Истанбул [тема 53]

• 67 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

# 466
  • ...живея на последния етаж...
В Букинг има много атрактивни апартаменти. Решете в кой квартал искате да се настаните и разгледайте.

# 467
Прекрасно клипче, много ви благодаря. Чувствах че съм там

# 468
Много благодаря на всички за насоките. Много сте мили.
Децата са момчета на 7, 10 и 13 години.
Мислите ли, че е възможно да се придвижваме само с кола и пеша, или е прекалено голям хасъл трафика и паркирането?
Аз и като мащаб не мога си представя колко са разстоянията. В Рим примерно спокойно може да се обикалят забележителностите пеша.   Увеселителен парк наблизо до Истанбул къде има?

# 469
Мислите ли, че е възможно да се придвижваме само с кола и пеша, или е прекалено голям хасъл трафика и паркирането?
Аз и като мащаб не мога си представя колко са разстоянията. В Рим примерно спокойно може да се обикалят забележителностите пеша.   Увеселителен парк наблизо до Истанбул къде има?
Много зависи какво искате да посетите, забележителностите има в целия Истанбул, а от кулата Галата примерно до азиатскота част може да пътувате един час с кола..

# 470
  • София
Има неща, за които е просто затруднение да се обикалят с кола. Забележителностите в историческия център се гледат пеша. Иначе тук-там има паркинги, но винаги са препълнени. Обикновено се оставят ключовете, за да местят колите. Музеят на Рахми Коч е най-удобен за виждане с ферибот. Още преди да влезете ще видите морските експонати във водата. А и самият ферибот си е атракция. Други места като аквариума, делфинариума, увеселителният парк, Миниатюрк са отдалечени и стават за кола. Това са обекти, които си имат собствен паркинг и не е проблем паркирането. Все пак ако има метро, определено се стига по-лесно отколкото с кола в трафика.

Ако ги влече плаването с кораб, препоръчвам разходка до Азия с ферибот.

# 471
  • Sofia

https://isfanbul.com/ Здравейте, този е в самия град.

# 472
  • Варна
но сега с тази регистрация на Истанбулкарт незнам как ще е...
Dizzy Face За каква регистрация иде реч, Чефи?

# 473
  • София
но сега с тази регистрация на Истанбулкарт незнам как ще е...
Dizzy Face За каква регистрация иде реч, Чефи?
Виж пост 408 на Шебек от 28 страница.

# 474
  • Бургас / UK
Flame, Танчето е писала за инфото . На мен ми се вижда голяма занимавка, но може и да е по- лесно...😁

# 475
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Децата не са малки според мен, съвсем лесно може да се комбинира пеша с градски транспорт - бързо, лесно и евтино.

Мащаба...зависи къде ще се ходи, но от Рим е по-голямо. И по-хълмисто. И по-разнолико. Обожавам и двете.

# 476
# 477
Не ми се иска да сме в градски транспорт заради струпването на по-вече хора. вероятно този път ще отидем на места, където можем да стигнем с колата и други, които са на открито.
Музеят на Рахми Коч и Аквариума са двете, няколко тура с ферибот, че те много харесват.И трябва да измисля с какво да запълним другото време.

# 478
  • Пловдив
Музеят на илюзиите предполагам ще е интересен на децата.

# 479
  • Бургас / UK
Нивея, незнам кога планувате да ходите, но както вече писах , проверете дали работят местата, които искате да видите, за да няма разочаровани дечица 😊

Общи условия

Активация на акаунт