💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 635
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 975
  • Germany
Да бе искал да си ходи. Прави се и той на “умряла лисица”. Още отначало поясняваше на Катя, че като е жена трябва да си знаела мястото и да не се отговаря на капитан Ивчо😉 Дано поне кара самолета си по-добре от лодка.
А Катя си е “ куку и пипи” отвсякъде, но мисля че е човек с който ако се държиш добре и човешки, няма да е толкова негативен.

# 976
  • SF
Който иска да играе игра, да се запише на някакъв спорт и да се кефи на играта. Това е телевизионно предаване. Те имат и доста дебели договори, че се снима сериал, който се излъчва всяка вечер в продължение на 3 месеца.
Ако двама се сбият и операторите ги снимат, а някъде встрани от камерите други двама се целунат, ще се наложи да преповторят целувката.

# 977
  • Sunshine state
На мен друго ми хрумна - защо все казват, че тия грошове ще им послужат за спасение напред, а на Ивайло не предложиха например да си откупи тая 20кг жилетка и да не я носи? Има логика, ама явно се предлага само на определени хора. И това го казвам като човек, който искаше той да загуби. Смотана история.

# 978
  • Сред мелниците
Не мисля, че Ивайло някога е искал да си ходи. Той здраво се беше вкопчил в играта и трупаше пари за черни дни. При това по лесния , според него, начин.
 Ако Тошко беше в играта с топките, а не Джери, щеше да държи до последно.
 Да се омаловажават качествата на Джери с конспиративни теории, вкл.кой бил баща й, не ни прави чест.
Да се радваме, че има такива деца и дай Боже повече.

# 979
Браво на Джералдин, исках Ивайло да си ходи, обаче някак не мога да се израдвам напълно на тази победа. Първо, че всичко беше чиста доза късмет, второ - това с ризника беше абсолютна подигравка и сте прави всички, които пишете, че със сигурност ако Ивайло беше с предимство, нямаше да причинят това на Джералдин.
Това с грошовете, кой кога да ги харчи, също е супер странно и нелогично.
След като Ивайло си замина, вече си имам друг фаворит за противняк и това е Вайс. За отблъскващото поведение на Иво имах наблюдение само от предаването, а както знаем, има голяма вероятност всяка дума да е режисирана, но Вайс се доказва и като селяндур в живота. Злобен и прост - много лоша комбинация..
Нямам търпение за териториалната битка, интересно ми е дали рибарите ще дръпнат напред при липсата на Ивайло, който доста често ги дърпаше назад. Ще е голям сеир да отидат в резиденцията. Христа няма да спре да повтаря как от самото начало трябва да е там, Николай няма да млъква от еуфория, апък Станимира ще изяде всичко налично, че накрая пак ще седят гладни.

# 980
Не мога да си представя кой нормален човек след шоуто би отишъл при такава негативна особа на урок по йога или ски, примерно. Пу-пу. Такова съскане, такова кълнене, такова разпространение на негативна енергия, не знам как се е търпяло от останалите.

Напротив, предната вечер преди да заспи пращаше положителна енергия на Джералдин. Simple Smile

Аз пък се чудя, какво очакват всички, при положение, че никога не е крила отношението си и заяви открито, че иска Ивайло да падне? Да се направи на тъжна, да увеси нос и пророни ред сълзи?

И още нещо се чудя, каква щеше да бъде реакцията на Христа и на Ивайло (че и на Николай по него време),  ако Катя беше отпаднала предната седмица? И нехаресващите я тук, как ли щяха да си изразяват радостта и дали щеше да има упреци към триото? Thinking

# 981
Ма какво ревете сега, да не са му разцентровали на Ивайло и брадвите, та не може да уцели?

Като се сетим на предната елиминационна какво беше предимството - 1 кукичка на рибата  Stuck Out Tongue Winking Eye , в тази далеч не е реципрочно.
Както пишат и съфорумците, очакваме да видим и грошовете, с които Алекс купи храна, на определени хора в правилния момент какво ще им се предложи да си купят.

# 982
  • София
Не изкарвайте Катя жертва и мъченица. Ясно е, че всеки защитава това, което харесва, но ми е омръзнало и в живота, а както се вижда и в риалити форматите, такива като нея винаги да бъдат оправдавани от някого и изкарвани истински. Dizzy Face Кое й е истинското?! Тя е безпардонна, манипулативна и хитра. Да не говорим колко е неуравновесена и продължавам да мисля, че й дават нещо "за успокояване". Познавам такива хора, от мъжки и женски пол. Не са леки за общуване и едва ли би се кефел някой да има такова нещо вкъщи или около себе си. Колкото и да не ни се иска, има някакви норми на поведение в обществото и просто това няма да го бъде вечно, тя самата ще го усети след време. И дори сега изглежда много изхабена, поне 10г отгоре. Аз също съм ги намирала за интересни, различни, търсила съм оправдание за постъпки и отношение дори, но е факт че са отровни.
Ивайло според мен не вярваше, че ще отпадне, не е паднал нарочно. Но определено нямаше късмет с брадвата. За тежестите беше наистина тъпо, както и това с "парите". Трябваше да може да ги използва за нещо докото е вътре. Много удобно не казват правилата за тях от преди това. Явно решават в действие.

# 983
  • На брега на реката
Радвам се, че Ивайло отпадна, но ако искаха да е справедливо, трябваше предварително да обявят, какво ще е предимството или в случая, какво е наказанието на загубилия.
Харесвам Джери, но на първото минаване през лабиринта, тя носеше 3 торби, а на  последното една!

Катя я бяха почерпили нещо, защото първоначално беше много отнесена и дори трудно се изразяваше.

Много ме дразнят Ивана и Катя, когато беше на фермата. И двете имат отвратителния навик да сядат/лягат върху масата за хранене. Ами не ми е приятно да си слагам храната там, където е бил нечий неизмит задник!
Простете натурализма ми, но това е просташко и отвратително!

# 984
  • Испания
Симона за Ваня

# 985
Тези вериги имам чувството, че ги сложиха специално и според мен не беше честно. Нали всички са наравно, защо са му на него вериги, какво като е мъж и е по-едър!
За да не забравя, че е роб на продуцентите и не може да прави каквото си реши.

# 986
  • Варна
Ех, Ивайло, надлъга себе си, а можеше още да си в играта.
Станимира е новата Ана-Мария, очаквам скоро да запее арии.
Екатерина-жалка и грозна картина на злорадство, на вещица мязаше, да и слагат бялата риза и да я отвеждат, докато не е навредила на околните. В реалният живот ще я заобикалям отдалеко, непоносима е.

# 987
Веригите не бяха препъни камъка за Ивайло, а брадвите. Джералдин просто имаше луд късмет, мисля,че дори и тя не разбра как уцели Grinning
Не виждам с какво е била побутвана в играта, момичето се бори мъжки и имаше голяма доза късмет, това е.

# 988
Но преди брадвите е по-изтощен от сложената тежест.
Не разбрахме, ако преднината беше за Ивайло, в какво щеше да се изразява.

# 989
  • SF
Ивайло каза, че тези вериги не му пречат.

Общи условия

Активация на акаунт