💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 624
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 960
  • Испания

Екатерина вчера обясняваше, че била емпат... Scream

Че е ...пат, ...пат е, но друг .....пат.

Мая официално не е отпаднала и стомашните ѝ проблеми не са от тютюнопушене или непушене. Писах не знам колко пъти това, което каза Александър. Шест дни без посещение в тоалетната. Естествено, че ще я откарат в болница.

# 961
  • SF
Не би било естествено, Екатерина да скочи, да го прегърне, да го изпрати на битка и да се разреве, че не се е върнал. Щеше да бъде обвинена в лицемерие.

Екатерина каза, че и да дойдат жълти играчи в тяхното племе, тя пак ще гласува на база представяне - например да бъде изгонен Ивайло - и няма да гони хора, само защото са чужди. Екатерина не държи на това племе и аз я разбирам, защото доста трудни дни имаше с тях.

За мене Станимира е най-немислещият човек от всички отбори, а Христа най-клиширано и скучно мислещият.

# 962
  • София
Няма нужда да го прегръща или да реве за него, но злорадството ѝ също беше в повече. И на племето също не му е лесно с нея.

# 963
Игрите са ала-бала. Едни продуценти да приберат едни пари, едни участници да станат известни и всеки според умствения си багаж да използва популярността си. Истината е това, което се случва след края на формата.

Напълно съм съгласен с теб.
"Жървар"

# 964
Не би било естествено, Екатерина да скочи, да го прегърне, да го изпрати на битка и да се разреве, че не се е върнал. Щеше да бъде обвинена в лицемерие.

Екатерина каза, че и да дойдат жълти играчи в тяхното племе, тя пак ще гласува на база представяне - например да бъде изгонен Ивайло - и няма да гони хора, само защото са чужди. Екатерина не държи на това племе и аз я разбирам, защото доста трудни дни имаше с тях.

За мене Станимира е най-немислещият човек от всички отбори, а Христа най-клиширано и скучно мислещият.

Коментарът ми беше свързан с начина, по който Екатерина изразява отношението си. Аз, когато не харесвам някого, не му пожелавам нищо лошо, нито медитирам, за да му изпратя лоша енергия и да се провали в нещо /в случая в битката/, а просто го игнорирам. Тази жена се държи заядливо и с превъзходство дори и когато никой не я напада.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:23 от Little Pearl

# 965
  • SF
Снимачният екип изведе настрани тази жена, за да заснеме злорадството й.
А и вярвам, че не е злонамерено, а искрено се радва, че Ивайло вече няма да е наоколо.
Аз я разбирам защо се държи така. Чувстваше се много натоварена от Ивайло и той си позволяваше много да я обижда.

# 966
Ехееее, 567 човека са "харесали" написаното от Вайс. Потрес. И няма значение, че е на година и нещо поста.

# 967
  • Sofia
Коментарът ми беше свързан с начина, по който Екатерина изразява отношението си. Аз, когато не харесвам някого не му пожелавам нищо лошо, нито медитирам, за да му изпратя лоша енергия и да се провали в нещо /в случая в битката/, а просто го игнорирам. Тази жена се държи заядливо и с превъзходство дори и когато никой не я напада.

Зависи от начина, по който не харесваш въпросния човек. Има много оттенъци на "нехаресването". На някои противни персони им желая лошото, и още как!
Но случаят на Катерина няма нищо общо с това, защото тя са̀мо си пожела Ивайло да отпадне от състезанието, което, в крайна сметка, не е нищо драматично или злочесто. Това е игра, бе, хора, не разбирам как може да придавате толкова голям смисъл на такива щуротии. Simple Smile Все пак, не го е проклела да си изкълчи глезена или кучето му да умре.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 01:15 от Blаck Cat

# 968
  • SF
Абе нормално е да му желае да отпадне от игрите. Ако това е "лошото", което му желае, там всеки на всеки ще го пожелае по няколко пъти, ако иска да победи.
Нормално е и да се радва, когато един мъжага по-малко остава за конкуренция. Ако трябва племето да се запази, лошо, че отпада член. Но на нея хич не й пука за цялостта на това племе и нито за секунда не ги е заблуждавала или да им говори обратното, а пред камерите - друго. Съвсем естествено поведение има за ситуацията, в която се беше вкарала и отношението, което Ивайло имаше към нея.

# 969
  • Sunshine state
Нямам думи.. Тоя манго Вайс е дъното отвсякъде.

# 970
Разбира се че е игра, но аз някак се съмнявам, че тя в живота се държи по-различно. Smile
А тези "щуротии" са нещото, което поне за мен характеризира един участник, наред с представянето в битките, като фаворит или не.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:57 от Little Pearl

# 971
  • Sofia
Съвсем естествено поведение има за ситуацията, в която се беше вкарала и отношението, което Ивайло имаше към нея.
Точно. Нищо укоримо не намирам в поведението на Катя. Не е тръгнала да му лепи кофти етикети или да му хвърля негативни пожелания, касаещи събития извън играта. Просто си се кефи, че се е разкарал от полезрението ѝ. Сега, дали аз самата бих изразила радостта си точно по Катиния начин, подскачайки като абориген и кокорейки се леко неадекватно, не се наемам да кажа – но в крайна сметка, всички сме различни и няма как да очакваме реакциите ни в дадена ситуация да се припокриват.

Разбира се че е игра, но аз някак се съмнявам, че тя в живота се държи по-различно. Smile
Не е нужно да се държи по-различно в живота, защото тя по същество не прави нищо нередно (не му пожелава да го сполети някоя беда, като, например, здравословни проблеми или неудачия на любовния фронт, а просто се надява да изхвърчи от шоуто, което за мен е напълно безобидно и ненатоварено със злонамереност щение).
Да речем, ако някой твой колега се отнася отвратително към теб и те тормози по тънък начин, но ти нямаш ресурсите да се справиш с него по "цивилизован" начин, дали няма да се надяваш шефът да му вдигне мерника и да го уволни? Или от добро сърце ще му пожелаеш да расте в кариерното си развитие? Grinning Същото е и това, което гледахме тази вечер. Катя явно много не понася Ивайло и самото му присъствие я изкарва извън кожата ѝ. Това си е издевателство върху нервните окончания отвсякъде, особено ако си принуден да търпиш омразната ти персона за по-продължителен период.

# 972
  • София
Вайс,
Знаем, че си тъп, не е нужно всеки път да го доказваш така упорито!

# 973
  • SF

Точно. Нищо укоримо не намирам в поведението на Катя. Не е тръгнала да му лепи кофти етикети или да му хвърля негативни пожелания, касаещи събития извън играта. Просто си се кефи, че се е разкарал от полезрението ѝ. Сега, дали аз самата бих изразила радостта си точно по Катиния начин, подскачайки като абориген и кокорейки се леко неадекватно, не се наемам да кажа – но в крайна сметка, всички сме различни и няма как да очакваме реакциите ни в дадена ситуация да се припокриват.

А и това е телевизионно предаване. Много неудобно и трудно е за сценаристите и редакторите, ако всички си траят и не казват какво мислят.
А какво мислят Вайс, Майс, Ваня, Катя... и всички останали: Дано да не се върне, че мноооо ме дразни тоя тъпак!
Екипът, който прави самото предаване, няма как да излъчва мисли по телевизията. Подканя ги да ги изказват на глас, да ги показват. Трябва им снимачен материал. Иначе ние с вас ще гледаме плажни пейзажи и ще слушаме глас зад кадър.
Операторите са видяли, че Катя се кефи и я изведоха настрани, за да заснемат радостта й. Инструкциите са били: радвай се сега, а ние ще снимаме радостта ти. Скачай, викай, покажи на тия хора как са мяташ от кеф.

# 974
  • На острова
Не мога да си представя кой нормален човек след шоуто би отишъл при такава негативна особа на урок по йога или ски, примерно. Пу-пу. Такова съскане, такова кълнене, такова разпространение на негативна енергия, не знам как се е търпяло от останалите. За мен ментално, физически и психически тази жена е ужасно отблъскваща. На мнение съм, че хората са толкова зли, колкото са нещастни. А и като “просветлен” човек би трябвало да знае, че всичката тази ненавист и лоши думи се връщат като бумеранг при нея, под формата на нещо друго. Няма как с негативизъм, животът да ти поднесе обратното.. Дано намери щастие и мир, все пак, де. И, да, безкрайно съм изненадана от гласовете получени за нея в началото на темата.

Аз мислех, че Ивайло още миналата седмица искаше да саботира играта и да си ходи. Според мен той наистина е видял постановките и режисурата и е решил да си тръгва. Точно така се случи и с ММ преди 10-тина години. Участваше в едно реалити пак с отбори и битки, и ми е казвал как по време на игра примерно спират камерата,  дават предимство на другия отбор и после ти трябва да се правиш, че това не се е случило и да продължиш.. и понеже на мъжът ми му се играеше игра, а не театър по едно време и той се усети и по средата на играта излезе, в смисъл “изгуби”. И никога не е съжалявал за това си решение.

Общи условия

Активация на акаунт