💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 5 /28.09. - 04.10.2020/

• 54 707
  • 1 107
  •   1
Отговори
# 1 005
Ahaha, три. Не, няма да го преживея.Simple Smile
Мира ми харесва така.

# 1 006
На мен пък ми изглежда много зле така

# 1 007
  • SF
Станимира е далече от красавица и от умница. Предполагам, че си има други качества. Красиви черти няма. Косата й е богата и въпреки изрусяването, изглежда добре.  Мислех, че е добричка, докато не показаха вечерята, в която изядоха дажбата на Катя, а тя спокойно заяви, че после ще го мисли.

# 1 008
Не бях против Джери, но ми е малко криво, че Иво отпадна. На мен ми бяха забавни дебилизма и самоувереността му. Пък сега с кой ще се кара Катюша?
Освен да върви при Жътварите и да се хващат за косите с Иванка. Мисля, че не биха мелили брашно двечките.

# 1 009
  • София
Не би било естествено, Екатерина да скочи, да го прегърне, да го изпрати на битка и да се разреве, че не се е върнал. Щеше да бъде обвинена в лицемерие.

Екатерина каза, че и да дойдат жълти играчи в тяхното племе, тя пак ще гласува на база представяне - например да бъде изгонен Ивайло - и няма да гони хора, само защото са чужди. Екатерина не държи на това племе и аз я разбирам, защото доста трудни дни имаше с тях.

За мене Станимира е най-немислещият човек от всички отбори, а Христа най-клиширано и скучно мислещият.

Така е,но можеше да е по-тиха в радостта си.Освен това си противоречи.Описа Чудомир като напълно несправящ се ,конкретно в номинационната битка Иво остана последен от рибарите,но тя пак номинира точно него.Аз не разбрах как точно той й стана най-черен от това племе.
Относно играта резултатът беше ясен.Така трябваше да стане по сценарий,а и разбрахме коя е любимката на продукцията.Вдигнаха й самочувствието,направиха я най-богата.Накрая тя прочете цялата идея -Да разберат хората,че независимо от годините и пола,стига да имаш воля за победа,това ще се случи. Simple Smile
И въпреки еуфорията,снощи прочетох доста коментари,които ме замислиха в размазващата победа на това сладко дете Simple Smile Дори имаше коментар от човек,правил въжетата,който заяви,че едните се държали на конец.

# 1 010
...
Относно играта резултатът беше ясен.Така трябваше да стане по сценарий,а и разбрахме коя е любимката на продукцията.Вдигнаха й самочувствието,направиха я най-богата.Накрая тя прочете цялата идея -Да разберат хората,че независимо от годините и пола,стига да имаш воля за победа,това ще се случи. Simple Smile
И въпреки еуфорията,снощи прочетох доста коментари,които ме замислиха в размазващата победа на това сладко дете Simple Smile Дори имаше коментар от човек,правил въжетата,който заяви,че едните се държали на конец.

Любимката на продукцията е ясна още преди да започне предаването - някой с достатъчно вътрешна информация съвсем тенденциозно беше решил да ни запознае с голяма част от участниците. А за това, че са я направили най-богата във формата, ами тя и навън си е богата, трябва да има синхрон и реклама.

Въпреки това, не омаловажавам качествата ѝ, когато ги показва, но само заради това, че е на 18, което си е достатъчно голяма възраст за мен, нямам намерение да хиперболизирам успехите ѝ или да си затварям очите, когато определено се представя слабо.

# 1 011
  • Sunshine state
Надявам се сега да не изскочи Мая отнякъде, че то минаха повече от две седмици.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 16:02 от Pupitka

# 1 012
  • Sofia
За нас две,за нея сигурно 3-4дена

# 1 013
Ако няма да изскача Мая, не трябваше ли и нова жена да вкарат при рибарите?

Катето не беше ли казала, че са 3 сестри и брат, или нещо се бъркам?

Аз изгледах и първите два епизода, Иван е бил отвратителен. Двамата с Криста тотално обричат рибарите на конфликти и обтягане на отношенията от самото начало. Без тях може би и Екатерина нямаше чак толкова да изтрещи. Мисля, че биха съсипали което и да е племе. Брутален катализатор от ден първи.

# 1 014
  • Sunshine state
За нас две,за нея сигурно 3-4дена
Над 8 ще да са. Пак е доста. Не помня миналата година някой така изчезвал ли е?
Не помня повече от 2 дни да ги е нямало и то с обяснение какво става.

# 1 015
  • Sofia
И мин.год.имаше дълго отсъстващи.

# 1 016
  • София
Том с Мики Маус и Юлиян Simple Smile
Скрит текст:

# 1 017
Хоп-троп Simple Smile
За първи път откакто съществува формата "Игри на волята" седмичната тема за Фермата има повече страници и коментари.

Тупарев, твърде често е много скучно е да гледаш този режисиран водевил извън времето отделено за битките.

# 1 018
  • София
Понеже списвам и в двете теми ,и аз се впечатлих.
Telesilla,признавам,че съм активна след старта на това шоол.Е,малко по-късно,но разбрах идеята на сценария.Имаше малко забавяне при мен,тъй като ми отвличаха вниманието с двете сестри,които вероятно са ятачките на бъдещата риалити звезда. Simple Smile Тюх,аз уж съм тренирана,пък се напъвах да си имам фаворити,че дори си и намерих цели двама,а то-мачът е свирен.

# 1 019
  • Испания
Хоп-троп Simple Smile
За първи път откакто съществува формата "Игри на волята" седмичната тема за Фермата има повече страници и коментари.

Тупарев, твърде често е много скучно е да гледаш този режисиран водевил извън времето отделено за битките.

Съревнование ли има? Може би нещо съм пропуснала.

Сега погледнах - тяхната тема е четвърта, нашата - пета.

Дали да не се съсредоточа върху статистиката всяка тема по колко страници е, а?

Разсмя ме.

Общи условия

Активация на акаунт