Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще бъдат обявени свободните места за яслени и предучилищни групи за учебната 2020/2021 година?
Как мога да платя таксата за детска градина, ако нямам дебитна карта и банкова сметка с онлайн банкиране?
Какви са препоръките за посещаване на детски градини в настоящата ситуация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще бъдат обявени свободните места за яслени и предучилищни групи за учебната 2020/2021 година?
-
Как мога да платя таксата за детска градина, ако нямам дебитна карта и банкова сметка с онлайн банкиране?
-
Какви са препоръките за посещаване на детски градини в настоящата ситуация?
В настоящата ситуация се препоръчва децата, за които предучилищното образование не е задължително и има възможност да се грижи възрастен, да останат вкъщи. Това важи особено за децата, живеещи в едно домакинство с възрастни хора и такива от рискови групи, както и в случаите, когато придвижването до детската градина налага използването на обществен транспорт.
-
Кога трябва да подам заявление за ясла на дъщеря си, ако ще бъда в отпуск по майчинство до началото на юли?
-
Как мога да забавя тръгването на детето си в ясла?
И какво правим сега като нямам дебитна карта и сметка в банка с онлайн банкиране? За да не ми изгонят детето от градина трябва да си направя дебитна карта... и да плащам на банките, че детето ми е на градина
това в кръга на шегата, разбира се. Не знаех, че има хора без дебитни карти, къде си получавате заплатата? (риторично разбира се). Дори дядо ми на село има, е, не знае какво да прави с нея де.