💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 537
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 345
Ааа, не е пушила- писа в бележката до сестра си, че иска цигари.
Но за мен продължава да е неприемливо тия двете да са с преференции.
То химикали, яйца, шоколади.
По- добре " етюд" и линейка да те вземе, отколкото " игра и храна" зад гърба на племето ти.

# 346
Много странна номинация на Ивана за мен лично.

# 347
  • София
Алоу, монтажистите, go home yo're drunk...
Йоана краде шоколадче- квадратно в кафява опаковка

Катя ще го хапва в горичка
Правоъгълно в синя опаковка...

Joy
Излагацията Тупарева е пълна, но поне е със стил... опаковките са в пълно съответствие с екипите им! Joy

# 348
  • Испания
Как Борислав вижда сестрите

# 349
Не знам какво му харесвате на този мишок Влади. Даже и визуално не става Rolling Eyes

# 350
Да. И аз идвах това да пиша.
Явно ѝ е по - гладък мозъка,   отколкото мислех.
Искала да му каже на Влади...

# 351
  • Sofia
Не знам какво му харесвате на този мишок Влади. Даже и визуално не става Rolling Eyes

И аз това се чудя. Че и нарича съотборничките си "кретени" – доста тъпо поведение.

# 352
Да. И аз идвах това да пиша.
Явно ѝ е по - гладък мозъка,   отколкото мислех.
Искала да му каже на Влади...
За мен добре се обоснова защо гласува така. Разбирам я.Аз имам същото мнение за Влади.
Влади е малко разочароващ. Иска да бъде капитан, но не каза твърдо - аз искам, не гласува за себе си след гласа за него от Любо. Няма необходимото его и сигурност в себе си за един добър лидер според мен.
А и Вайс мисля, че с лека ръка щеше да прати нея и Том на битка ( тук вече спекулирам).

# 353
Според Сюзън, Джери се била справяла зле на последните игри.. и не ставало въпрос за пъзела. Ъм, на коя игра беше зле? На териториалната с носенето на чувала беше по-добре от Ивана и Сюзън взети заедно.. с кануто не беше кой знае колко бърза, ама тя също не беше от най-бързите.

# 354
На Сюзън Вайс и дърпа конците, тя няма акъл да ги измисли сама тия неща.

# 355
Аз мисля, че е време Ивана да си ходи. Как прехвърли вината на Джери, все едно тя е блеснала досега на пъзели. Сюзън и тя...Наистина им липсва акъл на жътварите и е жалко това.
Поне Тодор си знае мястото и не се бута на пъзелите. Уважавам го затова. И когато каза, че цялото племе решава, а не само той. Просто ловците са си една класа над другите и това е. Ако ги нямаше ревовете на Йоанна, щяха да са ми абсолютни фаворити.
А Катя ръка и протегнеш  - тя я отхапе. Много е проклета и това е.

# 356
Да, въпреки, че не ми е приятно да го кажа - трябва му повече характер на Влади. Бързо се обижда, пада духом и което аз никога не мога да приема - позволява да му личи пред останалите. Аз винаги съм била на мнение, че отвътре може да умираш, но пред хората си стена.

На мен Любо ми прилича на един секси мистър Бийн 😃

Иначе номинациите им са винаги кошмарни за гледане.
В момента двата лагера се цакат с пешките си.

# 357
  • Варна
Мисля , че Тодор е наивен и това ще му изиграе лоша шега.

# 358
На мен Любо ми прилича на един секси мистър Бийн 😃
Секси, ама Бийн, нали?! Laughing

# 359

Общи условия

Активация на акаунт