💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 597
  • 1 107
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Аз съм впечатлена от силата на някои жени - как мъкнеха чувалите все едно са пълни с памук.
Рибарите може и да са подбрани нарочно така, а може и да не са очаквали да са толкова зле. Имаха Иван, който изглежда як, Ивайло също не е торба кокали, че и Александър не е хърбав май, само Николай е. При ловците силни са Милен и Тодор, Лазаринов и Пламен бяха от леката категория. При Жътварите - Вайс и Владислав може би по-яки, Любомир и Димитър горе-долу еднакви по телосложение. Не знам, но не ми се вярва да са ги подбирали да са зле. Просто така се оказа.

# 211
  • ГО
Така си е. Дракона даде заявка за голЕм звЕр, ама излезе малко мишле. Николай ми изглежда по-издържлив от Ивайло, който е егати желето. Толкова бяха жалки със Станимира в кануто. Александър ми е....неутрален. Чудомир - злетак.
Накрая Екатерина ще излезе най-читава от племето. Изключвам поведение. Говоря за издържливост и адекватност в игрите.

# 212
  • Вестерос
Много се забавлявах снощи отново.
Мисля, че най-сетне Николай разбра къде е слабото звено в отбора им- Христа. Адски ужасна, хи не си признава, че тя ги провали. Да и Мира и Ивайлото много се бавиха. Това се радвам, че също не остана неотбелязано от другите в отбора, но Христа им стопи преднината с чувала и после беше трагедия. Естествено изкара Катя виновна, че говорела Grinning

Мисля, че ако Христа се разкара може и да дръпнат рибарите.

# 213
Ивайло е индивидуален играч. Сам се справя добре, в отбор хич го няма. Какво ѝ е толкова на Станимира? Не се справя чак толкова зле, хвърля се момичето, раздава се. Поне няма претенциите на леля си Пирга Джукати Simple Smile На кануто не се знае чия е вината за провала, ама Ивайло и с Александър се излагаше на гребане, така че съм склонна да мисля, че той е слабото звено при гребането. На ОУигофУена му го признавам, тъп е като галош, но поне има доблест та да си признае, когато е сгрешил, поне малко Simple Smile
Чудомир да вземе да промръца нещо най-накрая, дали до сега му се събират пет изречения казани? Баси мишока! Според мен, ако се стигне до номинация, което не виждам как може да бъде избегнато, може би Христа и Ивайло и последният ще се върне.

# 214
Направо ме беше срам да ги гледам рибарите. Пълна трегдеия. Ако бяха пуснали Катя два пъти да гребе и два пъти да носи чувала, щяха да имат повече преднина, ама пуста злоба. На промото гледах специално дали Христа е в битката, но не я видях. Май и тя ще отпътува с линейката и няма да чуем повече за нея, но този път нямам нищо против Grinning
Поредна заслужена победа на ловците. Изкефи ме Милен колко бързо се справи д топчето.

# 215
Още не съм гласувала, направо не знам за коя. Чудно ми е, Христа има ли гласове?

# 216
  • На брега на реката
Да, има 6 гласа!!!

# 217
Христа е голям резиУ горката...за нищо не я бива и все изтъква, че не била свикнала на такъв живот. Или все някой й пречи да се изяви.
Като цяло - куха хралупа.
Ники СеУвитьоУчето вече и оно не си слуша какво приказва. Чак ТошЕ ми звучи интелигентенТ някак си на този фон.
Вайс си пада гадинка, но пък за сметка на това е удоволствие да го гледа човек в битка. Пъргав, силен, чудесен боец!

Йоана започна да се плъзга по наклонената плоскост с тия интрижки. Явно си й идва и отвътре, освен сценария.

И, о, Чудо! Чудомир най-накрая продума!

# 218
Това са от нея, семейството й и някой объркал се! Satisfied

# 219
Вчера не съм видяла и анкетата.
Сега погледнах и гласувах за Ваня, Ивана и третата я мисля.
Обаче шест гласа има за Пирги Джукесова.
Явно си има хора, които я харесват.
В реала познавам една такава с разкрасителен салон.
В главата още не се е докарала така.
Но и тя като каже, че ръководи и отговаря за много хора и падам. И винаги е с големи претенции и бизнес дама.
Една педикюристка и една козметичка, сама тя е фризьорка. Но ръководи! Обаче иначе от бизнеса ѝ зависи икономиката на страната.😂

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:56 от Билян@

# 220
Едва ли Христа е толкова лоша, колкото се опитваме да я изкараме . Вероятно просто не е преценила цената, която трябва да плати за няколко минути слава. Това важи и за някои от другите участници. Отделно като изключим финансовите мотиви и известността, вероятно има хора, които имат нужда да се докажат и на някого в личен план.

# 221
Не харесвам нито един от ловците, но в игрите е истинско удоволствие да ги гледам. Може да не се понасят, да има интриги между тях, но като излязат на арената, са истински отбор. Категорично са най-силното племе, май нямат слабо звено.
Рибарите са комични. Единственият мъж там е Катя. Николай вчера получи червена точка от мен за това, че призна заслугите ѝ за играта. Но няма шанс да ми стане симпатичен. Христа е гротесков образ - това е най-милото, което мога да кажа за нея.

# 222
Така .. В играта Вайс много се поизложи с кануто в началото, което ги забави доста.  
Джери отново ме изненада приятно в частта, където трябваше да вземе чувала.. беше бърза и изпревари Симона, която даже имаше преднина. С кануто не беше толкова добре, но това не е за всеки, не всеки е имал опит.
Христа, Ивайло и Станимира пълна трагедия .. така се смях със Станимира и Ивайло в кануто, че не е истина.
Екатерина се показа като една от най-силните в племето им, ама не съм изненадана. И после Катя била виновна на Христа.. божеее.
Ловците отново бяха страхотни - няма как да отрека, макар и да не са ми любимото племе.

Силно се надявам днес Жътварите да не са на съвет..

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 12:45 от DebSs

# 223
Каквато и да преднина да биха имали рибарите Христа нямаше да се справи с топчето. Видяхте ли как рязко накланяше или по-скоро изпускаше дъската, на няколко пъти топчето щеше да изпадне. Изобщо кой реши Христа да се изправи пред лабиринта?!?!? Нито психика има, нито здрави ръце.

# 224
Изобщо кой реши Христа да се изправи пред лабиринта?!?!? Нито психика има, нито здрави ръце.
Тя самата, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт