💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 680
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 225
  • España
Подозирам, че Николай съвсем целенасочено ( предвид говорния му дефект) са го сложили в племето с най-много “Р” в името! 😉
Само , като чуе човек “УИбаУИ” и забравя за игри и стратегии !

# 226
Ох, пропуснала съм вчера точно играта, отегчена от историите преди това.
Но да, категорично УибаУите  нямат нито един играч. Може би единствено лудото Кате. Как е възможно това? Що за кастинг и що за разпределение, но това племе е тотал щета просто. Дето се казва-горкото Кате всъщност.

# 227
Не стига че Христа провали отбора, но не си признава и обвинява Катя , че заради нея не се е справила ...

# 228
  • SF
Тези насила направиха така, че да харесваме Катето (което по принцип не става за харесване). Но за момента тя е най-ценният играч от племето на тези глупаци.
Претенциите на Николай на какво се дължат? Кой е той всъщност?
Претенциите на Христа се дължат на кухата й същност, изпразнена от съдържание. Едно грозно wannabe. Най-много "Аз, аз, аз..." се чуват от нейните джуки. От нея ми лъха на нечистоплътност. Не съм го споделяла тук, защото нямах доказателства за това. Само ми приличаше на мръсна и зле поддържана жена. Сега вече мога да го напиша.

Ивайло се смята за хубав пилот. Не е много умен, но виждам на какво би могло да се дължат претенциите му.
А Николай? Едно арогантно сервитьорче, с което трудно ще се разберем, дори и ако ми взима поръчката.

Може би Александър ми е най-симпатичен от племето на Рибарите. Странно, защото по принцип не съм близка с такива хора. Но е човечен, спокоен, но когато в състезанието трябва да се бяга - бяга.

# 229
Ох, пропуснала съм вчера точно играта, отегчена от историите преди това.
Но да, категорично УибаУите  нямат нито един играч. Може би единствено лудото Кате. Как е възможно това? Що за кастинг и що за разпределение, но това племе е тотал щета просто. Дето се казва-горкото Кате всъщност.
Еми на кастинга са лъгали, че са добри в дадени неща .. Видяхме във визитките колко силни се изкараха някои, а в игрите трагедия..

# 230
Александър беше много мила гледка гушнал козленцето Simple Smile

# 231
  • SF
Не може да са лъгали. Търсили са различни типажи: силиконова хубавица, задължително двама, които не понасят силиконовите хубавици. Алфа мъжкар, който подценява жените и задължително куклички, които да се цупят, че някой не ги забелязва.
Повече ме учудва, че са вкарали играчи с по-сериозни хронични проблеми, които могат да се отключат още на първата нощ навън или при първото по-тежко вдигане.

Мая изчезна, сякаш никога не е била във формата. А такова изпращане й направиха роднините. Мини сватба й бяха спретнали.

# 232
Държа да си изрева тук кое ме дразни в пилота - вдигането на веждичките!

# 233
Христа е крайно време да разбере, че не става за нищо. Много й се ще на жената да е фактор, но няма никаква физика, видяхме, че и с ум не блести, а пък за някакви други качества - да обединява и напътства, изобщо няма какво да се говори. Даже е и смешно, да не кажа жалко - някой с център, дето сигурно има 2-3 маникюристки и фризьорки за персонал, да се смята за предприемач, бизнесмен и т.н. Няма никаква реална представа за възможностите си. Точно по тази причина се нагърби снощи и с топчето - с кой акъл при положение, че едва се държеше на краката си и ръцете със сигурност й трепереха - реши да прави нещо, които изисква и сила, и координация, и кондиция. Най-умното нещо, което направи е да се престори, че й е лошо - но все пак късно се усети.............

Нормално беше накрая да се извинят на Катерина - защото дори и гладна тя игра и то игра адекватно, но никой нямаше тази доблест. Николай много неща избълва, но не и пред нея. На мен той ме е много по-антипатичен от Катя. Отделно Христа може и да се опитва да внуши нещо с това дали ни изглежда Катя гладна, но за мен видимо Катя е отслабнала - значи не яде като другите - Мира си има същите форми - значи все пак те са яли повече, а накрая точно гладния игра най-добре.

Тошко ми е смешен с начина, по която се е вкопчил в мястото на капитан - така само ще събере още негативи. Кой го беше излъгал да си сложи така потника като батман - не знам! Мисля си, че продукцията ще му спретне нещо и дори няма да стигне до финала.

Влади го харесвах, но и неговото детинско цупене снощи ми се видя смешно. Не можах да разбера защо след като избраха жена снощи за капитан, се наложи прегласуване само, защото някой не одобрявал мястото да е заето от жена - ми той е малцинство - по същата логика да има прегласуване - само защото някой не е съгласен с избора на другите за конкретен човек. Иначе Сюзан като капитан не виждам с какво щеше да допринесе - Вайс е по-добрия вариант.

# 234
Независимо Екатерина каква е като човек, дали я харесваме или не, дали ще седим на една маса с нея или не, в ролята си на участник в тази игра, тя се държи най-адекватно. Досадна е, като захапе нещо, не пуска, обаче играе мъжки в игрите, не мрънка постоянно, понася несгодите стоически и не се чуди как да се оправдава. И снощи беше права - не са се събрали да са си приятели.

# 235
  • Варна
Чист Скорпион е Катя. Добре, че е тя да ги отсрами.

# 236
  • Sunshine state
Когато и да отпадне Христа, все ще е късно. Тя е новата Ана Мария - некадърна,ама устат вариант. Не спира да лае. Хич не искам да й гледам драмите довечера. 🤣😆

# 237
Лудото Кате не забравяйте, че е в силно враждебна и отровна среда. Вижте Николай, вижте Джукесата. Ако не напада в защита, да са я изкълвали до кръв. Може да е странна, но се справя завидно добре, може би и благодарение на леката си лудост. Друг да е изперкал на нейно място и да се е оплакал на моля другарката (или напуснал).

# 238
Христа видя зора и май ще развее белия байрак.
Да не е сам Дракона Wink

# 239
Още нещо заслужава да изкоментираме. Как Йоанна държи контрол над жените в племето на Ловците. "Приятелка" е и с Ваня и със Симона, но прави всичко възможно Ваня и Симона помежду си да са на двата полюса. Класическо изпълнение на "Divide et Impera".
А е най-малката от всички там. Но и най-умната. И като се има предвид цеността и за племето при пъзелите на практика си гарантира почти неприкосновеност за момента. Може би за сметката на Симона.

Общи условия

Активация на акаунт