💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 573
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна/Лондон
Моля ако някой знае каква зодия е Николай, да сподели, че спорим тук. Моят мъж е убеден, че е лъв, аз мисля Телец. 😁

# 931
Хехе много ме кефи Джери как се радва, точно като хлапе.Smile Играта беше добра и не видях Ивайло да има проблеми с тежестта. Всичко се реши с хвърлянето на брадвата.Stuck Out Tongue

# 932
  • Испания
Моля ако някой знае каква зодия е Николай, да сподели, че спорим тук. Моят мъж е убеден, че е лъв, аз мисля Телец. 😁

Овен. Зодиите ги има във визитките на стр. 1.

https://www.facebook.com/igrinavoliata/photos/a.866320390407090/ … ype=3&theater

# 933
  • София
Джералдин реагира като превъзбудено малко дете, каквото всъщност е. Голяма еуфория. По едно време ми се стори, че се паникьоса, когато не успяваше дълго време да уцели с последната торбичка.

Отвратителна реакция от Катя. За пореден път.

# 934
Овен е, даже като бяха в стопанството, нещо се канеше на Катя, какво щял да направи овена,, не си спомням точно. Мисля, че няма лъвове тая година..

# 935
  • Пловдив
А с какво се занимава Александър в действителност?

# 936
Ето и регулярното седмично обновяване на статистиката.
От тази седмица ще я обновявам и публикувам три пъти - в понеделник с новата тема и в сряда и петък след излъчване на епизодите.

СТАТИСТИКА ИВ Сезон II (актуална до 05.10.2020 )

Битки между трите племена :
Ловци - 6 победи (3T), 2 втори места, 0 трети места ( 8 играни битки )
Жътвари - 2 победи (1T), 4 втори места, 2 трети места  ( 8 играни битки )
Рибари - 0 победи, 2 втори места, 6 трети места ( 8 играни битки )

Битки между две племена :
Ловци - 2 победи ( 4 играни битки )
Жътвари - 1 победа ( 2 играни битки )
Рибари - 1 победа ( 2 играни битки )

Индивидуални битки
битка за спасяване от елиминационен дуел
Първа битка : 1.Тодор, 2.Ивана, 3.Елена, 4.Лазаринов
Втора битка : 1.Алекс, 2.Тодор, 3.Ева, 4.Ивайло
Трета битка : 1.Екатерина, 2.Ивайло, 3.Любомир, 4.Димитър
Четвърта битка : 1.Христа, 2.Ивана, 3.Ивайло, 4.Джералдин
Пета битка :
Общо : Тодор 1 победа ( 2 битки ),  Алекс 1 победа ( 1 битка ) ,Екатерина 1 победа ( 1 битка ), Христа 1 победа ( 1 битка ), Ивана 0 победи ( 2 битки ), Ева 0 победи ( 1 битка ), Ивайло 0 победи ( 3 битки ), Лазаринов 0 победи ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка ), Любомир 0 победи ( 1 битка ), Димитър 0 победи ( 1 битка ), Джералдин 0 победи ( 1 битка )
елиминационен дуел
Първа Елиминация : Лазаринов - Елена
Втора Елиминация : Ивайло - Ева
Трета Елиминация : Любомир - Димитър
Четвърта Елиминация : Джералдин - Ивайло
Пета Елиминация :
Общо : Лазаринов 1 победа ( 1 битка ), Любомир 1 победа ( 1 битка ), Джералдин 1 победа ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка ),Ева 0 победи ( 1 битка ),Димитър 0 победи ( 1 битка ),  Ивайло 1 победа ( 2 битки )
битка на съюзниците
Първа битка : Вайс - Милен
Втора битка : Станимира - Тодор
Трета битка : Джералдин - Сюзън
Четърта битка : Любомир - Чудомир
Пета битка :
Общо : Вайс 1 победа ( 1 битка ), Станимира 1 победа ( 1 битка ), Джералдин 1 победа ( 1 битка ), Любомир 1 победа ( 1 битка ), Милен 0 победи ( 1 битка ), Тодор 0 победи ( 1 битка ), Сюзън 0 победи ( 1 битка ), Чудомир 0 победи ( 1 битка )
битка за определяне на капитан - Ваня 1 победа , Ивана 1 победа, Ивайло 1 победа

Грошове
Джералдин 230 ( 100 от Ивайло )
Любомир 130
Лазаринов 100
Тодор 50
Екатерина 50
Христа 50
Вайс 30
Станимира 30
Алекс 20

НОМИНАЦИОНЕН СЪВЕТ

ЛОВЦИТодорМиленЛазариновБориславВаняСимонаЕваЙоанна
Съвет 1ЙоаннаЕваЕваХХХХХХТодорЛазариновЛазариновЛазаринов
Съвет 2ВаняЕваЕваХХХХХХТодорЙоаннаТодорЕва
Съвет 3ХХХХХХ

ЖЪТВАРИВладиславВайсЛюбомирДимитърИванаСюзънДжералдинЕлена
Съвет 1ИванаЕленаСюзънЛюбомирЕленаДжералдинИванаИвана
Съвет 2ДимитърДжералдинДимитърЛюбомирЛюбомирЛюбомирИванаХХХХХХ
Съвет 3ИванаДжералдинИванаХХХХХХВладиславДжералдинВайсХХХХХХ
Съвет 4ХХХХХХХХХХХХ

РИБАРИЧудомирНиколайАлексИвайлоЕкатеринаМаяСтанимираХриста
Съвет 1ИвайлоИвайлоИвайлоИванИвайлоИвайлоАлексИвайло
Съвет 2ИвайлоЕкатеринаИвайлоНиколайИвайлоХХХХХХИвайлоЕкатерина
Съвет 3ИвайлоХристаИвайлоХристаИвайлоХХХХХХХристаЕкатерина
Съвет 4ХХХХХХХХХХХХ

Ивайло - На първия съвет на Рибарите този глас за Ивайло е даден от Иван. С решение на Иван на елиминация отива Алекс. Ден по-късно Иван напуска формата по собствено желание.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 23:29 от Bengun

# 937
Аз имам пресантиман към овните, привличаме се взаимно, но толкова прост овен до сега не съм срещала през живота си!

# 938
  • Испания
Овен е, даже като бяха в стопанството, нещо се канеше на Катя, какво щял да направи овена,, не си спомням точно. Мисля, че няма лъвове тая година..

Има. Лазаринов и Елена. На Борислав и Чудомир не публикуваха визитки.

# 939
  • Варна/Лондон
Аз имам пресантиман към овните, привличаме се взаимно, но толкова прост овен до сега не съм срещала през живота си!
И аз съм изумена! Благодаря, че ми отговорите, търсих, но явно не където трябва.

# 940
Много му натовариха самолета на Ивайло, не можа да уцели точката на излитане.
Дадоха му урок да разбере, че нищо не избира.

Джералдин много добре се справи и със торбичките. Страхотно игра.

# 941
  • София
Тези вериги имам чувството, че ги сложиха специално и според мен не беше честно. Нали всички са наравно, защо са му на него вериги, какво като е мъж и е по-едър!

# 942
Може би Вайс не беше кой знае колко щастлив, защото не им се получи да са 3-ма срещу 2-ма като коалиции.

# 943
Аз повече няма да ги гледам. Много тъпо постъпи Ивайло. Да бяха оставили жътварите сами да се елиминират и рибарите щяха да мачкат наред. Ами не ми харесва този резултат. Скучно ми стана вече. А пък Екатерина може ли да е толкова зла и неколективна?!? Ще си изпроси гоненето, а дано се усетят и наистина я махнат.

# 944
  • Germany
Аз съм много доволна, хареса ми и играта, и резултата и. Мисля си, че Рибарите ще са по-добри в игрите без Ивайло.

Общи условия

Активация на акаунт