💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 819
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 240
Не съм изчела всичко написано.
На снощната серия си обсъждах с компанията факта, че племената изначално не са формирани да са си конкуренти откъм физическа сила и умения. С просто око се вижда какви мъже и жени има в  ловците и какви при рибарите. Можеше да балансират по-добре екипите, но явно не е желано.
Христа и Станимира, пффф. Може и да стават за Игри на Тупарев, но за Игри на волята тц. Христа освен да разказва какъв живот и е осигурил мъжа и и как е свикнала за живее ( едва ли от детство), дали ще ни покаже нещо друго в този формат?!
Не съм съгласен, че с просто око се вижда, че рибарите са по слаби физически от другите.Сега, като го погледахме, е ясно, но в началото? Ивайло във визитката си изглеждаше супер.Висок, добре сложен.Николай също изглежда добре.Да не забравяме, че в това племе беше и Иван, който пък даде много големи заявки, друг е въпроса какво се получи в крайна сметка.Тупарев не им е правил състезания предварително, за да знае кой как ще се представи.

# 241
Не знаех, допусках, че имат някакъв елементарен поне кастинг, не само по устна заявка. Това оправдава присъствието на типажи ала Ана-Мария в миналия сезон и Джукесата в този. Как па са се паднали всички левчовци в този отбор, егати малшанса.

# 242
  • Пловдив
Е тя Христина Няма грам мускулен тонус, с просто око се вижда, че не може да мине 100м,без да се задъха, колко некадърен да си, че да не забележиш? И всички нацепени батки не струват и грам пред обикновен спортист, независимо от спорта. Не знам защо ни навират такива кухи обвивки. Обидно е. Чак ми е неприятно да гледам толкова не тренирани млади хора с претенции. Ама били слаби, и кво? Една Йоана направо ще ги отвее, а няма заявка да не излиза от фитнеса. Ваня е единствената, която отговаря физически на заявката си. Ама щото тя е спортувала не в зала за селфи, а какво ли не.

# 243
То е ясно че ще има и пълнеж.Трябва и по някоя кифла да има, но и те са разпределени равномерно.В единият отбор е Ивана, в другият онова русото, което отпадна, и при рибарите фризьорката.

# 244
След като прочетох коментари за симптомите на Мая ми се вижда абсурдно да се върне. Тя може и по спешност да е била оперирана. Само не мога да разбера и аз защо Димо и Ралица досега дума не обелиха.
Замислих се, че сестрите доста добре пасват на профилите на малкото и голямото дете. Каката Катя е индивидуалист, умее да отстоява себе си, по-агресивна е, свикнала да оцелява сама. По-малката Йоанна пък си е точно манипулатор. Не си налага мнението, по-мила и кротка изглежда, но много умее да "работи" останалите в своя полза.

# 245
А Христа как реално нахрабря? - шефка, орлица, капитанка... Тя първите две седмици беше по ниска от тревата и удавена в реката. След напускането на Иван и отвеждането на Мая в болница, освен да е решила, че щом е все още в играта е силна и волева...Във визитката ми изглеждаше от тия вечно гладуващи жени за да са слаби - сутрин кафе, обяд - морков, за вечеря - рукола с три зърна нар!
Йоанна ме разочарова. Все очаквах, че подведена от майчини, сестрински и продуцентски подбуди, ще се окаже читав човек принуден от обстоятелствата, но с тези самосиндикални интриги се излага жестоко.

Много се смях снощи, че точно тримата Капитани на Рибарите бяха тотална излагация. Четвъртият забегна Smiley

Благодарности за темата, смайл! Simple Smile

# 246
И аз забравих вече как точно избраха Христа за капитан, но...доста глупаво решение наистина. Освен като най-"стара" да са я избрали. Тя дотук в една битка не показа някакви умения.

Катя за пореден път натри носовете на племето си. Много ме кефи единият й татус със картината на Ван Гог.

# 247
  • Пловдив
Няма такова племе!
“Това не е тяхната игра” просто.

# 248
Рибарите са много забавни и най-вече манекена/сервитьор с говорния си дефект-той не млъка бре! Ще речеш ораторе е!
Бизнес дамата е противна от самото начало-дано скоро я отстранят-според мен това ще направи отбора по-силен и по-сплотен;
Жиу-жицото се бетонира здраво като шеф и това е добре за отбора като групово представяне според мен;
Жълтите са майка плаче-особено жените им-голямо самочувствие,голяма работа;Само жералдин си се смее сама и по детски някак си чиста..
Нямам идея кой ще спечели формата от до тук гледаното, но ще е мъж 100%;

# 249
Аз мисля, че ще е жена
Скрит текст:
Джералдин

# 250
Паднах от смях с Рибарите в последната териториална битка, няма такива смотаняци! Grin

Мира и Ивайло с кануто като се закотвиха до оградата с торбите - няма мърдане! Joy

Христа -  то не беше давене, залитане с тази торба, падане, ставане, пирги се веят, тотал щета!

Катя - най-професионално боравене с кануто от всички племена. То стойка, захват, гребане, бързина!

А най-смешно беше, когато Пиргата се захвана с лабиринта. Всички Рибари около нея стоят и чакат да вкара топчето със затаен дъх, а наша Катя се е излегнала на пясъка и си прави слънчеви бани. Явно Катето въобще не е била предвидена да реди лабиринта, та що да не си плажува, докато Пиргата се мъчи часове с топчето. Satisfied

# 251
Мая не вярвам да се върне. Мина много време, дори и снимачно. Няколко дни на реката, седмица в стопанството, отново териториална битка...редно е да ни информират. Wink
А тя е в добри отношения с Лудото Кате. Селфи на двете от инста на Мая:
Скрит текст:

# 252
Само ловците играха като отбор на последния етап. 1 винаги седеше с топче в готовност и го пускаше В момента в които сгрешат. Друг събираше изпадналото.

И не се заблуждавайте, че някои опити стават бързо, просто ги съкращават. Игрите са по скоро репортаж с неизвестен край.

# 253
И аз забравих вече как точно избраха Христа за капитан, но...доста глупаво решение наистина. Освен като най-"стара" да са я избрали. Тя дотук в една битка не показа някакви умения.
Избраха я, защото "сплотявала" племето Grinning Кога и как, не знам.

# 254
Избраха я, защото "сплотявала" племето Grinning Кога и как, не знам.

Satisfied Smiley

Първом прочетох, че "стопявала племето" Smiley

Общи условия

Активация на акаунт