💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 669
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 870
Е, това наистина е прекалено с тежестта.. Да и бяха дали торбичка по-малко, или да минава 2 пъти през тунела, вместо 3..

# 871
  • София
Щях да се радвам на победата на Джери, но това е прекалено подпиране.

# 872
Ами да му бяха свили малко тунелчето на Иво, че широко ми се вижда.😂😂
В тая игра не вървят стратегии. Стратегията е прави продуцента.

# 873
  • Sunshine state
Трябваше да е нещо с торбичките, а не тази тежест. Ок, предимство, но това си е чисто прецакване.

# 874
  • Испания
Снощи предвидих, че ще има игра точно за Джералдин.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1255279.msg41479126#msg41479126

Е, оказа се, че ѝ помогнаха с предимството.

# 875
Не, не и не.!!! Търпя им бигбрадърските изцепки, заради битките гледам, но това с веригата е на път да ме откаже.

# 876
"Не е мляко" - още по-силно заплакало зайчето ...

# 877
Трябваше да е нещо с торбичките, а не тази тежест. Ок, предимство, но това си е чисто прецакване.
Интересно, ако Чудомир беше наредил пъзела - колко кг щеше да носи Джералдин? 🤔

# 878
  • София
Така е, съгласен съм.
Още вчера писах, че Ивайло прекалено много се гаври с опонентите си, а се заяжда и с Ралица и Димо и просто от продукцията показаха, че никой не е по-силен от тях. Уви, това е положението.
От една страна не харесвам Ивайло и още от първите дуели искам да отпадне, но от друга страна е интересен участник, който имаше какво да покаже при индивидуални дуели.

# 879
  • Испания
Интересно, ако Чудомир беше наредил пъзела - колко кг щеше да носи Джералдин? 🤔

Тогава Тупарев щеше да излезе лично да носи Джералдин по време на цялата игра. Все пак е полезно да ти е приятел дъщерята на съдия.

# 880
  • София
Аз харесвам Катя. Никакво лицемерие, 100% откровена. Уважавам такива хора.
Само да не ти е в къщата. Моя приятелка побеля от такова чудо в мъжки пол. Ад е съжителството с такъв човек.

# 881
  • Испания
Ивайло не може да мине през този тунел.

# 882
  • София
Относно "експлоатацията " на сестрите... Не съм съгласна. Това което се случва в предаването е изцяло с тяхно съгласие и ако Катя е толкова свободолюбива и правдолюбива душа за каквато се представя никога не би се съгласила да им "уйдисва" на продуцентите.
Катя ми е жалка в опита си да се представя колко е принципна и в същото време играе в някакви режисирани сценки.
И никога не бих я сравнила нито с Юлиян нито с Веско. Те играеха въпреки продуцентите и затова спечели Добрин. А Катето и Йоанна доброволно са си дали д-тата и скоро ще се разбере защо. Гнусна работа. И за тях и спрямо другите участници.
Ако алтернативата е в или извън шоуто, то е ясно защо повечето хора се съгласяват да правят простотиите Тупареви...
Апропо, Юлиян беше извозен точно така... изигра в последните епизоди скеча, който му наложиха и повечето зрители го намразиха в буквален смисъл и гласуваха за Добри.
 А всъщност, още в самото начало всеки подписва едно договорче с безумни неустойки, което отнема всяка мисъл за отказ , ако те набележат няма мърдане... да не би само и единствено Катя да им играе по свирката!?

# 883
  • София
Малко ми е фалшив ентусиазмът на Димо в тази игра, знам, че той трябва да коментира така, че играта да звучи интересно, но за жалост краят е предизвестен.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 22:05 от La Vikinga

# 884
Ма какво ревете сега, да не са му разцентровали на Ивайло и брадвите, та не може да уцели?

Общи условия

Активация на акаунт