💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 798
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Доста неща искам да коментирам,но като затворя очи,виждам само малкото бяло коте от стопанството Simple Smile

# 256
  • Испания
Доста неща искам да коментирам,но като затворя очи,виждам само малкото бяло коте от стопанството Simple Smile

Чудесно е.

Наплюнчих молива, за да пиша коментар под снимка на Христа... Уви! Не може да се коментира.

Има моменти, в които е по-добре да замълчиш, защото положението става още по-зле.

# 257
Тези селфита, които всички пускат - струва ми се, че са част от договора - толкова са еднотипни и почти всички ги правят - твърде режесирано е - как пък един няма дето се е срещал с някого без да си пусне селфи?

# 258
  • Испания
Тези селфита, които всички пускат - струва ми се, че са част от договора - толкова са еднотипни и почти всички ги правят - твърде режесирано е - как пък един няма дето се е срещал с някого без да си пусне селфи?

Ако се срещне и не пусне селфи, няма да разберем, че се е срещнал. Та, така.

# 259
  • SF
Не знаех, допусках, че имат някакъв елементарен поне кастинг, не само по устна заявка. Това оправдава присъствието на типажи ала Ана-Мария в миналия сезон и Джукесата в този. Как па са се паднали всички левчовци в този отбор, егати малшанса.

Абе как устна заявка! Естествено, че е правен кастинг. Ана Мария е  била там, за да покажат, че и такива като Ана Мария - леки, певици, раними, мълчаливи... имат шанса да участват. Имат шанса и до финал да стигнат.
За да бъде лека, неспособна, мълчалива, ранима, крехка и т.н., трябва да се намери и един контрапункт на тези нейни качества, който (която) да покаже, че може да я смаже. Обаче тя да го/я надхитри. И така да стане гледаемо предаване.

# 260
  • София
Дано ако както мислим рибарите са на съвет не номинират отново Катя, че тя трудно ще отпадне... Хем е добара, хем я бутат, а искам тия карикатури да намаляват като бройка.

# 261
  • София
Защо? Тя по един или друг начин ще отстрани Ивайло,няма да им се бъркаме в сценария

# 262
  • Испания
Дано ако както мислим рибарите са на съвет не номинират отново Катя, че тя трудно ще отпадне... Хем е добара, хем я бутат, а искам тия карикатури да намаляват като бройка.

Ще, ще...

# 263
  • Варна/Амстердам
Станимира и ДжУкондата как нелепо се оправдаха от ужасното си представяне, наричайки жените от другите племена "грамадни". Сюзън и Ивана, например, никак не са едри, но пък се представят в пъти по-добре от горепосочените фини и изтънчени мадами. 😅

# 264
  • SF
Искам Катя и Ивайло да са номинирани и да им се падне игра с гребане. Simple Smile
После може и една с мислене. Simple Smile

Искам същата игра да изиграе и с Николай.
И с Христа.

# 265
Че са карикатури Рибарите - спор няма.
Но и с наличните играчи можеха вчера да постигнат много повече, ако се поучаваха от грешките си.
1. Ивайло вече беше показал колко е несъстоятелен на лодка с друг човек. Когато беше сам се справи прилично. Ето първата им грешка в тактиката - пускането му по трасето със Станимира.
2. Имат Екатерина,която е най-опитния гребец между всички участици от всички племена. Аз ако бях капитан щях да я пусна по трасето два пъти - един път сама и един път в двойка ( със Станимира,, на мястото на Ивайло ) . Втора грешка в стратегията.
3. Лабиринта с топчетата. Имат двама играчи,които в игра на баланс и психика победиха двама от играчите на Жътварите. Аз щях да им гласувам доверие те да са водещите. И Екатерина и Ивайло щяха да се справят много по-добре от Николай и Алекс. Николай и Алекс щях да оставя като трети и четвърти пост. Отново много  грешна стратегия.

Не твърдя, че щяха да спечелят играта ако бяха подходили по предложения от мен начин. Но съм почти сигурен, че нямаше да са последни в края и.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 20:00 от Bengun

# 266
Христа не може да издържи никакво физическо изпитание- предостатъчен и е закупения силиконов товар и плява.

# 267
  • София
Така е, за тази игра конкретно съм съгласен. Но аз визирам всички игри от началото на формата. Те перманентно са си зле. А ако Мая се завърне ще са в пълен състав. Просто мисля глобално за играта и за няколко седмици напред. Не искам при обединението те да са най-многобройното племе и да асимилират чужди играчи, които после да гонят. Не че не може да има нови коалиции, а и там не са много сплотени, но стадната психика е от особено значение при такива формати и при 80, 90% от случаите се гонят чуждите елементи.
Не искам да гледам как играчи като Тодор, Любо, Ваня, Вайс и пр. да зависят от гласовете на мишоци като Христа, Никито, Мира и т.н. А в една игра всеки може да падне, не се знае какво ще ти се падне и какъв ден ще имаш.

# 268
  • SF
Аз също си мисля, че това чучело на главата й пречи. При пълзенето под мрежата непрекъснато й се закачаше и тя се бореше да го провре и него. Вчера като се намокри, също й пречеше да си държи главата над вълните. Бюстът също й се мандахерца в пазвата. Той е тежък и отпуснат. А шкембето й е натъпкано в шортите.
Тя едва ли ги е впечатлила на кастинга със спортни умения. По-скоро са я взели в Игрите за сеир.
Вероятно са очаквали тя да е една срещу всички - Катя да я хейти заради вида й, Николай да я осмива, всички да й се подиграват.
То пък взе, че друго им се получи...

# 269
Така е, за тази игра конкретно съм съгласен. Но аз визирам всички игри от началото на формата. Те перманентно са си зле. А ако Мая се завърне ще са в пълен състав. Просто мисля глобално за играта и за няколко седмици напред. Не искам при обединението те да са най-многобройното племе и да асимилират чужди играчи, които после да гонят. Не че не може да има нови коалиции, а и там не са много сплотени, но стадната психика е от особено значение при такива формати и при 80, 90% от случаите се гонят чуждите елементи.
Не искам да гледам как играчи като Тодор, Любо, Ваня, Вайс и пр. да зависят от гласовете на мишоци като Христа, Никито, Мира и т.н. А в една игра всеки може да падне, не се знае какво ще ти се падне и какъв ден ще имаш.

Почти на 100% съм сигурен, че няма такава опасност.
Няма как да оцелеят Рибарите като племе с това мислене и липсата на лидер.

Общи условия

Активация на акаунт