💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 556
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 945
  • Испания
Игрите са ала-бала. Едни продуценти да приберат едни пари, едни участници да станат известни и всеки според умствения си багаж да използва популярността си. Истината е това, което се случва след края на формата.

# 946
Отвратително нагласена играта, те че побутват леко когото трябва всеки път - побутват, ама толкова очевадно не е било. На Джерката ѝ пречи ланчето да се провре през лабиринта, пък на големия мъж закачиха да влачи висящи вериги. Ми не бих се учудила ако умишлено се бавеше с брадвите, особено като видях и как ги забиваше последните - още в началото се видя, че е свирен мача. Май ще врътна да изгледам първите епизоди, които пропуснахме, да видя защо е толкоз черен на Катето. Винаги ми е бил странен като поведение и леко антипатичен, но при такава режисура май си обяснявам и напълно оправдавам ехидните му усмивчици и демонстрациите на инат при игрите, ако е очаквал състезание, а е попаднал в театро.

Джери определено ми падна в очите, то бива наивност, ама чак толкова да си туриш розовите очила... Но нищо чудно, ако винаги е имала кой да я побутва задкулисно да го е приела за норма.

# 947
  • Сред мелниците
Тези вериги имам чувството, че ги сложиха специално и според мен не беше честно. Нали всички са наравно, защо са му на него вериги, какво като е мъж и е по-едър!
Защото помощникът му загуби.

# 948
Тези вериги въобще не бяха 20 кг. Направи ли ви впечатление, че жътварите се върнаха по тъмно, а Чудомир по светло още обясняваше как Иво отпаднал?

Засега всичко е според скритите текстове

# 949
  • Germany
Може би и е антипатичен Ивайло на Катето, защото се изказваше малко “пренебрежително” спрямо жените.
Е какво толкова да се случва след края на формата. Големи хора са, участвали са просто в една игра. Нормално е да се виждат. Не е на живот и смърт все пак работата 😉

# 950
Тези вериги имам чувството, че ги сложиха специално и според мен не беше честно. Нали всички са наравно, защо са му на него вериги, какво като е мъж и е по-едър!
Защото помощникът му загуби.
На Джери дали щяха да ѝ ги окачат тези същите вериги, ако беше загубил нейният? С тях щеше да се наложи да я разплете някой от лабринта.

На Криста устните ми се струват спаднали последните епизоди. И пребиваващите на реката, и тези във фермата подозрително изглеждат като след престой при козметик, и не говоря само за грижите на Катя. Периодично ли ги водят?

# 951
  • Sunshine state
Със сигурност се къпят, защото косите им са чисти, освен този парцал на главата на Христа. И кога мисли да го махне?? Имам чувството, че се превива под тежеста на това пълно с микроби чудо.
Да не говорим, че само реват как миришели, ама аз не виждам един чак до там мърляв.
Аз се чудя защо не обявят за какво предимство се борят помагачите предварително, а не след като се разбере за кого е? Така ще отпаднат спекулациите, че даден играч се "бута".

# 952
Много се радвам, че Джери спечели, Иво беше прекалено голяма надувка и някой трябваше да го приземи аварийно.
Иначе веригите не му пречеха, докато целеше с брадвите, а точно те му отсякоха главата. Ако си беше свалил сандъка по-рано, можеше и да победи, особено тя както трудно хвърляше брадвата и се замота с шестата си торбичка.
А Катя му се дразни на Ивайло, защото я обиждаше - "животно", "въшла", "изрод" и тем подобни.
Жътварите много се зарадваха на завърналите се двама играчи, в това число и тези, които номинираха Джери, което за мен е пълно лицемерие. И Вайс не можа да преглътне, че тя отнесе хвалбите и не забави да я захапе, смешник.

# 953
  • Сред мелниците
Crow Нямаш проблем с това че здрав силен мъж си избра сам дете, за да го отвее без усилие, искаш и на 50 килограмовата Джери да й метнат едни 20 кила. За да е честно.

# 954
  • София

Игри на волята: България (02.10.2020)
Сезон 2   Епизод 21

Линка може да се пусне във VLC player

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
    трябва  да се инсталира разширението
 Native HLS Playback  
Скрит текст:

# 955
  • София
За къпането и всичко ни ментят здраво.

# 956
Crow Нямаш проблем с това че здрав силен мъж си избра сам дете, за да го отвее без усилие, искаш и на 50 килограмовата Джери да й метнат едни 20 кила. За да е честно.
А детето се е навряло там между шамарите защото? Джери е ОК като състезател, дори бих казала сред по-добрите в играта - има хъс, физическа подготовка, ловкост. Щеше да е интересна битка с Иво и без да пресоляват толкова. Ако беше изгубил инженерът, не трябваше ли според теб и на нея да ги метнат? Само че не мисля, че щяха да го направят, дори и ако по някакво чудо културистът беше наредил пъзела. Максимум една торба по-малко щяха да дадат на Иво, но по-скоро нещо супер измислено тип 5 секунди преднина. Обзалагам се, че нямаше да ѝ сложат гердани, било то и двукилограмови, за да не ѝ прецакат предимството на лабиринта.

# 957
По принцип и за какво може да се ползват жълтиците и кога също е редно да се знае. Защо е необходимо да се чака да им предложат нещо - ако е честна игра - би трябвало, който иска храна - във всеки момент да може да си я купи, както и  откупуването там на имунитет и т.н - а не да чакат да го предложат на онзи, на когото искат.

Много добро впечатление ми направи Ивайло - с чест и достойнство прие поражението. Тодор на негово място щеше да откачи, нямаше в никакъв случай да поздрави Джери така искрено.

За битката - хубава битка беше и се бяха постарали да изравнят възможностите - за това преди писах, че когато са от различен пол участниците - все пак се опитват да им дадат равен старт. Имаше елементи, на които Джери щеше да е с предимство - тунела, но пък брадвите би трябвало да са предимство за Ивайло - а тя точно там го би. Всъщност той сам си падна там - хвърляше някак съвсем безцелно. Почвам да се чудя -дали не искаше да отпадне сам и от продукцията да са му предложили този вариант срещу нещо.

Иначе това с веригите вече не беше справедливо - според мен бяха го измислили конкретно за Иво, а за Джери щеше да е нещо друго. Веригите иначе могат да тежат 20 кг - изглеждаха дебели, но пък той ги носеше с лекота, така че може и да не са били точно 20.

Иоанна само заявки прави, че ще саботира, а после нищо.....................

# 958
Аз се чудя защо не обявят за какво предимство се борят помагачите предварително, а не след като се разбере за кого е? Така ще отпаднат спекулациите, че даден играч се "бута".
Съгласна съм, че така ще е справедливо. Но като гладам всичко случващо се в този сезон, че и в предния, съм наясно, че на продукцията хич не и пука ние кое намираме за честно и кое - не.

Екатерина вчера обясняваше, че била емпат... Scream И малко след това пожела на съотборника си Ивайло утре на битката да бъде победен от осемнайсетгодишното девойче. А днес изпадна в дива радост, когато разбра, че е отпаднал и обясни, че дразни останалите, защото и е кеф. Поведението и граничи със социопатия и не може по никакъв начин да ми бъде фаворит и да я харесам за победител.

# 959
Покрай коментара на Криста за Катя се замислих - ако са вкарали зависими, осигуряват ли им нещо? Било то никотинови лепенки или нещо заместващо? Упорито предлагат цигари, отпадналата със стомашните проблеми да не е била пушачка? Че храната я ограничават, за да има сеир, е ясно. Струва ми се, че и ловците ако ги запратят да ловят риба две седмици, и те ще започнат индийска сапунка. Но абстиненция може напълно да им изкара от строя играч и да го отнесе с линейка нанякъде. Тествали ли са преди предаването кой какво?

Общи условия

Активация на акаунт