💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 635
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 990
Екатерина като започне да беснее срещу някой друг учатник,  лицето й се изкривява и става много грозно.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 10:28 от tisa

# 991
Някой назад охарактеризира Екатерина като енергиен вампир и за мен тя е точно това. Може би  е имала нещо в главата, може би не е глупава, но лудостта и е отнела възможността да покаже добрите си качества. Не приемайте "лудост" буквално, не е диагноза, вид поведение описвам с тази дума, защото поведението ѝ е налудничаво.
Скрит текст:
Имам съседка, която е същата! Виждам ѝ от години метаморфозата... Беше хубава дори на външен вид, балерина, висока, стройна. Алкохолът я съсипа. На вид, промени ѝ живота, съдбата, дома, поведението, всичките ѝ близки избягаха от нея, живее с бpат алкохолик и с възрастната им майка, всичките съседи странят от тях. Тя е шумна, досадна, заяжда се, говори налудничаво, има вид на клошарка, мърлява е. А каква беше някога... Та вярна е приказката "алкохолът не прощава!". Странно е, защо на мен ми се радва особено много като ме види и не пести комплименти, много излишни в случая, но на мен шашави хора ми се лепят като магнит... 
Това е бъдещето на Катя, ако не се осъзнае.

# 992
  • SF
Като на всички, които беснеят.

Николай да не става Ален Делон, когато се разбеснее?

# 993
Трябва да има ясни правила играчите за какво могат да използват грошовете и кога. Ивайло отпадна преди да е получил такава възможност. Според мен всеки, който има 100гроша от елиминационен дуел трябва да може да ги използва за да се размени с друг играч на номинации. Така например ще пропаднат стратегиите за номинираме един и същ играч и биха пропаднали коалициите.
Същото и с храната - племето на реката да може еднократно да плати за храна до някаква сума вместо да им подхвърлят сандъци.
Радвам се много за Джери, но имаше голяма доза късмет - с първите удари с брадвите даже не стигаше до дъската, един удар направи и той беше точен.

# 994
  • SF
Тези грошове до момента са абсолютно без никакъв смисъл. Ивайло имаше няколко "черни дни" и не му предложиха никаква сделка. Стоя 2-3 дни на реката, без да му предложат да си купи поне 1 шоколад преди игрите.
Според мен сценаристите още не са обмислили добре как да вкарат грошовете в интригата. Най-далече стигнаха със сюжета за телефонен разговор с деца за 100 гроша, когато играчът има само 50, а врагът му притежава недостигащите 50.

# 995
Но преди брадвите е по-изтощен от сложената тежест.
Не разбрахме, ако преднината беше за Ивайло, в какво щеше да се изразява.
Ами да беше спечелил Чудомир, можеше и да разберем.

# 996
Трябва преди всяко игра да ни разясняват какво би било предимството.
За грошовете единственото смислено предложение беше 2 гласа, но не и в нова племе, ни и на тази етап.

# 997
Аз си признавам,  че на моменти ми е много трудно да разбера постъпките на Екатерина. Не мога да я уловя кога играе и кога не, поне не винаги. Имаше една сценка на реката в самото начало, където се беше разтреперила от нерви, буквално си беше за мен нещо като нервен срив. И седмица и малко по-късно (тяхно реално време) отива на битка,където без нерви дебели като корабни въжета нямаш шанс и я печели с лекота. Определено е свикнала да е сама, това не и пречи. Физически е добре подготвена, особено на фона на останалите играчи от племето. Не е и глупава. Има доста реална и точна преценка върху това, как се развива играта. И не спира да дразни целенасочено останалите в племето. За мен продължава да се "храни" от енергията на хората около нея.

Понякога имам усещането, че гледам две различни Екатерини.

Отделно сюжета на Продукцията за дуо-то - тя е по-печеливша от него .. или по-скоро много по-малко губи в сравнение със сестра си ( защото тръшкането на Йоанна много и подрони авторитета за мен лично ). Но е допълнително екранно време от където и да го погледне човек. Нищо, че е напълно ненужно.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 11:20 от Bengun

# 998
Не го жаля Ивайло за тези вериги, които са били я има, я няма десет килограма на огромното му тяло в статична игра. Той сам се заби в тази ситуация и сам си тръгна.
И да е съжалявал, че се е озовал там, когато не му тръгна с брадвите, късно беше вече. Макар че не знаем, дали не ги е хвърлял нарочно с дръжките напред, за да падне. Я, как нацелваше добре дъските, когато стана очевидно, че Джери ще спечели.
Изглежда ми достатъчно умен човек да си тръгне по този начин, без драми с продуцентите, ако е видял нещо в това предаване, което не му изнася. Вместо да прави сцени като Джар Джар.

# 999
Но преди брадвите е по-изтощен от сложената тежест.
Не разбрахме, ако преднината беше за Ивайло, в какво щеше да се изразява.
Ами да беше спечелил Чудомир, можеше и да разберем.
Тук има един тънък момент... Не знам напълно еднакви ли бяха елементите и на двамата с Любо, и нямаше как да се разбере това, но може от фигурите на Чудомир да не може да се сглоби квадрат. Допускам и тази лекинка невидима "спънка" за помагача когато трябва да се "хакне" единия от двамата играчи, защото никой не обръща внимание на това в движение... Брадвите му на Ивайло, обаче, определено не бяха гумени и съвсем не изглеждаше, че той мята с идеята да не уцели.

# 1 000
  • SF
Имаше една сценка на реката в самото начало, където се беше разтреперила от нерви, буквално си беше за мен нещо като нервен срив.

Със сигурност такива моменти са имали почти всички. Христа също имаше нервен срив, но тя реагира по друг начин. Може би Иван и Мая са имали своите слаби моменти, които не са ни показани, а и няма нужда. Николай и Иво също имаха своите нервни сривове.
Не е лесно там на тази река с непознати хора. Нервните сривове са най-очакваното нещо. Ако организаторите се страхуват от тях, нямаше да има Територия на реката. Можеше да има 2 вили или 1 вила и 2 ферми. Когато Ивана видя заслона на реката, също имаше своята криза.

# 1 001
  • Sofia
Едва я разпознах Сюзан в клипа на Михаела.С бузки и пооформено телце е симпатична.

Всички от жътвари и рибари са много отслабнали.

# 1 002
Станимира   
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 003

Понякога имам усещането, че гледам две различни Екатерини.

Може сестрите да са три.....Trollface

# 1 004
  • Sofia
С естествено къдрава и тъмна коса  ще и е добре.

Общи условия

Активация на акаунт