💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 534
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 360
Вайс: не трябва да номинираме силни  играчи за това номинирам джери която е мниго силен индивидуален играч.
Толкова ми е противен заедно със сюзън едва ги гледам. Предпочитам христа и николай да гледам честно.

# 361
Вайс: не трябва да номинираме силни  играчи за това номинирам джери която е мниго силен индивидуален играч.
Толкова ми е противен заедно със сюзън едва ги гледам. Предпочитам христа и николай да гледам честно.

Това е някакъв ТВ мазохизъм. Тия не са за гледане и слушане!

# 362
# 363
  • София
Задругата Вайс и Сюзън лъсна с пълна сила. Така е като вкарват двойки. Сега на гърба на Джери си измиха ръцете за сбобствения си провал, защото и двамата са зле напоследък и с нищо Джери не заслужава да отиде повече от тях на дуел. Но така е когато продукцията вкарва двойка в живота и сестри...
Влади все повече ме разочарова. Няма ли малко да тропне по масата и малко мъжко да вкара.
Ивана бе най-точната на съвета. В смисъл единствената откровена.  Визирам това което каза Влади, личеше си, че наистина го мисли, докато всички останали клинчеха. Не ми харса само как кума лисата се опита пак леко и технично да хвърли вината в Джералдин.
Ивана е пътник, освен ако съперник не и е Хриса или Мира.
Утре дано рибарите паднат.

# 364
Незнам кой ми е по неприятен... Христа, Ивана, Вайс или Сюзан...

# 365
  • Sofia
Тая Иванка много тъпо парче (пиша го без никакви скрупули и извинения). Как се опита да прехвърли вината на Джералдин, без да й мигне окото. По същия начин постъпи и с Елена, прави се на хитра и подла лисанка, да беше малко по-умна, и можеше да й се получи.
Христа Пиргова Джукесеста (Кралица-провал), дори не ми се коментира..

# 366
Тази драма около сестрите ми идва в повече ...блях. Но и продукцията така открито да ги толерира, на едни шоколадчета, козметика, яйца...на други не. Не е равноправно!
Сега с риск да ме замеряте с камъни, ще кажа, че симпатизирам на жътварите. Някой може ли на лични да ми подскаже кой излиза сега и въобще последователността на напускане. Mask

# 367
  • София

Сезон 2   Епизод 18 (29.09.2020) -

Линка може да се пусне във VLC player

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
    трябва  да се инсталира разширението
 Native HLS Playback

Скрит текст:

# 368
Видяхте ли гафа с надписа под Христа - пишеше Екатерина, даже 2 пъти го показаха? Не гледат ли тия монтажисти или и те не ги познават участниците SmileySmile

# 369
Гаджетата номинираха Джералдин. Но дори да трябваше капитанът да реши пак щеше да е Джери, защото капитан е Вайс.
А капитанът също се избира от отбора и ще гледаме докрай Вайс и Сюзън. Това ужасно дразни.

# 370
Джукестата не остави Джерито на мира да помисли. Само се месеше и местеше като ненормална огърлиците....И накрая пак Джучки чупи. Ужас.
Джар Джар не е за коментираме.

Ивана поне позна, че първите думи са "племето е", другата зацикли на някаква си "победа". И двете бяха достатъчно объркани в тази игра. Влади добре подреди всички.

# 371
  • София
Не знам кой ме дразни повече. Вайс и Сюзън или сестрите...

# 372
Не знам кой ме дразни повече. Вайс и Сюзън или сестрите...

Мен лично Вайс и Сюзън, антипатични са ми от епизод 1 без видима причина.

При сестрите поне има някакъв съспенс, макар тъпо замислен и изигран, докато Вайс и Сюзън са ми скучни, безинтересни и тъповати.

# 373
Според Сюзън, Джери се била справяла зле на последните игри.. и не ставало въпрос за пъзела. Ъм, на коя игра беше зле? На териториалната с носенето на чувала беше по-добре от Ивана и Сюзън взети заедно.. с кануто не беше кой знае колко бърза, ама тя също не беше от най-бързите.

Според мен очакванията от Джералдин са просто по-големи. Ако подобно представяне направи Ваня, много от племето на ловците също биха ѝ се нахвърлили. Самата Ралица по време на играта определи Джералдин като "корава" и спомена, че е тренирала "кросфит", което включва и гребане; тоест от нея със сигурност се е очаквало не да се обръща с кануто, а да е една от най-бързите жени.

# 374
  • София
Аз сигурно съм единствената,която не харесва Джералдин.Не знам какви са били очакванията към нея,но не искам да се случи така,че точно тя да е жената-победител,щото нали този сезон трябва да е жена Simple Smile
И-да двете с Ивана имаха заслуга за загубата.Джери лека-полека се разкрива-първо се самопредложи за капитан,а днес стреля по капитана.
Ивана,сигурно пак само аз я харесвам.Направи точна и аргументирана номинация+остана лоялна към Вайс и Сюзън.
Така че там лагерите са ясни и с изравнени сили.Мисля,че така ще се задържат числено известно време в очакване на тяхната игра(да се разбира без пъзел)Simple Smile
Логиката сочи,че рибарите трябва вече да намалеят,но на практика ще видим какво ще се случи.

Не на последно място-браво,ловци!Браво,Милен!

Общи условия

Активация на акаунт