  досега, но на фона на тези фльорци , съм склонна, дори  да я издържа.
Кой от рибарите  става ?!
Може би, Сашко, но като човек,  не като спортист..
Абе, тъжна "кукя " ......

# 282
  • Испания
Екатерина

Ивана се оплаква на руските си фенове

# 283
Тази пък "звезда " - Ивана .....
Я луната и слънцето да се скрият, че срамота - Ивана свети Wink

# 284
  • USA
И аз не разбирам тази еуфория към Мая.Неконфликтна е и толкова,обаче нищо друго не е показала.Дори не искам да споменавам колко нечестно е спрямо другите играчи,тя да си лежи и яде,докато другите гладуват и се борят на терена.
А относно оставането й:
Скрит текст:
В един от спойлерите я има,докато Пиргите,Станимира тъпото,Ивайло и Николай ги няма на снимката.Снимката е на нареденото племе преди битка.

Общи условия

Активация на акаунт