Истанбул [тема 53]

• 68 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Не ща да ви развалям настроението. Ама се налага!
"Колежка" го качи в одринската тема и го краднах с неудоволствие.

Тая година и лалетата "увехнаха" предварително.

# 436
  • Варна
Или се прави тест в Турция . Там нали  беше  по-евтин , май 250 лири ?

# 437
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Уф, значи...ще ми изтече паспорта докато се чудят какво да измислят.

# 438
  • Варна
айде ся , за едни лалета и дупе ще искат , догодина ще ги гледаме и толкоз

# 439
Момичета, дали някоя знае университетите в Истанбул на онлайн обучение ли са в момента? И евентуално до кога.
Намирам на английски неща, но са от пролетта, а турски не владея. Благодаря предварително.

# 440
Догодина я камилата, я камиларят.

# 441
На 29-ти мои близки се прибират от Турция. Каква е ситуацията на границата в първия ден на новите разпоредби. Може ли да се мине с антиген тест или само с pcr и има ли къде на границата човек да си ги направи?

# 442
# 443
  • На юг от тук
pepel_ot_rozi, хубава снимка. За сега ще сме на спомени и снимки от нета.
Да се надяваме,че в скоро време положението ще се нормализира.

# 444
Разходка из "секретни" забележителности. Е, за нас вече са си обичайни, но то е защото сме много добре калдъръм-ориентирани и всичко знаем. Иначе става дума за интересни места, сред които Цистерната на Теодосии, Църквата на 1-вия ден, Балат и Фенер, Малката Света София, музея на Рахми Коч:

След като се разходихме е време и за хапване (и в Ортаклар) :

А това видео го оставям за всички, които ги е страх да се разхождат сами. Това са основните забележителности, които могат да се разделят и на 2 дни и да стане лежерна разходка без страх и излишни нерви:

п.с. Не ги слагам в скрит текст, защото са полезни и така повече хора ще им обърнат внимание.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:41 от Шебек

# 445
При последнито ходене до Истанбул мъжът ми не е заредил пари в hgs стикера за магистралата. Съответно като е минавал през пункта алармата е почнала да пищи, вероятно няколко лири не са достигали. Сега каква глоба да очакваме?

# 446
Ако не достигат има някакъв гратисен период, май няколко дена, и после някой беше писал, че се взима сумата в четворен размер. Това при следващото зареждане. Не знам дали е така наистина. Иначе има приложение HGS, където може да се види наличната сума, и там до колкото знам не се отразява веднага минаването. На мм един ден като мина провери, не му беше отразено, на следващия вече си беше дръпната сумата.
А алармата съм я чувала да пищи и при всичко точно, та може и да не е имало проблем при мъжа ти.

# 447
Благодаря за изчерпателния отговор. Имаме го приложението, но мъжо не го е погледнал преди да потегли.
А сега приложението ни дава, че временно не работи. Дано утре заработи.

# 448
14 дни е гратисният период и след това се начислява в 4-рен размер.
Simple Smile
Както съм писал и др. път. Ние платихме първият път като се прибрахме в БГ чрез сайта на HGS с дебитна карта.

# 449
  • Варна
14 дни е гратисният период и след това се начислява в 4-рен размер.
Simple Smile
Както съм писал и др. път. Ние платихме първият път като се прибрахме в БГ чрез сайта на HGS с дебитна карта.
Явно сте късметлии, повечето се оплакват,че не могат да платят с карта. Дори имаше мнения , че става само с турска карта.

Общи условия

Активация на акаунт